.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Какво да и подара за коледа ?

Здравейте, знам че има други такива теми но те не отговарят на моя въпрос... се пак всеки човек е различен

Ние сме двойка вече 1 година и много се обичаме... (почти една година 7 януари е правим се тая) ии.. хубаво успях да и намера подаръци за свети валентин и рожденния и ден но за коледа останах без идей
    Тя... няма кой знае какви специални интереси и би се зарадвала на всичко сладко и тн... но се пак се колебая дали да и зема такива работи като плюшки и тн дайте други идеи сякакви от бижута до каквото се сетите

Благодаря ви предварително. И весели рпазници на всички

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Какво да и подара за коледа ?

Цитирай Първоначално написано от Nub_Cake
    Здравейте, знам че има други такива теми но те не отговарят на моя въпрос... се пак всеки човек е различен

Ние сме двойка вече 1 година и много се обичаме... (почти една година 7 януари е правим се тая) ии.. хубаво успях да и намера подаръци за свети валентин и рожденния и ден но за коледа останах без идей
    Тя... няма кой знае какви специални интереси и би се зарадвала на всичко сладко и тн... но се пак се колебая дали да и зема такива работи като плюшки и тн дайте други идеи сякакви от бижута до каквото се сетите

Благодаря ви предварително. И весели рпазници на всички
    Весели празници и на теб! И нека се захванем с поредната тема за коледни подаръци...
    Пак навреме си се сетил, можеше чак утре да питаш за идеи Та... може да й вземеш някое сребърно синджирче с медальонче сърце да речем, има и с животинки, стига да намериш това, което тя харесва. Можеш да вземеш някоя от онези стъклени топки, в които, като ги обърнеш, завалява сняг. Към нея можеш да подариш от специалната селекция на бонбони "Мерси" и да й кажеш, че ти е било много сладко с нея. А ако искаш наистина да се постараеш, бонбониерите на Линд са върховни... Ако обича да чете, можеш да я зарадваш с някоя книжка, може пък например да е с любовна поезия или цитати. Ако обича музиката, можеш да я зарадваш с някой оригинален диск на любим изпълнител/група. А пък можеш просто да я обсипеш с конфети и да й кажеш колко я обичаш... Има всякакви идеи, ако размърдаш малко сивото вещество, може и да ти хрумне нещичко интересно.
    Успех!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ами аз на моята снежанка :P ще й подаря един парфюм Pure Blanca от Avon.
    Не е нещо кой знае колко оригинално, но отдавна ми приказва за него и знам, че много го харесва, пък и точно гледам, че няма парфюм сега, пък й се иска и затова реших това да е подаръчето.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Moje da i podari6 ne6o sinvoli4no nqkoe surce .... a moje i nqkoq xybava plushena igrachka :P
    Horskoto mnenie sled moeto pogrebenie !

Аз на моето момче ще му подаря една рамка с наши снимки,които като погледне винаги да се сеща за мен... не е много скъп подарък но е със сантиментална стоиност.Може и ти да измислиш нещо такова да не е безкраино скъпо,но с което да се сеща за теб щом го види ти каза че тя няма кои знае какви специални интереси това ти дава голям избор
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    много ме мъчи тази тема

Повече от фен
    на моя батку..ще му подаря чаша с наша снимчица и пише обичам те също мн хубав подарък

Град
    РЮАР

Опаковай се в един голям кашон и и се подари...
    Имаше една реклама на Кока Кола... с1що като тоя... !!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами аз на мойто чоченце му взех едно парфюмче и разни др дреболиийки, ама те са тайна

Подари й парфюмче или плюшено мече или някаква сребърна гривничка или синджирче или обеци Аз останах много разочарована от подаръка на моя приятел, но както и да е...ОБИЧАМ ГО, тъпо е да му правя проблем, заради някакъв подарък!!!

napulni ot svoeto vulshebno pitie v chashka i i dai da si piine ili ako iska naprao ot cheshmata
    Kiss On The Lips

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

Опаковай се в един голям кашон и и се подари...
    Имаше една реклама на Кока Кола... с1що като тоя... !!
    Велико

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си