- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Само на мен ли ми е все тая..
Слабо ме интересува, че е Коледа, ден като останалите. Правя същото като през останалото време - бездействам пред компютъра. Майка ми цял ден седи и си говори по телефона, пък баща ми го няма в къщи..
И аз трябва да имам коледно настроение при тея фактори ли? Не, абсурдно е.
You are broken, I can fix you...
И аз нямам празнично настроениие. Друга година не е така... нз каква е причината
За първа година ми е толкова умряло на Коледа..нз кво ми става..нещо бъгясвам явно...обаче сичко което искам е да изляза с приятели като в 1 най-обикновен ден..дано по скоро мине сичката тая еуфория покрай Коледа щото вече се чувствам адски тъпо....на сички др им е коледно ебаси..![]()
[Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]
За мен денят е празничен, защото за първи път от няколко месеца спах, до когато искам и сега нито ще уча, нито ще работя, нито ще рисувам...
Весела Коледа на всички!![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Много ми е яко на мен!Разбирам се със семейството си, за пръв път от много време ще се видя за повечко с най-добрата си фр и за пръв път си имам и по-специален човек до мен...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И аз се присъединявам към клуба....
Като се замисля, от няколко години насам вече нямам коледно настроение, но пък поне съм с наще....има и подаръци
Give me your best shot motherfucker!
и аз...само като си помисля,че и днес ще е същото...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
И аз така..от началото на ваканцията не съм мръднала от нас...Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
![]()
офффф а на мен пак ми е толкофа яко че е коледа![]()
![]()
имам настроение за 04589684 човека
![]()
I've Been A Bad Girl!
За жалост масово хората губят това настроение. Май всичко се върси около обилната трапеза, преяждането, препиването, подаръци и т.н. Навсякъде украса, а никъде не видях, така да се каже... "истинския коледен дух". Май и на мен ми е безразличен денят, или поне не е такъв, какъвто трябва да е.