.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 237 от общо 237
    Vie ste ludi
    -Icko-

Ne mislq 4e e taka ima i takiva no mislq 4e ima i svqstni :P
    -Icko-

Цитирай Първоначално написано от GameFace
    Цитирай Първоначално написано от the_uNf0rgIv3n
    Въпроса е, че има. Друга тема е, че трудно ги забелязвате поради една или друга причина.
    +1! Много си прав!
    Определено е прав! Евала!
    Walk with me now, fly with me later...

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Цитирай Първоначално написано от GameFace
    Цитирай Първоначално написано от the_uNf0rgIv3n
    Въпроса е, че има. Друга тема е, че трудно ги забелязвате поради една или друга причина.
    +1! Много си прав!
    Определено е прав! Евала!
    Да има но момичетата точно тях подминават...

Всъщност има страшно много свестни момчета.Но ние момичетата все изопачаваме нещата и винаги друг ни е виновен.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Всъщност има страшно много свестни момчета.Но ние момичетата все изопачаваме нещата и винаги друг ни е виновен.
    И това го има..

Докато има момичета с леко поведение , няма да има свястни момчета .ако ти не си такава е добре да започнеш да търсиш човекът , който ще те оцени ! Успех !

Град
    гр. Пловдив
    Зависи човек в каква светлина го видиш
    The Nuts!

първо си изяснете за вас кво значи свясно момче и тогава си тормозаете детските главички с такива екзистенцялни въпроси

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от ApoLoGiCK
    Като нов тук се позачетох от последната страница,две...И съм момче...И от мойта приятелка разбрах,че непознава много такива....Та да кажа някой основни неща които смятам....

Много е селски да се однасяш групо с момиче...Изискано,нежно,ром нтично ужасни мирищещи рози с букер на вечеря,от колкото много пари(нещо скъпо) и курво кога ще чукам...

Много мразя и не мога да си помисля как повечето се отданасят с момичетата като предмети...Ужасно е тъпо....ГОворя и момчета и момичета...Те също имат чуства,плачат смеят се...

Не съм ама избщо на мнението чуг и бег...Като също не мисля,че днеска искам тая след 3 седмици ще съм с другата...

Когато съм с приятелката ми не ме интеерсуват въобще други момичета,сякаш сичко ми е безралично освен нея(говоря нещо,което обичам,а друго освен приятелката не мога)

Също понякога ме е яд,когато момиче каже,но аз ..не го заслужавам...Тогава аз предимно казвам...(отнася се до приятелката ми)...МдаМмм Не заслужаваш толкова малко,прекалено си важна за толкова малко...

Да разсипеш,обсипеш,разтопиш момиче ( пак и пак и пак Приятелката ми ) е ужасно сладко според мен ... Тогава винаги се изчервявате (момичета) и казвате: Стига де,благодаря...и да не се повтарям какво ще отговоря...

Лично аз мисля,че момиче е ужасно тъпО да го караш да прави нещо...(пак майКО пРиятелката)...Когато ми каже нещо не искам да ти кажа е тъпо да почнеш да се молиш ма моляте кажи няма да живея...

Интересно ми е да видя...Какво продължение ще има темата...
    Евала! Обичам те

tva im e v prirodata da ta na***t i posle 4ao no ne vsi4ki sa takiva de ima i svqstni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си