.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 237
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ако си припомниш края на миналата страница, ще видиш, че аз съм на твоето мнение...

Все пак баща ми не е ходел с майка ми само защото е яка мацка
    Ми отиди и го попитай! Ако ти каже,че не я е възприемал като сексуален обект,не му вярвай.

Мега фен Аватара на babity
    абе, ти продължаваш да не схващаш... никой не е казал, че не трябва да заглежда жените и че не трябва да му се прави секс или нещо подобно. просто не бива да е единствената причина да си с едно момиче! както казват децата на 7 -8 които също си имат гаджета: "петьо ти защо ходиш с еди коя си?" и отг е: "защото е красива!" невъзможно е една връзка, сериозна връзка както и чуствата в нея да се крепят само и единствено на това, че жената е красива!!!!

Ти си малоумен. Започни да четеш какво пиша!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от babity
    [color=darkblue]сериозна връзка както и чуствата в нея да се крепят само и единствено на това, че жената е красива!!!!
    Аз пък казвам,ЧЕ С ТОВА ЗАПОЧВАТ И ЧУВСТВАТА!!!
    С другото общо взето съм съгласен,без примера за Петьо.

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    Раждаш се мъж и умираш мъж

Определено има нещо вярно в това но не всичко защото има такива кадето се раждат мъже и умират като жени например педера*ите като Азис

О.о има такива момчета и то не малко! Свестни имам предвид....Като имаш 10 момчета тъпаци - 1 е свястно! Страхотно утешение,нали?! А сега по-сериозно...Да,познавам свястни момчета,ама май ми се броят на пръстите на едната ръка.Бтв,ама вие к'во очаквате,например,от някой фешън-фукльо?! : Вечна любов и обричане един на друг! Та,те,повечето са влюбени вече....в себе си! Просто хубавите момчета,на всичкото отгоре и свястни са малко,много малко! Както каза Стоянка Мутафова онази вечер 'Дайте да ги сложим в резерват,да не се изгубят!" Иначее до сега съм ходила с 2ма супер святсни,ама толко святстни,та чак да ти омръзнат..Не сериозно говоря... Ухх,айде аз ще спирам,че мога и цял роман да ви изпиша//.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

мога да перифразирам най-чувствителната реплика от Тhе Grееn Milе (любимият ми филм ) - Уморен съм, уморен съм да бъда на пътя, самотен като лястовица в дъжда... Уморен съм да си нямам приятел, с когото да съм, да ми казва откъде идваме, къде отиваме или защо... Но най-много съм уморен от хората, които са лоши един с друг... Уморен съм от цялата тази болка, която чувстам по света... Уморен съм да живея сам и немощен в този свят на разруха, непочтенност и тъга, това е като парче стъкло в сърцето и главата ми....

Много ми е мъчно като вървя по улицата и гледам щастливо целуващи се двойки, знаейки, че никога няма да изживея щастието на целувката или прегръдката от сърце Плача, знаейки как днешната младеж се държи един с друг, как е изпита истинската любов от сърцата на хората и е влязла във вените ми опитвайки се да я предам на едно истинско момиче, което я заслужава, но всички я отхвърлят, поради простата причина че не обръщат внимание на истинските духовни ценности...
    Много искам да срещна това момиче което е решило да се отдели от масата, да ме хване за рука и да отидем на някое китно местенце, сгушени, да гледаме лъчите на залязващото слунце...... И после да докосне душата ми с нежност и да ме изпълни с любов, да сподели мечтите ми под звездното небе, така както аз ще споделя нейните... Просто да покаже че я е грижа за мен, да се сеща за мен, не търся гадже или нещо подобно, не искам да спазвам некви закони на "гаджосването" от типа - трябва да излизаме еди къде си, да ходиме ето там, да се натискаме пред онези там или нещо от сорта, всичкото което правим трябва да го е пожелало сърцето и нищо друго, да се оставим на чувствата да ни ръководят и да изпитаме и най-нетрадиционните приключения......

Оххх на тая тема мога да напиша книга от 300 страници, за цялата болка, която съм изпитвал и ще продължавам да изпитвам, но просто нека да задам един въпрос:
    Има ли свястни момичета?

Аз ...

a vie mom4eta kvo razbirate pod SVESTNI MOMI4ETA ??? daite ako mojete nekvo opredelenie!!!

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Ами да не е надута применро , да се държи добре с приятеля си както той с нея, да е точно .Абе нз не ме бива в тия неща

След толкова връзки и разочарования.. надявам се са останали..,но дали.. ?! Не се знае..
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    Pirdop BG
    свястно момиче: Момиче което да не го засяга хорското мнение ,да може да разбира човека до себе си,да е до него във всяко начинание, да не е "надута пуика" и да не се прави на недостижима е това е идеалното момиче

П.П.: За красотата няма да споменавам,защото българките за най-красивите жени на света

Цитирай Първоначално написано от Lekov
    свястно момиче: Момиче което да не го засяга хорското мнение ,да може да разбира човека до себе си,да е до него във всяко начинание, да не е "надута пуика" и да не се прави на недостижима е това е идеалното момиче

П.П.: За красотата няма да споменавам,защото българките за най-красивите жени на света
    e kak da ne zasqga xorskoto mnenie ei tva ne razbrax ot cqlata rabota
    :P

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от black_baby

e kak da ne zasqga xorskoto mnenie ei tva ne razbrax ot cqlata rabota
    :P
    Да не я интересува какво говорят хората за нея и за половинката и ето това имам в предвит,защото повечето се влиаят от това нещо.

