.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 237

Град
    Blagoevgrad
    Това,че ти не си открила свестния не означава,че няма....Има мн свестни момчето просто ние си избираме винаги неподходящите...Замисли се малко и си признай ,на колко момчета дет са били луди по теб си отказала...Еми може би точно един от тях е бил най-подходящия за теб......
    All I NeeD Is LovE.......

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Мда разбрахме няма свестни момчета, няма свестни момичета какво още има да се обсъжда?!Ебете се всички наред правете си кефа и да не ви пука! Хора осъзнайте се бе 1 се живее и да е свестен и да не е свестен се в гъз все някога ще се разеделите и кфо?нещо сериозно и за кфо нема се жениш за него ...ся ви е времето да купонясвате бе не да седите да мислите що момчетата са такива!Еми такива са!!! Никога момичетата няма разберат момчетата и момчетата няма разберат момичетата тъй че къв е смисъла да седите да се карате... Ай със здраве!

hahahaha az sam momiche i ne podkrepqm temata .. vqrno e che ima i takiva momcheta ...no sashto ima i takiva momicheta .. tova sa prosto tip hora zashto govorish opredeleno za momchetata ...

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от ~losho{}momiche~
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защото и те не знаят какво искат.
    \/ podkrepqm napalno
    мдаа 3 милиарда население на земята не знаят какво искат,и сте ги пробвали вси4ки или само така изглежда
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

xaxax svestni mom4eta???mn sum se 4udila i az no spored men mom4eta do 17 18 god sa o6te mn nezreli i trqbva naistina nqkoi qko da im zavurti glavata 4e da se osuznaqt...no vse pak ne trqbva da zabravqme 4e te sa ne6to koeto vupreki si4kite si nesuvur66enstva ni e neobhodimo na nas momi4etata...te sa prosto mujeee pfff ....druga planeta
    When life gives you a hundred reasons to cry..Show life that you have a thousand reasons to smile =)

Ми рядко се намират свестни момчета да...за щастие аз мисля,че съм улучила такъв.

Повече от фен
    Град
    Mars
    еми аз съм на мнение че момчетата са малко страхливи но мисля че свесни момчета има може да са рядкост но мисля че има
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Наистина свестните момчета най-често намират някоя к***а (извинявам се за думата но исках да ме разберете) която им убива желанието да си губят времето с момичета какъвто е и моя случай.Затова шанса да намерите момче което не е на практиката "чук и бег" и не е с убито желание за да се занимава с момичета е много малък.От 30те момчета които познавам доста добре според мен сме 2ма ненормални (защото в днешно време нормалното е да си идиот и да гониш бройката).Така че ви пожелавам приятно търсене!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Град
    Пловдив
    Свестни има, но колко ги заслужавате е друг въпрос това е моето мнение

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от BotevPd-Gotin
    Свестни има, но колко ги заслужавате е друг въпрос това е моето мнение
    Добре казано.

mcaf
    Новак

Не... по - точният въпрос е "Има ли свестни МОМИЧЕТА?" Всички са такива пачи, че вече ми се гади... по - добре си е човек да си е сам Майната им й на момичетата и на коледният дух и на всичко! Семейството и себе си! Това е важното в тоя шибан живот

Ne mislq 4e 6tom si bil edno mom4e/momi4e i 6tom sa te razro4arovali vednaga trqbva da kaje6 toi/tq e taku/a onakuv/a.Vseki si ima kakto dobri taka i lo6i 4erti.A puk i vseki e razli4en s razli4nite hora.Az primerno poznavam edno mom4e koeto e mn svqstno no si hvana momi4e koeto si pada malko k***a i s neq se durje6e mn gadno.dokato s biv6eto si gadje se durje6e kato nqkoe angel4e.Taka 4e iskam da vi kaja 4e ne trqbva da se slagat vsi4ki mom4eta/momi4eta pod ob6t znamenatel.
    Vseki e razli4en

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Приятели вижте сега да ви кажа право няма перфектни хора и съм се обедил много пъти в това .Но че некои мом4ета се отнасят тъпо към момичетата така е не споря.Обаче знам от личен опит че всяко второ момиче като види момче с голям джо и да извади ключовете за колата на масата в некое кафе и вече са негови така че както се пее в песента на Respect - pesnichka za lubovta : "Казвам ти накрая на жена вяра нямай хващай я за ден два и веднага бягай"

П.П.:Макар че аз не съм на този принцип но това е самата истина и ако има свестни момичета те са колкото свестните момчета така 4е ........

абе за теб няма свестни момчета...защото не знаеш къде да търсиш и вероятно защото не ги заслужаваш.Сякаш някой ти е виновен за всичко я се осъзнай малко.

