- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли свестни момчета?
Ами защото явно не са момчета , а онес файшони дето се опитват да те "изджаскат".А и не си се запознала с менПървоначално написано от ~losho{}momiche~
![]()
![]()
![]()
![]()
mi are da se zapoznaem o6te kvo 4aka6 :PПървоначално написано от SandForGaara
![]()
Извинявай,но кога съм ги поставил под общ знаменател?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
mislq che tazi tema e napulno bezsmislena ima tolkova mnogo kato neq...otgovor nqma da polu4hish...tova sys naranqvaneto mejdu horata e neshto koeto e bilo,e, i shte byde...kakto nie vi naranqvame po nashi si prichini(a ponqkoga dori ne znaem zashto) taka vie pravite absolutno sushtoto...
Добре, не слагаш всички под един знаменател, но правиш горе-долу същото. Много ми е интересно колко момичета, с които си имал връзка, са те отхвърлили.
Абе честно да ви кажа не всички момчета са глупаци.... има си и "добрите" и "лошите" момчета... но нали всеки си има характер? НЕ можеш да кажеш на някой да стане по-добър или по-лош той си е просто такъв... ако не ти харесва не бъди с него... Но да си кажа честно въпреки че съм момиче не мисля че "ние" сме цвете за мирисане... както при момчетата, така и тука си има "ку*ките" и "добрите момиченца" ..така, че безсмислено е да питаме имали свестни момчета след като на тоя свят има от всичко по много
и независимо дали на някой му харесва винаги ще си има "глупаци" и "ку*ки" ... приемете света това което е .. не е като в приказките да срещнеш принца на бял кон, който ще те обича вечно.... колкото и да спорим кой е свестен и кой не е .... няма да има праавилен отговор... всеки си има идеал,който следва и индивидуално мислене .. това е от мен
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Хаха като чета всичко това,се сещам,че и аз бях пуснала такава тема.Отгвор на този въпрос дали има свестни момчета,така и не намерихНа този свят както казаха има от всичко по много.Но дали ще "уцелиш джакпота",може би е въпрос на късмет
![]()
Не се ядосвай,че още не си срещнала момчето си,по-добре късно,отколкото никога.Успех
![]()
По това ли определяш че едно момче е свястно ?
Не всички са такива .. просто не си попаднала на точния човек ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Според мен има,защото познавам едно такова.Просто приятел,но го познавам достатъчно добре,за да знам,че е свестен.
А относно това,че момчетата бягат,когато се зададе нещо сериозно...не мисля,че само те го правят.![]()
Не... по - точният въпрос е "Има ли свестни МОМИЧЕТА?"Всички са такива пачи, че вече ми се гади... по - добре си е човек да си е сам
Майната им й на момичетата и на коледният дух и на всичко! Семейството и себе си! Това е важното в тоя шибан живот
![]()
Da be.... are sia... hvanete si nekoi metroseksualen, i shte ste ok.... mai tva sa nai jelanite maje...![]()
![]()
nz na kolko godini si batka oba4e skoro i semeistvoto shte ostane na zaden plan kolkoto i da si gi obi4a6...i nqma smisul da si pravish zaklu4eniq za jivota i za putkite ima oshte mnogo mnogo vreme da opitash ot vsichko,ne sa nervirai mlad si oshte \/ .
Vesela Koleda na Vsichki!!!
Ем... на колко съм... почти на 18 вече...Първоначално написано от DeepEnoughForYou
![]()
![]()
![]()
emi i az sum kaji-re4i na tolkova ..jivota e pred nas,tepurva shte si pravim zaklucheniq koe e nai vajno za nas v jivota i koe ne.. \/
по свестен от мене няма ( и по скромен също)
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
мерси мерси
\
/
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
\Първоначално написано от `Death`Whore``
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ taka si e \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Taкa e!Първоначално написано от kael
![]()
тоя форум стана пълна лудница.Помня го още в началото на 2003 год. беше нешо нормално. Сега просто нямам коментар. Ужас![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Защото момчетата винаги са били и ще си останат пъзльовци![]()
нема вече, не са на мода![]()