.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 237
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не сте ли забелязали, че свесните мъже доста често попадат на кучки, а свесните жени - на женкари?
    taka e az bqh svesten i popadnah na nai golqmata ku4ka koqto nqkoi moje da poznava .. sega sum jenkar i hmm se svestni mi popadat SUDBA!!

Лъвчо, имам въпрос...на колко години си, че толкова време си търсил своята половинка?

А на Момчето мечта ще кажа: ако наистина си бил свестен, е нямало да започнеш да се гавриш с момичетата заради едната кучка. И мен са ме заебавали...и го направиха доста брутално, но гавря ли се с хората? Признай си, че си безчувствен, не си намирай извинения.

Град
    bulgaria
    Не сте ли забелязали, че свесните мъже доста често попадат на кучки, а свесните жени - на женкари?
    i ti si mn prava naistina e taka

Абе, сещам се за един познат...много свестен пич...и все не попада на свясна жена...

ami death whore moje i da si prava moje i da sum bez4uvstven.. misleh 4e sum vliuben v edno momi4e i mi be6e gadno kogato tq se durje6e gadno s men i sega ot 2 dni tq mi kaza 4e ne e sprqla da ;( i ne spira da mi se moli da q ostavq i da ne q tursa za6toto samo sum q naranqval kaza mi su6to .. go6o kazvaha mi 4e sled sebe si ostavq6 samo razruha i razbiti surca i sulzi no az ne vqrvah.. Kogato mi go kaza tova se po4uvstvah mn gadno za6toto neiskam da e taka no nemoga da se promenq opitah se

Град
    bulgaria
    da si priznaq i az vseki den mislq za edin priqtel mn dobar pritova mom4eto e naistina mn svqsten gotin e ama problema e 4e priqtelkata mu e mani mani gospod da pazi vsi4ki dobri mom4eta ot takiva kato neq 4e nervnata sistema 6te im se razbie

Град
    bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    ami death whore moje i da si prava moje i da sum bez4uvstven.. misleh 4e sum vliuben v edno momi4e i mi be6e gadno kogato tq se durje6e gadno s men i sega ot 2 dni tq mi kaza 4e ne e sprqla da ;( i ne spira da mi se moli da q ostavq i da ne q tursa za6toto samo sum q naranqval kaza mi su6to .. go6o kazvaha mi 4e sled sebe si ostavq6 samo razruha i razbiti surca i sulzi no az ne vqrvah.. Kogato mi go kaza tova se po4uvstvah mn gadno za6toto neiskam da e taka no nemoga da se promenq opitah se
    moda da ti kja 4e ako naistina iska6 da se promeni6 6te go napravi6 a momi4eto mojebi naistina e darjala na teb a ti si postapil taka 4e tq da se otdrapne ot teb

Има свястни момчета, но те са много малко. И аз преди не вярвах, че може да има, но в крайна сметка се убедих . Също мисля, че всяко едно момче може да бъде свястно за определено момиче и ако ти не си това момиче е нормално за теб той да не е свестен... не знам дали се изказах правилно но се надявам да ме разберете
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

ami tq iska da me zabravi kazva6e mi 4e me obi4a sega mi kaza da ne q tursq iskala da me zabravai i kakvo li o6te ne v petuk ima rojden den i mi kaza da ne i se obajdam nito za rojdeniq i den nito za koleda nito za nova godina prosto da q ostavq no az nemoga neznam za6to no nemoga iskah prosto da buda 6tastliv no tfa ne se polu4i 2 meseca bqh dobur mil durjah se dobre bqh se promenil za malko no sega pak sum su6tiq i hmm mai 6te si ostana takuf prosto sum takuf i momi4etata s koito se zaribqvam go znaqt i pak mi se vruzvat..