Град
    в нас

+1

otnosno v1prosa dali ima svestni mom4eta az kazvam DA.
    NO COMMENT

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Ми има как няма (не визирам себе си всички знаят ,че сум пич ) смао тряя да се запознаете.Обаче на някой хорица не им изнасят да казват ,че имат свестни.

Всички са еднакви...

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защото и те не знаят какво искат.
    И аз сам на това мнение.. Или защото разбират че няма да им пуснеш.. и те оставят.. тръгват на лов за нова..
    Мечтите са безкрайни..

Град
    Пловдив
    Всички сме различни , всеки човек има различно държание,различен характер -> няма еднакви хора ... аз знам че има свестни момчета и свестни момичета не си мислете че всички момчета са "курвари" пък всички момичета "курви" ... друг въпрос е че не сте попаднали на перфектния за вас .... аз мога да кажа и съм сигурна в това че момчета като моя приятел супер рядко има ...да ме обича супер много,да се грижи за мене , да го интерасува за мене и да не ми изневерява макар и възможността която има защото е в друг град.. и знам че съм много голяма късметлийка защото имам него

Re: Има ли свестни момчета?

Цитирай Първоначално написано от ~losho{}momiche~
    za6to vinagi mom4etata govorqt milo i t.n na edno momi4e a posle kat se stigne do lubov i seriozna vraska bqgat?taka li e ili samo az imam takova 4yvstvo?!

dano ste me razbrali pravilno

щото трябва да ви е гадно!!! .... или пък щото го считаме за спорт да "съблазняваме" момичетата... или не знам...

Град
    gorno nanadolni6te--kal do kolene
    АХахАХАахах какви са тия глупости бе?!?!?!?!
    м0мичетата:
    Ама те са еднакви всичките (т0ва п0не 10 пъти г0 пр0чет0х във ф0рума)е да ама НЕ!!!пълна простотия...
    Ама те не м0жели да 0бичат и т.н. - чакайте малк0 били сте наранени 0т няк0й...т0й ви е пр0блема
    абе пр0ст0 нямам думи хАх пълни пр0ст0тии
    а м0мчетата....естествен0 има секфи мал0умници няма как пр0ст0!
    сам0че ги има и "свесните" да п0 малк0 са ама не т0лк0ва к0лк0т0 ги искарвате вие...

за мен така стоят нещата...има ги свесните и при м0мичетата и при м0мчетата
    другите дет0 ги сменят кат0 н0сни кърпички...Хмм мисля че незаслужават к0ментари?!?!
    h0uSe MuSiC LoVeR http://es.youtube.com/watch?v=xpGq1CZH6PI -metr0p0lis...lyDniCatAa!!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Tova ne opira do svestni momicheta ili momcheta a do samiq chovek.Ima i ot dvata vida..ama trudno e da si namerish Nali znaeto to si e veriga:dobro momiche popada na ne mn svqstno momche stava kuchka.Posle popada na svqstno,no se durji kofti i toi stava gadnqr i t.n...
    Vsichko ima stiga da tursish.Na men mi otne 4 godini Uspeh vi pojelavam vie da se spravite po-burzo \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Проблема,според мен е в самите момичета.Както казват хората - "Живота е компот и всеки се бори за слива".

Колкото до моето определение за свястно момиче,ще кажа :
    1.Да не лъже и да не овърта(което май е практически невъзможно)
    2.Да не е надута
    3.Да не се прави на недостъпна
    4.Да звъни по телефона като има уговорка,а не да прави "путкенски"(то от там е дошъл и тоя лаф сигурно) номера и да чака на нея да и звъннат.Това момиче да ми звънне ми изглежда като да чакам от умрял писмо. 4
    5.Като има да каже нещо, да го казва директно,а не ти да си мислиш едно,тя да си мисли друго,а същевременно да прави трето.
    6.Да успява да се вгледа в истинската същност на момчето,а не да гледа повърхностните неща.

Ima svestni mom4eta da.I svestni momi4eta ima i to mnogo.
    No pove4eto hora(pone do opredelena vazrast) haresvat pove4e nedostapnoto,tova koeto nemogat da imat.Zatova i ne zabelqzvate svestnite mom4eta(az si go priznavam)!Da padam si po jenkari,gadnqri i t.n no pone ne se oplakvam!
    I prestanet da se obijdate.Teq kurvi zakoito govorite i te stanali takiva,za6toto nqkoi im razbil sarceto i sa re6ili,4e i te 6te si igraqt s mom4etata,nqma da vlagat 4uvstva i vednaga stavat kurvi.Mom4etata pak ot svoq strana praveli taka 6toto nqkoq gi bila zarqzala.Pfff e izvoda e:4e kogato s nqkoi ne se polu4ava,to PROSTO NE SE POLU4AVA,tova ne ozna4ava,4e jivota svar6va.I 4e trqbva da si go izkarvate na vsi4ki sled nego!

P.S:Pravq evala na momi4etata,koito mogat da si haresat svqstno i seriozno mom4e. =D>

Az ne moga,ama problema si e moi.Ne pbvinqvam vsi4ki mom4eta za tova.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си