- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Различните-мнението ви за тях
Аз съм scene и един път илизаме с една приятелка на центъра ама нали супер накичени,супер натрупани със шарени коси и дрехи и хората (даже и циганите малеее кво стана вече не балгарите са смеят на циганите както беше преди,а обратното)да и сички на гледат някво супер странно и даже ни са смеят апак зад нас една жена сас изкрящо сини ботуши си върви и на никой не му прави впечатление.Или пак като кажа че слушам emocore,deadcore,metalcore,rock и други подобни и вече сички скачат срещу мене (някви тапи фешънки и чалгарки) "Аааа кви са тия глупостиии"...И това не е всичко-имам проблеми даже и с учителите от мойто училище.Начи едната ми вика какъв е тоя бретон пред очите ти?Ти да не си Гео Милев?Другата пак всеки път като ма види и ми вика едноокият Джо(а има и много други случаи които просто не сам споменала).Абеее хората мразят различните затова:РАЗЛИЧНИ-ТЕ НИ МРАЗЯТ ЗАТОВА НЕКА ПОНЕ НИЕ СЕ ОБИЧАМЕ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПуШа (ТрЕвА),нЕ пИя (ВоДа), Не ХоДя По МъЖе (Те иДвАт пРи меН) , лЯгАм сИ рАнУ (кЪм 7 СуТрИнТа) , Не иЗлИзАм мНоГу (От КлУбА) ,,ПоГлЕд нА ДяВоЛ,лИцЕ На АнГеЛ (и вИзИя на ФоТоМоДеЛ)