.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от bbbb
    има такива по срамежливи момичета.Аз имах подобен проблем с моята приятелка още в началото като трагнахме..сякаш се притесняваше от мен..но после нещата се оправиха.Мисля че и при вас ще се оправят..само че и дай малко време и в никакав случай не допускай да се карате заради това

ahmm mnogu si prav..... moetu mnenie 6te e naistina obektivno..... vypreki 4e az sym po malka ot gadjetu ti na4i ti si sre6nal ne6tu podobno na men za6toto az po4ti vinagi se dyrpam nz kfo mi stava ama.... prostu i dai vreme :P

Re: Малко странен проблем с гаджето....хелп...

Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    примерно кат си ходим по улицата нали се държим за ръка ала бала но кат се опитам да я целуна тя в 50% от слу4аите ми отказва или се дръпва или се завърта главата и нз
    Мий си зъбите по два пъти на ден и няма е така...

брех толкова ли ти е лош дъха ве момче
    как де е смени си пастата за зъби ...а за мацката или я убиваш с дъх ...възможноста да не иска да ви виждат заедно се изключва щото иначе нямаше да дава да я държиш за ръка..най-вероятно просто не се чуства достатъчно сигурна с теб ..аз момче с едно момче толкова дълго време не му давах да ме целуне .... подходи с разбиране ще се отпусне момиче и после ще и ровиш из гърлото колкото искаш

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    или може би
    дъхът ти я отблъсква?
    pfff egoistiC ti si zle...pff.... za tfo sfedinie miq si zubite vseki den ivinagi absolutno vinagi duf4a dufki!
    е ти си еб*ати педер*са!

питаш за помощ-аз предлагам
    и ти отговаряш супер тъпо да ти кажа!

според мене никво мнение не заслужаваш!
    неблагодарник!
    да ти серем на главата !!
    мий си устата с белина аче!

Град
    somewhere over the rainbow
    Ще се отпусне

Moje bi dosega ne se e celuvala nikoga i zatova neiska da se celuva i s teb za da ne se izloji ili de da znam!Moje i da e po sramejliva!Trqbva da pogovorite po-seriozno na tazi tema i sam 6te razbere6 otgovora!Uspex!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си