- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМАГАЙТЕ СПЕШНО
Колко пари е едно медальонче което се отваря и могат да се слагат снимки вътре ? Къде могат да ми сложат снимките ? Как да ги изкарам ? Да отида на фото и да им кажа че ми трябват за медальон ли? помагайте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направи си медальон от стар часовник със верижка, изрежи снимката и я сложи. И ето така вие си имате чисто нов и супер оригинален медальон със снимка, честито!
Ами аз искам точно медальон да е , пък и часовник нямам.
kupi si ;]
Първоначално написано от Say It Right
Стига сте се ебавали искам да направя най-добрия подарък на най-любимия човек но винаги го измислям в последния момент.
Каква е цената долу горе на синджирче + сърчице което се отваря ??
Я комикс другарче как е ще нападаме ли хаповете таз ваканция....?Първоначално написано от comics
гледам да го карам на чисто вече, че на димас август месец едва не глътнах плувката 0т един 2ен долар![]()
що не излезнеш утре да потърсиш и друг път си прави сметка и по-рано измисляй подаръците!Първоначално написано от AnotherDay
))
за да е интересно![]()
Някой магазин за бижута, за сребро (ако е сребърно ще е по-скъпо), сувенирен магазин. Не повече от 5 лв би трябвало да ти струва. А снимките според мен трябва да са портретни. Ако те питат какви точно - кажи че е за медальон.
Хм,мисля на едно място бях видяла около 30лв. струваше,ама явно зависи дали е сребро,злато или пък бяло злато...Първоначално написано от AnotherDay
SuGlAsNa SuM S TeBe \Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
/
(: BuDi KrAsIvA Za PrIqTeLiTe I DvOiNo Po KrAsIvA Za VrAgOvEtE Si (:
Намерих перфектното![]()
![]()
Мерси на всички които ми помогнаха, а всички които не се отнесаха сериозно да си гледат работата![]()
Абе кви са тия тъпи теми дето ги пускате немога да схвана ....тжа не са теми за тоя форум !!!?!??!?! Я се позамислете като ги пишете тия простотиии ...има магазини въви пък попитай !!!!![]()
Весели празници! \Първоначално написано от AnotherDay
/
Абе какви са тези реакции спрямо хората? Затова е този форум, за да си помагаме... Мота единствена забележка е, че подаръци се търсят по-раноПървоначално написано от kifla
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Едва ли форума за любов е бюро справки : абе колко ще ми излезе да си купя чорапки с еленчета ?Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()