- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намигане
iskam da vi pitam spored vas ima li veroqtnost, kogato 1 mom4e namiga na 1 momi4e tq da mu e protivna i pri polojenie, 4e vseki pat q pozdravqva??
т.7
krem4et0
няма такъв човек или ако има аз не познавам такъв
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Едва ли би те поздравявал, ако си му противна, по-вероятно е да те подмине![]()
Намигвам на момичета, които ми харесват или се закачам с тях![]()
Определено няма вероятност,когато един човек ти е противен никога няма да го поздравиш или да му намигнеш.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Samo nemoga da razbera za6to zanimava6 horata s gluposti![]()
tova 4e q pozdravqva moje da ozna4ava i dr
![]()
-Icko-
kato za teb tova sa gluposti ne 4eti i ne otgovarqi nikoi ne te kara na silaПървоначално написано от Icko_pld
Eстествено,че не .![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ами ако му беше противна по-скоро щеше да ти се гаври... или просто да те подминава.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
tova kakvo ozna4ava...da mi se podigrava i da se zaqjda s men tova li?Първоначално написано от Iv4eTy
в най-добрият случай даПървоначално написано от malkata_f
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Може да ми е влязло нещо в окото.
ohhhh ae stiga s tiq gluposti...ne si interesenПървоначално написано от Vladkoy
Напротив, доста е интересен на фона на малоумната ти тема. Други въпроси? Нещо от типа на "Ако ме казва, че ме обича може ли да му се повръща като ме гледа?" Деца, не пускайте теми преди да сте се научили що е то мозък и как се използва...Първоначално написано от malkata_f
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И какво ? Искаш да ми кажеш, че 100% ти е намигнал ? Може да е намигвал на приятелката ти, на някой друг зад теб.. Защо влизаш в някакви филми.. и то само заради едно намигване. Аз като се усмихвам на всяко момиче , какво ? Женкар ли излизамПървоначално написано от malkata_f
А това за поздрава е много 'интересно' ..
Излез от филма, ела в реалността.
Не, в никакъв случай не може да му е противна и в същото време да й намигва, усмихва и поздравява.
ne predstavi si 4e ne sam kiorava i vidqh 4e mi namigna bqh sama i okolo men nqma6e nikoi no nqma smisal da ti obqsnqvam ako ti ima6e malko mozak prosto 6te6e da si kaje6 mnenieto bez da se zaqjda6 ama qvno nqma6 takav...temata moje da e tapa, no kato ne ti haresva prosto ne otgovarqiПървоначално написано от Vladkoy
I NE VLIZAM V NIKAKVI FILMI! Tova 4e ti neznaino za6to ne moje6 da povqrva6 4e go e napravil tva problema si e tvoi
jiv i zdrav
мале мале как може да си толко пост бе в какви филми се вкарва просто момчето и е намигнало....ебати тъпите и злобни хораПървоначално написано от Vladkoy
Хехе. Виждам, че си съгласен/а с мен.Първоначално написано от nema zna4enie
Ключова дума 'просто'. Просто и е намигнал и тя се вкарва във филми.
Ако човек с аи кю 130 е тъп за теб, значи наистина съм.
Недорасъл тип.
Естествено ,че не си му противна щом те поздравява и намига, мисля че щеше да усетиш ако е подигравка, но едва ли е нещо повече.Има хора които са просто много общителни.И аз имах един такъв познат,но нищо особено не стана, той се закача със всички.
![]()
Moje bi iska da te ....Първоначално написано от malkata_f
![]()
![]()
In dreams there are no rules...
Хахахахаха като ви гледам как се заяждате заради едно намигване (или по-скоро заради една тъпа тема) ме набушва на много смях.А като гледам колко хора отговориха човешки ми се доревава.Аз пък съм на мнението,че щом й е намигнал и я поздравява,значи със сигурност я мрази....всъщност той не ти е намигнал-просто си е затворил окото,за да не те гледа...![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Изобщо темата не е тъпа, при мен е същото: той всеки ден ми намига, а не изпитвал нищоАбе, тъпи момчета...
![]()
![]()
![]()