- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Знаят ли ваще че пушите
да,знаят...майка ми горката разбра по доста шоков начин...Пушех,но се криех от на6те...и отиваме веднъж на кафе с мамчето и аз по навик извадих си цигарите,запалих си и такмо да издишам дима се усетих и седим и се гледаме .........ма то от мен..ко да очаква човек,да ме шибат калинките
![]()
+ 1Първоначално написано от moon_flower
Don't worry, be happy!
Ами родителите ми са страстни пушачи и следователно и аз пуша.
Наще ме знаят,че пуша ама пред татко никога не съм пушила и не искам да ми вижда ама иначе знае,даже му гепам понякога цигарите ама пред него НЕ![]()
Ми не пуша попринцип, но съм сигурна, че дори и да пробвам, и да стана пушачка... ще ме усетят от първият ден![]()
Ми май не знаят, или се правят че не знаят![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Не знаят, ама аз и не пуша често ...
Секс в Хаити, френски кибрити
DA-znaqt.Kak reagiraha?Mi otna4alo maika mi vika6e i mi pribira6e cigarite.No az vseki put si kypyvah novi i..tq ve4e sprq da gi pribira-haha.I sq...si znae.I ne vuzrazqva osobeno.Kato vidq 4e nqa nakude-hah.
Не пуша мразя дима от цигари![]()
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
Не пуша. Не искам, не ми отива. Нашите никога не биха се осъмнили в това дали пуша, дори ако им кажа подобно нещо няма да ми повярват. И все пак някой ден, ако реша да пропуша, те няма да разберат. Опаси Боже...! Цигаристите на съд!![]()
оф аз от скоро ги почнах... нз и аз що..щот няям акъл в главата...но наще не знаят.. прикривам следите до неузнаваемост!!!
Аз пуша супер рядко, по 10 пъти в годината максимум и то по 1-2 цигари. Не мисля, че за толкова малко трябва да ги осведомявам... но ако почна повече тогава няма да се колебая да им кажа, не е приятно да се криеш постоянно.
Az p1k si py6a redovnyzn 4e e syper gadny i vredny,ama go pr
a i maika mi i dr vk16ti zn
daje maika mi kat sa pribere ot rabota ve4erta py6im zaedny
ama v na4aloty i be6i mn gadny no predpo4ita da zn po kolko se trovq i s kakvo otkolkoty da se kriq i da po4na da se trovq osven s cigari a i s dr ne6ta
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
mi to i az taka s davka ama mama ne mi zadava mn vaprozi ina4e znaq 4e pusha klasnata i e kazla ama mn mi dreme 6tom ne mi vikaПървоначално написано от gers17y
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
еми наще не знаят...майка ми 100 % се досеща, обаче баща ми и представа си нямаобаче на една приятелка техните ме убиха ония ден... влизат в стаята и(тя също пуши) а аз тъкмо си дърпам и майка и ме поглежда а аз вече искам да издишам щото ще се удошаи тя ми вика;"моме кфо се криеш се едно не ви знам"
после влиза баща и само ни поглежда едно такова мн строго и ни вика:"отворете малко щото мн вони на цигари и ето ви бонбони да не пушите толкова" лелеле направао ми дойде като гръм от ясно небе
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Директно не съм казвала, но колко пъти е било повече от ясно..иначе оня ден говорихме нещо с майка за тва че братовчедка ми пуши и тя вика то и ти пушиш да не мислиш че съм тъпанарка
![]()
якото е че имам много печена майка и не би ми направила проблем
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
He пуша!!!
Аз НЕ пуша.
Знаят,че съм опитвала,както и това,че не ми е харесало,и съм се отказала.
И аз не пуша. Но един път сестра ми си помисли, че пуша и така яко ме ступа, че още помня и едно ми е в главата-НЯМА ДА ОПИТВАМ!![]()
Ама много е яко да си имаш такава бойна кака. Добре, че е тя иначе в много ситуации щях да се издъня.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
И да пуша - какво ? Майка ми и баща ми колкото и пари да взимат половината (!) отиват за цигари и другите им глупости..мразя,мразя,мразя цигари, защото помня още как като малка ме бяха пратили в най-големият дъжд да им търся "синьо виктори, маме, синьо (!)" ..![]()
Хех..и да,и да пуша се тая си е 'щот едва ли ше разберат..понеже всяка сутрин като отида до кухнята да взема пари за school точно за 1 мин. започвам да воня на някоя изпаднала пушачка и т'ва ми прай мн проблеми в училище лол хахаха знаете ли колко пъти класната се е разправяла с мен за тея глупости![]()
ужасно е, копеле да имаш такива комини за родители . . .
amiiii predi pu6eh kato bqh malukno ne znaeha. uspqh da gi spra o vreme i takam
sa sum sportist
![]()