Решение има.В google можеш да напишеш просто grillz или R&B accessorie и бързо ще се ориентираш от къде може човек да си набави Grillz![]()
Абе вие от БГ сайт ви е страх да си поръчате, пък от Америка му викате от НЯКОИ пристигат.Хаха.Като, че ли ги събира от пътя 200лв.Ей така някой като не знае какво да напише и почне да си изказва...млък.
Инъче по темата, може би в някой златарски магазин може да има, но се съмнявам много, в смисъл, че там са по елегантни и ме съмнява да има за Зъби.
В България не съм виждала.
AMAN!
А всъщност мен ме радват, но просто ако са за 100-200 лева ще са някакви фалшиви, с измислени диаманти и т.н.т ... Смисъм, че ако решиш да си взимаш , си вземи истински, щото иначе е доста позьорско![]()
..Why can't I be innocent..
.. ем има си хора дет' правят ченета,шини,онез вградените диаманти и т.н. .. sooo намери такъв' човек и разпитай .. ади успех да постнеш снимка ;D
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял