.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Sofia

Малко помо6т за човек оттдаден на у4енето :)

Здравеите на всичкки ви .Брат ми ме помоли за 1 услуга и ако ми помогнете 6те сам ви благодарен. Значи иска да му намериа тестове за 6 клас на лонгман по новата програма . Мерси от сега не ме питаите подробности 6тото само тва знам

ще чиитваш а аз преди също търсих като бях малък, но така и не намерих ( в нета ) единственно се сещам да купиш учителското издание на учебника по който ще учи брат ти ама струва бая пари .. тва ме спря мене тогава

P.S вътре сигурно ги има тестовете , дори с отговори
    P.S2 потършувай из сайта бе http://www.pearsonlongman.com/ може да излезе нещо

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Доколкото знам, няма уебници, които да са задължително предназначени за шести клас. Има различни нива: Starter (Beginner), Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate....
    Освен ако не говориш за учебниците, предназначени само за България(Еnergy). На тях им пише- за 5ти, 6ти и т.н. клас.
    Разбирам, че не знаеш подробности, но няма как да ти помогнем, ако не кажеш.

А самата идея брат ти да има тестовете предварително е бая...

Едит: дори не си казал името на учебника... така работата няма да стане.

Град
    Sofia
    Точно така у4ебника се казва Energy for bulgaria специално издание за 6-ти клас на Лонгман , прелошението сас у4ителското издание ми хареса но си нямам и на представа от каде да го закупя .По сам навит да 4иитввам ЧЕСТИТА КОЛЕДА

Ami otivash pri samite Longman-ovci

СОФИЯ - Изложбена зала
    ул. “Врабча” 13, ет. 1
    тел: 02 980-5093
    тел/факс: 02 981-0725
    e-mail: longman.showroom@mbox.contact.bg

Град
    Sofia
    Е мацка то тжа ясно вапроса е 4е неам ми продадат

Вкарай малко социална инжинерия :P / т.е лъжа / Представи се че си някой частен ученик и учителката ти те е пратила , или пък че някой от ваще е даскал но няма възможност да отиде до там . По default би трябвало да ти го продадът без да задават въпроси.

Цитирай Първоначално написано от koman
    Вкарай малко социална инжинерия :P / т.е лъжа / Представи се че си някой частен ученик и учителката ти те е пратила , или пък че някой от ваще е даскал но няма възможност да отиде до там . По default би трябвало да ти го продадът без да задават въпроси.

Ако искаш учителската книжка-Врабча 13-поне аз от там си купувах учебниците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си