Супер фен
    Ехехеее... От кога чакам свястна тема. Момиченца момиченца заблудени. Свестните момчета са толкова много повече от кучките на тоя свят,но знаете ли какъв ви е проблема ? вие не ги забелязвате. Вие търсите лошите момчета, тежкарите и мъжкарите. Момчетата които се държат грубо с вас, но и ви плащат сметката в заведението, момчетата които не ви се обаждат по седмица, но затова пък стане ли дума да излезете на диско ви свиркат. И знаете ли на вас ви харесва това. Вие обичате т.н. лоши момчета, не толкова опаричените момчета( е и това го има) а ЛОШИТЕ Момчета. Толкова много ви заслепяват и толкова много ви завъртат главите че пропускате добрите си и свестни момчета - приятели които само използвате и търсите когато ви потрябват. 1 мой приятел точно така беше горкия. Използваше го лиглата въртеше го, но той с доброто си сърце и изпълняваше всичко за което го помоли, но тя не му обръщаше внимание колкото на пичовете с колите и парите, които не спираха да я нараняват, но тя пак беше при тях. Затова не си бършете ръцете в нас, ние не сме ви виновни че сте СЛЕПЦИ. Свестните и точните пичове са много, но тях никой ама никой не ги забелязва за съжаление....Огледайте се и ще ги намерите... Колкото до мен. Аз предпочитам да се държа леко груба с мадамата, а не толкова мило и чувствително. Обичам да съм недостъпен, така че да я имам когато си поискам и да не и давам това което иска (веднага) !

Поздрави

Мега фен Аватара на babity
    Е ти пък се изказа.... както има лоши момчета, защото ние (жените) ги искаме по същата логика има и курви. за вас тва и без тва е идеалният вариант да е*ете без ангажименти, изобщо нямате право на глас по темата!

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Аз предпочитам да се държа леко груба с мадамата, а не толкова мило и чувствително. Обичам да съм недостъпен, така че да я имам когато си поискам и да не и давам това което иска (веднага) !
    И мислиш, че си мил и свестен? Ако беше жена, щеше да си гадна пикла. Аз пък бих предпочела всякакъв, но да ме иска винаги и да го показва, а не да се прави на недостъпен, безразличен и да ми се дърпа.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ехехеее... От кога чакам свястна тема. Момиченца момиченца заблудени. Свестните момчета са толкова много повече от кучките на тоя свят,но знаете ли какъв ви е проблема ? вие не ги забелязвате. Вие търсите лошите момчета, тежкарите и мъжкарите. Момчетата които се държат грубо с вас, но и ви плащат сметката в заведението, момчетата които не ви се обаждат по седмица, но затова пък стане ли дума да излезете на диско ви свиркат. И знаете ли на вас ви харесва това. Вие обичате т.н. лоши момчета, не толкова опаричените момчета( е и това го има) а ЛОШИТЕ Момчета. Толкова много ви заслепяват и толкова много ви завъртат главите че пропускате добрите си и свестни момчета - приятели които само използвате и търсите когато ви потрябват. 1 мой приятел точно така беше горкия. Използваше го лиглата въртеше го, но той с доброто си сърце и изпълняваше всичко за което го помоли, но тя не му обръщаше внимание колкото на пичовете с колите и парите, които не спираха да я нараняват, но тя пак беше при тях. Затова не си бършете ръцете в нас, ние не сме ви виновни че сте СЛЕПЦИ. Свестните и точните пичове са много, но тях никой ама никой не ги забелязва за съжаление....Огледайте се и ще ги намерите... Колкото до мен. Аз предпочитам да се държа леко груба с мадамата, а не толкова мило и чувствително. Обичам да съм недостъпен, така че да я имам когато си поискам и да не и давам това което иска (веднага) !

Поздрави
    Браво,колега!!! Това е самата истина.Подкрепям с две ръце и два крака.Колкото и да не ми се иска да го кажа имам огромни наблюдения,че повечето жени си падат по пропаднали типове.Може да им действа възбуждащо(знам ли?!).

Мега фен Аватара на babity
    Аз предпочитам да се държа леко груба с мадамата, а не толкова мило и чувствително. Обичам да съм недостъпен, така че да я имам когато си поискам и да не и давам това което иска (веднага) !
    И мислиш, че си мил и свестен? Ако беше жена, щеше да си гадна пикла. Аз пък бих предпочела всякакъв, но да ме иска винаги и да го показва, а не да се прави на недостъпен, безразличен и да ми се дърпа.
    Напълно съгласна!

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Има ги ама трябва човек с лупа да ги търси
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Напълно съгласна!
    Това ти какво предпочиташ и какво не слабо ме интересува. Никъде не съм твърдял че съм пример за свястно момче, пояснявам на драгите дами къде им е проблема с момчетата , а не тръбя да търсят такива като мене примерно сеш се...

Град
    БуРГаС бИЕ
    Едва ли...а може би още не съм попаднала...е има време...

Браво,колега!!! Това е самата истина.Подкрепям с две ръце и два крака.Колкото и да не ми се иска да го кажа имам огромни наблюдения,че повечето жени си падат по пропаднали типове.Може да им действа възбуждащо(знам ли?!).
    Това е много често срещано явление...Всички момичета ходят с разни пропадняци които им тровят живота и после се оплакват.Не можете да намерите свестни момчета защото там където вие ходите има само идиоти и женкари и после нямало свестни момчета я се осъзнайте малко!

А има ли свесни момичета ?

Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    А има ли свесни момичета ?
    Има!

xqxq em ne vsichki momcheta sa gadove ama povecheto sa takiva :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си