ami poprincip ne mi puka no za tova momi4e mi puka neiskam da q boli iskam da si ostanem priqteli no tq neiska a dori neznam za6to vika mi neiskam da imam priqteli kato tebe nekfi takifa i az e kfo ne sum tolkova lo6 i t.n i tq vika az ako stana kato teb po dobre da se obesq hahaha

hahaha ami da to4no tova i kazah sno6ti kazah i iskah te predi mnogo za6toto nemojeh da te imam sega moga i ve4e ne si mi interesna hahaha i togava tfa momi4e ruhna psihi4eski napravo otka4i haha no problema e 4e mi lipsva prisustvieto lipsvat mi razgovorite s neq i kak nespirah da se smeq s neq zna4i nenzam dali q obi4am 6ot se 4uvstvam stranno dori plakah za neq beh otka4il napravo poslednite 2 meseca si4ko se promeni v jivota mi bqh napulno razli4en bqh dobur mil i svesten

em mn qsno sega za nova godina hmm 6e se razcepa haha napravo se kefa 4e pak sum si su6tiq kakto predi 2 meseca ot v4era sum si pak su6tiq i se kefa mnogoo 6e vi 4erpa hahaha

haha mn qsno !!! \/

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Всичко има .... не си попаднала на точнитев хора . .. както при момичетата така и при момчетата има путьовци лигли и смотаняци . .. . но за всяко нещо си има и изключения ))
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз съм свестен
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Фен
    Град
    Варна
    Лъвчо, имам въпрос...на колко години си, че толкова време си търсил своята половинка?
    Това са подробности мацка И не съм Лъвчо...а Лавчо :P

Град
    пловДИВ
    Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
    И аз съм свестен - падам си по трупове
    Да бе , тебе те разбрахме
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Град
    пловДИВ
    Цитирай Първоначално написано от Lav40
    Както и да е ! Тааа на колко си ? Питаха те нещо
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

зависи на кои си попаднала не си4ки смe такива

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: ima li svestni mom4eta?

Цитирай Първоначално написано от ~losho{}momiche~
    za6to vinagi mom4etata govorqt milo i t.n na edno momi4e a posle kat se stigne do lubov i seriozna vraska bqgat?taka li e ili samo az imam takova 4yvstvo?!

dano ste me razbrali pravilno
    Ами защото повечето са на принципа "чукаш и бягаш". Малко са тези, които търсят и психическа, и физическа връзка, повечето се хващат с момичетата само заради секса. И честно казано едва ли и сега щях да имам приятел, ако не се беше случил свястно момче, което наистина държи на мен, на чувствата ми към него и на своите към мен. Жалко, че подобни мъжки твари, които зачитат момичетата като повече от секс играчки са рядкост в тази възраст, да не говорим, че и по-нататък се срещат такива бурсуци...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от hOuseE_lOver
    Както и да е ! Тааа на колко си ? Питаха те нещо
    Доста съм младичък На нищо и никаквите 15 годинки

Град
    people`s wet dreams
    Аз бих се отдал на момиче и бих бил честен с нея но ще си бъда аз , няма заради п***а да стана п***а

Защо ли?Аз мисля,че много от момчетата се страхуват от сериозна вразка...това,за което аз се чудя е защо подяволите при 70% (може и повече да са) важи правилото "чук и бег"???Защо не искате сериозни вразки...абе момчета..различно мислене
    Just haters make me famous! εĭз

Re: ima li svestni mom4eta?

Цитирай Първоначално написано от ~losho{}momiche~
    za6to vinagi mom4etata govorqt milo i t.n na edno momi4e a posle kat se stigne do lubov i seriozna vraska bqgat?taka li e ili samo az imam takova 4yvstvo?!

dano ste me razbrali pravilno
    А защо когато се влюбим и ви сваляме всички звезди на вас рано или късно ви писва и ни зарязвате?.. На момчетата нищо им няма, вас гледай...

На нищо и никаквите 15 годинки
    И...на тези години си познал любовта...и то достатъчно пъти, за да ти омръзне да те нараняват и да поставиш под един знаменател всички "жени"? Боже.
    Цитирай Първоначално написано от midle
    Аз бих се отдал на момиче и бих бил честен с нея но ще си бъда аз , няма заради п***а да стана п***а
    Кой е казал, че трябва да се правиш на такъв, какъвто не си?
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    А защо когато се влюбим и ви сваляме всички звезди на вас рано или късно ви писва и ни зарязвате?.. На момчетата нищо им няма, вас гледай...
    И ето пак. Някой срещнал 2 кучки и "всички момичета са кучки"...някоя срещнала няколко ебача и веднага: "всички момчета са свине". Осъзнайте се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си