- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли свестни момчета?
+2Първоначално написано от ceko_potter
![]()
P.S. 1.Съмнявам се да си имали "доста" момчета в живота си ,за да слагаш всички под общ знаменател ,че са "гадни".... За това когато минете през всички и се убедите , че няма свестни тогава вече може да критикувате момчетата...
P.S. 2. Момиче съм да не кажете ,че защото съм момче твърдя това.... и по-горе писах мнението по въпроса "има ли свестни" .....
....Първоначално написано от danny_f4e
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
axhhxha smeshni ste be pedalii ... chukai i bqgai, mi vari ischukai maika si be kuche mrasno ... ot ei takia pederasi kato vas znaite li kolko momicheta ne sa obiknali vtori pat ... ami i da znaite vii sa gordeite s tva nali ... she se osaznaite edin den ama she e kasno ... dano da kacnete po skoro ... !!!!!
ас съм свестен винаги гледам да имам сериозна връска не се правия на такъв какъвто не съм просто съм себесидаржа се добре с моми4етата не съм удрял моми4е и никога няма да го направя и не убиждам моми4е и никога няма да го направия
![]()
разбира се че има...но явно не си срещнала правилния...сегашния ми фр ми заяви че ако иам намерения да съм с него само ей така и то за 2-3 месеца по добре да не се хващаме...напрау бях изумена...така че споко..намират се![]()
моят мъж е най - свястния!!! направо е за пример...![]()
+ 1Първоначално написано от polito
![]()
Ами незнам какяо точно разбирате под свестно момче....
Ето какво представавлявам аз ... винаиг гледам да имам сериозна връзка не някоя за 1 седмица или нещо такова .... много съм мил кум момичетата ... НИКОГА НЕМОГА да посегна на едно момиче ... БИХ НАПРАВИЛ всичко за човека когото обичам .... разбирйте ме както искате ....![]()
dobre be mamka mu znaete li kolko momi4eta sa mi kazvali 4e sam perfektnoto mom4e...?dobre de togafa zashtoto ot vsqka moq vruzka az ostavam naraneniq? absolutno vinagi az sam naranen zzashto? za tova 4e az se durja s tqh kato s bogini i im ugajdam na vsi4ko i nakraq kfo az sam naraneniq ....
И това ти е най-голямата грешка. Продължаваш ли така...не питай що си наранения. Бъди перфектен но не чак толкова. КъсметПървоначално написано от ivelin9021
Според мен просто попадаш на такива от типа ( аз сам батко ще фана някои по малко от мен понеже е лесно и само ше правим секс и ще я лажа че я обичам..Първоначално написано от ~losho{}momiche~
тва е мно мно срещано .. понеже вие момичетата винаги харесвате по големи ( и те се вазползват от това ) все пак е нормално.. тарсите някои по голям едъп които да ви пази закриля.. нормално е
и това чусвто ви поджеда когаот някои батко почне просто да ви сваля понеже иска да ви чука ( не казвам че при всички е така.. но лично аз познавам над 10 момичета които са пострадали така )
\/
Смятам, че на възраст като нашата ( аз съм на 16г) по никакъв начин не може да се говори за сериозна връзка. Сериозната връза не се крои, шие или кърпи, защото си решил, че с тая/тоя ще имаш такава. Сериозната връзка е стечение на обстоятелствата, при което човек остава с друг човек години наред. И серионото е, че от тази сериозна връзка има два изхода: Единия - жените се, правите си деца и т.н. Втория изход - разделяте се с онзи човек, но това остава отпечатък в живота ви ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ (!!!). Свестни момчета има, да. Само дето са много малко. Свестен тип за мен е онзи, който не мисли за жената като за цици върхо слаба талия и стегнат гъз. Свестен е онзи, който оценява достойнството на момичето и се държи добре с него. Такива момчета тръгват с едно момиче, когато са сигурни, че имат някакви силни чувства към нея, които биха траели известно време - тоест той се старае да не е заебе на третия ден и по този начин да я нарани. Затова те създават по-трайни връзки.
Memento moriendum esse!
A zashto momichetata gledat vanshniq vid momchetata ne gi interesuva dali sa svestni ili ne interesuva gi samo da tragnat sa nai-hubaviq ili nai-gotiniq.
I nakraq obvinqvate vsi4ki mom4eta 4e sa jenkari i svine.Ot tezi neshta sam postradal i az,![]()
^ Pesh0, приятелю. На тази възраст всичко опира до външния вид. Нямаш ли го, просто ти остава да си свесетен и пак не се вписваш. Защото момичетата не обичат свесните и порядъчни момчета. За тях всичко опира до лиготии и фукане пред връсничките. Нямаш ли външност, с която да зарибяваш малките лигли, които искат да се похвалят пред приятелките си, просто се откажи от това да ги преследваш. Само ще те нараняват. Ще пораснеш още малко и точно защото си свестен ще имаш парите, които така изкушават жените и ще можеш да си позволиш всички! Просто момента не ти е дошъл. После всичко се обръща.
i az taka smqtam i otdavna sam se otkazal da se opitvam s tqh zatova si stoq i veche dori ne im obryshtam vnimanie.Първоначално написано от Freeminded
бе има свестаи момочета бе аз съмедиот тях![]()
molq te napishi go malko po razbiraemoПървоначално написано от amadeus-bg
![]()
Ще се опитам
Ама малко след новата година е трудно![]()
aide be batka kaji kakvo iskashe da mi kajish please kaji mi sega me darjish na trani napravo
![]()
значи че съм свестен
Аз съм мноо свестен щото и аз незнам що ама съм свестен баце =D>
Или си отчайващо скучна и ставаш само за едната бройка,или просто попадаш на дефектни момчета.Тва е.Точка.
За кво изобщо пускаш темата,нищо няма да намажеш,само караш хората да спамят безмислено..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
да има
но за пореден път се обеждавам че
няма свестни момИчета
.............просто няма такова животно
Свестни пффф ,незнам и аз ,ако говорим за свестни момичета,аз мога да кажа,че съм такава!
А колкото до момчета...Има мноооого малко свестни,които търсят сериозна връзка иии разбира се , са заети!!!
Ne vie pod svestni momcheta razbirate-krasivi,gotini i da se zadarjat mn vreme s 1 momiche.Ako namerish takova momche mi se obadi zashtoto az ne vqrvam da otkriesh