.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Субтитрите на филмите..

Пак аз с моите проблеми.. та така.. тегля си аз някой филм и го пускам , обаче е със субтитри, ама не на БГ , а с някакви други символи. Опитах всичко май от десния бутон на мишката, ама нищо не се получава. Моля Ви, помогнете ми..

EmI MoQ KoMp PrEdI NqKoLkO DeNa HoDi Na ReMoNt TaM Mi Go OpRaIha I PuRvOnAcHaLnO WinRaRa Mi Gi OtVaRqShE Na DjIgItAiSki AmA SlEd Tva Go IzTrIh I Si Go SvAlIh Na NoVo I VeChE Mi BqHa Na Bg
    (: BuDi KrAsIvA Za PrIqTeLiTe I DvOiNo Po KrAsIvA Za VrAgOvEtE Si (:

Изтри си winrara? Че той какво общо има? И въобще нз дали имам такова нещо..

аз ги отварям с bsplayer.

На мен bs player-а понякога така ми ги отваря, за това гледам с други програми, имам Power DVD примерно и с тая програма винаги са ми на бг.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    И при мен преди това така беше.Значи като си пуснеш филма вкараш субтитрите дажаш с десен бутон и избираш Subtitle след това Subtitle properties -> Font и отдолу трябва да ти пише на 1 място Western май.Там го променяш на Cyrilic даваш ОК и си готов
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Bikini Bottom
    И на мен ми беше така, излизаше ми квот е на кирилица на маймуница, преинсталирай си флекс тайпа, и ако не стане, от контролния панел има едно кълбо и там си нагласяш България, кирилица, пък ако не ти се занимава с тея глупости, кирилизираш си уиндоуса и си готов/а. Можеш да го кирилизираш с http://www.data.bg/f.php?fid=11402788

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    И на мен ми беше така, излизаше ми квот е на кирилица на маймуница, преинсталирай си флекс тайпа, и ако не стане, от контролния панел има едно кълбо и там си нагласяш България, кирилица, пък ако не ти се занимава с тея глупости, кирилизираш си уиндоуса и си готов/а. Можеш да го кирилизираш с http://www.data.bg/f.php?fid=11402788
    Грешка!

Уиндоус си поддържа кирилица.

Right Click -> Subtitles -> Subtitle Properties -> Font... Там даваш на Encoding: Cyrillic. И готово.

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от Mortificatiоn777
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Грешка!

Уиндоус си поддържа кирилица.

Right Click -> Subtitles -> Subtitle Properties -> Font... Там даваш на Encoding: Cyrillic. И готово.
    Защо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си