- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли свестни момчета?
Това,че ти не си открила свестния не означава,че няма....Има мн свестни момчето просто ние си избираме винаги неподходящите...Замисли се малко и си признай ,на колко момчета дет са били луди по теб си отказала...Еми може би точно един от тях е бил най-подходящия за теб......
All I NeeD Is LovE.......
Мда разбрахме няма свестни момчета, няма свестни момичета какво още има да се обсъжда?!Ебете се всички наред правете си кефа и да не ви пука!Хора осъзнайте се бе 1 се живее и да е свестен и да не е свестен се в гъз все някога ще се разеделите и кфо?нещо сериозно и за кфо нема се жениш за него ...ся ви е времето да купонясвате бе не да седите да мислите що момчетата са такива!Еми такива са!!! Никога момичетата няма разберат момчетата и момчетата няма разберат момичетата тъй че къв е смисъла да седите да се карате... Ай със здраве!
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
xaxax svestni mom4eta???mn sum se 4udila i az no spored men mom4eta do 17 18 god sa o6te mn nezreli i trqbva naistina nqkoi qko da im zavurti glavata 4e da se osuznaqt...no vse pak ne trqbva da zabravqme 4e te sa ne6to koeto vupreki si4kite si nesuvur66enstva ni e neobhodimo na nas momi4etata...te sa prosto mujeee pfff ....druga planeta
When life gives you a hundred reasons to cry..Show life that you have a thousand reasons to smile =)
Ми рядко се намират свестни момчета да...за щастие аз мисля,че съм улучила такъв.![]()
еми аз съм на мнение че момчетата са малко страхливи но мисля че свесни момчета има може да са рядкост но мисля че има
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Наистина свестните момчета най-често намират някоя к***а (извинявам се за думата но исках да ме разберете) която им убива желанието да си губят времето с момичета какъвто е и моя случай.Затова шанса да намерите момче което не е на практиката "чук и бег" и не е с убито желание за да се занимава с момичета е много малък.От 30те момчета които познавам доста добре според мен сме 2ма ненормални (защото в днешно време нормалното е да си идиот и да гониш бройката).Така че ви пожелавам приятно търсене!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
Свестни има, но колко ги заслужавате е друг въпростова е моето мнение
![]()
Добре казано.Първоначално написано от BotevPd-Gotin
mcaf
Новак
Не... по - точният въпрос е "Има ли свестни МОМИЧЕТА?" Всички са такива пачи, че вече ми се гади... по - добре си е човек да си е сам Майната им й на момичетата и на коледният дух и на всичко! Семейството и себе си! Това е важното в тоя шибан живот
Ne mislq 4e 6tom si bil edno mom4e/momi4e i 6tom sa te razro4arovali vednaga trqbva da kaje6 toi/tq e taku/a onakuv/a.Vseki si ima kakto dobri taka i lo6i 4erti.A puk i vseki e razli4en s razli4nite hora.Az primerno poznavam edno mom4e koeto e mn svqstno no si hvana momi4e koeto si pada malko k***a i s neq se durje6e mn gadno.dokato s biv6eto si gadje se durje6e kato nqkoe angel4e.Taka 4e iskam da vi kaja 4e ne trqbva da se slagat vsi4ki mom4eta/momi4eta pod ob6t znamenatel.
Vseki e razli4en
Приятели вижте сега да ви кажа право няма перфектни хора и съм се обедил много пъти в това .Но че некои мом4ета се отнасят тъпо към момичетата така е не споря.Обаче знам от личен опит че всяко второ момиче като види момче с голям джо и да извади ключовете за колата на масата в некое кафе и вече са негови така че както се пее в песента на Respect - pesnichka za lubovta : "Казвам ти накрая на жена вяра нямай хващай я за ден два и веднага бягай"
П.П.:Макар че аз не съм на този принцип но това е самата истина и ако има свестни момичета те са колкото свестните момчета така 4е ........
абе за теб няма свестни момчета...защото не знаеш къде да търсиш и вероятно защото не ги заслужаваш.Сякаш някой ти е виновен за всичко я се осъзнай малко.
Ехехеее... От кога чакам свястна тема. Момиченца момиченца заблудени. Свестните момчета са толкова много повече от кучките на тоя свят,но знаете ли какъв ви е проблема ? вие не ги забелязвате. Вие търсите лошите момчета, тежкарите и мъжкарите. Момчетата които се държат грубо с вас, но и ви плащат сметката в заведението, момчетата които не ви се обаждат по седмица, но затова пък стане ли дума да излезете на диско ви свиркат. И знаете ли на вас ви харесва това. Вие обичате т.н. лоши момчета, не толкова опаричените момчета( е и това го има) а ЛОШИТЕ Момчета. Толкова много ви заслепяват и толкова много ви завъртат главите че пропускате добрите си и свестни момчета - приятели които само използвате и търсите когато ви потрябват. 1 мой приятел точно така беше горкия. Използваше го лиглата въртеше го, но той с доброто си сърце и изпълняваше всичко за което го помоли, но тя не му обръщаше внимание колкото на пичовете с колите и парите, които не спираха да я нараняват, но тя пак беше при тях. Затова не си бършете ръцете в нас, ние не сме ви виновни че сте СЛЕПЦИ. Свестните и точните пичове са много, но тях никой ама никой не ги забелязва за съжаление....Огледайте се и ще ги намерите... Колкото до мен. Аз предпочитам да се държа леко груба с мадамата, а не толкова мило и чувствително. Обичам да съм недостъпен, така че да я имам когато си поискам и да не и давам това което иска (веднага) !
Поздрави
Е ти пък се изказа.... както има лоши момчета, защото ние (жените) ги искаме по същата логика има и курви. за вас тва и без тва е идеалният вариант да е*ете без ангажименти, изобщо нямате право на глас по темата!
И мислиш, че си мил и свестен? Ако беше жена, щеше да си гадна пикла. Аз пък бих предпочела всякакъв, но да ме иска винаги и да го показва, а не да се прави на недостъпен, безразличен и да ми се дърпа.Първоначално написано от Alabalaportokala
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Браво,колега!!! Това е самата истина.Подкрепям с две ръце и два крака.Колкото и да не ми се иска да го кажа имам огромни наблюдения,че повечето жени си падат по пропаднали типове.Може да им действа възбуждащо(знам ли?!).Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Напълно съгласна!Първоначално написано от `Death`Whore``
Има ги ама трябва човек с лупа да ги търси![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Това ти какво предпочиташ и какво не слабо ме интересува. Никъде не съм твърдял че съм пример за свястно момче, пояснявам на драгите дами къде им е проблема с момчетата , а не тръбя да търсят такива като мене примерно сеш се...Първоначално написано от babity
Едва ли...а може би още не съм попаднала...е има време...
Това е много често срещано явление...Всички момичета ходят с разни пропадняци които им тровят живота и после се оплакват.Не можете да намерите свестни момчета защото там където вие ходите има само идиоти и женкари и после нямало свестни момчета я се осъзнайте малко!Първоначално написано от Alabalaportokala
А има ли свесни момичета ?![]()
Има!Първоначално написано от Freeminded
xqxq em ne vsichki momcheta sa gadove ama povecheto sa takiva :P