- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Знаят ли ваще че пушите
ммм... не пуша![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
преди пушех,но не знаеха..макар че майка ми ми каза :ако пишиш давам ти стига да ми казваш кога пушиш
....иначе знаят че когато ги няма и сам сама с фр мойте фр пушат цигари на терасата(за тревата още не знае)
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Ами преди препалвах от време на време и майка разбра и каза,че ще каже на баща ми като се върне в БГ ама нищо не е казалаИначе сега не пуша
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
упорито крия![]()
ami az imam vinagi cigari v men i zapalka i vinagi se opravdavam s fr ama ne mi vqrvat mnogo mnogo abe ne me int i da znaqt kfo0![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
ами аз НЕпуша и те знаят,че непуша![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Първоначално написано от KiSs^
Аз не пуша ,много често иначе да .........майка знае ама нищо не ми казва.[/b]
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
аз не пуша , но дори и да пушех не мисля, че те са хората които могат да ме хокат при положение ,че пушат по една кутия на ден![]()
No martini .. no party..
Не пуша. Не мисля и да почвам (прекалено много си обичам тялото, за да си го причиня). Но иначе съм пробвала (няколко пъти) преди около 1-2 години. И нашите знаят, че не пуша, но не знаят, че съм пробвала.
знаят..
когато нямам цигари мама ми дава и обратното-когато тя няма и давам аз.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Не знаят,но подозират![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
da
не пуша.
ако пушех щяха да ме надушат,
сигурна съм
znaqt
ЗНаят..Еми първоначално мама беше много против, ама с времето се убеди,че колкото и да ми говори няма полза и се отказа, интересното е че се притеснявах много от баща ми, а всъщност той ми разреши да пуша и започна да ми купува цигари!![]()
Everything happens for a reason..
Не пуша, но по принцим много мразя като излезна от някакво заведение целият вмирисан на цигари, да не говоря в някой случаи като е пълно с пушачи и не са проветрява от никъде. Задимено някакво все едно е станало пожар някъде от вътре. Аз затуй и избягвам да влизам, само когато се налага(това за през зимата говоря).
ami da.......
po zlo6tasno ste4enie na obstoqtelstvata razbraha 4e py6a cigari i treva![]()
za cigarite ne mrankaha mnogo ama za trevata
kato minaha 2 sedmici ne6tata bqha se edno ni6to ne e stanalo![]()
m da pomnq ot kade razbraha 4e py6i6Първоначално написано от style_hip_hop
![]()
az samo maika znai 6toto nqmam ba6ta ama ni6to ne mi e kazala de![]()
Ми знаят ме но не пуша пред тях кофти ми е все пак са ми родители гадно ми е да ме гледат как се тровя
Не ми казва нищо майка,a стария не знае.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не пуша,ама и да пушех нямаше да им кажа { поне на баща ми }![]()
Не пуша![]()