.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 237
    Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna

Re: ima li svestni mom4eta?

Цитирай Първоначално написано от ~losho{}momiche~
    za6to vinagi mom4etata govorqt milo i t.n na edno momi4e a posle kat se stigne do lubov i seriozna vraska bqgat?taka li e ili samo az imam takova 4yvstvo?!

dano ste me razbrali pravilno
    Ами защото явно не са момчета , а онес файшони дето се опитват да те "изджаскат".А и не си се запознала с мен

Re: ima li svestni mom4eta?

Цитирай Първоначално написано от SandForGaara
    Цитирай Първоначално написано от ~losho{}momiche~
    za6to vinagi mom4etata govorqt milo i t.n na edno momi4e a posle kat se stigne do lubov i seriozna vraska bqgat?taka li e ili samo az imam takova 4yvstvo?!

dano ste me razbrali pravilno
    Ами защото явно не са момчета , а онес файшони дето се опитват да те "изджаскат".А и не си се запознала с мен
    mi are da se zapoznaem o6te kvo 4aka6 :P

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Lav40
    На нищо и никаквите 15 годинки
    И...на тези години си познал любовта...и то достатъчно пъти, за да ти омръзне да те нараняват и да поставиш под един знаменател всички "жени"? Боже.
    Извинявай,но кога съм ги поставил под общ знаменател?

mislq che tazi tema e napulno bezsmislena ima tolkova mnogo kato neq...otgovor nqma da polu4hish...tova sys naranqvaneto mejdu horata e neshto koeto e bilo,e, i shte byde...kakto nie vi naranqvame po nashi si prichini(a ponqkoga dori ne znaem zashto) taka vie pravite absolutno sushtoto...

Добре, не слагаш всички под един знаменател, но правиш горе-долу същото. Много ми е интересно колко момичета, с които си имал връзка, са те отхвърлили.

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Абе честно да ви кажа не всички момчета са глупаци.... има си и "добрите" и "лошите" момчета... но нали всеки си има характер? НЕ можеш да кажеш на някой да стане по-добър или по-лош той си е просто такъв... ако не ти харесва не бъди с него... Но да си кажа честно въпреки че съм момиче не мисля че "ние" сме цвете за мирисане... както при момчетата, така и тука си има "ку*ките" и "добрите момиченца" .. така, че безсмислено е да питаме имали свестни момчета след като на тоя свят има от всичко по много и независимо дали на някой му харесва винаги ще си има "глупаци" и "ку*ки" ... приемете света това което е .. не е като в приказките да срещнеш принца на бял кон, който ще те обича вечно.... колкото и да спорим кой е свестен и кой не е .... няма да има праавилен отговор... всеки си има идеал,който следва и индивидуално мислене .. това е от мен
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Хаха като чета всичко това,се сещам,че и аз бях пуснала такава тема.Отгвор на този въпрос дали има свестни момчета,така и не намерих На този свят както казаха има от всичко по много.Но дали ще "уцелиш джакпота",може би е въпрос на късмет Не се ядосвай,че още не си срещнала момчето си,по-добре късно,отколкото никога.Успех

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    По това ли определяш че едно момче е свястно ?
    Не всички са такива .. просто не си попаднала на точния човек ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Според мен има,защото познавам едно такова.Просто приятел,но го познавам достатъчно добре,за да знам,че е свестен.
    А относно това,че момчетата бягат,когато се зададе нещо сериозно...не мисля,че само те го правят.

Не... по - точният въпрос е "Има ли свестни МОМИЧЕТА?" Всички са такива пачи, че вече ми се гади... по - добре си е човек да си е сам Майната им й на момичетата и на коледният дух и на всичко! Семейството и себе си! Това е важното в тоя шибан живот

Град
    Bikini Bottom
    Da be.... are sia... hvanete si nekoi metroseksualen, i shte ste ok.... mai tva sa nai jelanite maje...

nz na kolko godini si batka oba4e skoro i semeistvoto shte ostane na zaden plan kolkoto i da si gi obi4a6...i nqma smisul da si pravish zaklu4eniq za jivota i za putkite ima oshte mnogo mnogo vreme da opitash ot vsichko,ne sa nervirai mlad si oshte \/ .

Vesela Koleda na Vsichki!!!

Цитирай Първоначално написано от DeepEnoughForYou
    nz na kolko godini si batka oba4e skoro i semeistvoto shte ostane na zaden plan kolkoto i da si gi obi4a6...i nqma smisul da si pravish zaklu4eniq za jivota i za putkite ima oshte mnogo mnogo vreme da opitash ot vsichko,ne sa nervirai mlad si oshte \/ .

Vesela Koleda na Vsichki!!!
    Ем... на колко съм... почти на 18 вече...

Град
    Монтана
    По темата дали има свестни момчета - има: Аз.

emi i az sum kaji-re4i na tolkova ..jivota e pred nas,tepurva shte si pravim zaklucheniq koe e nai vajno za nas v jivota i koe ne.. \/

Град
    Търново.... Велико Търново
    по свестен от мене няма ( и по скромен също )

Град
    Монтана
    Скромността краси човека

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
    Евала мацка, печелиш кафе

От теб се иска да дойдеш за го получиш лично
    мерси мерси \/
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защото и те не знаят какво искат.
    \/ \/ \/ \/ \/ \/ taka si e \/ \/ \/ \/ \/

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от kael
    по свестен от мене няма ( и по скромен също )
    Taкa e!

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    takiva svesni kat mene sa riadko

Цитирай Първоначално написано от -
    А ти защо си толкова тъпа кофа (като 98 % от момичетата във форума) ?

П.П - Не си мисли нещо, аз също съм момиче...

Фен
    Град
    House Music
    тоя форум стана пълна лудница.Помня го още в началото на 2003 год. беше нешо нормално. Сега просто нямам коментар. Ужас
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Защото момчетата винаги са били и ще си останат пъзльовци

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    нема вече, не са на мода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си