.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 237
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от BUFU994
    абе че свестрни момчета има спор няма ама вече там е работата че няма свестни момичета
    И какво се разбира под "свестни момичета", ако смея да попитам?!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

...

има свестни момчета.. Има и такива,които са само за секса и айде чао-кой от къде е.. И момичета има свестни,а има и такива,които не им дреме въобще...
    Не са само момчетата.... За секи критериите са различни
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    za6toto taka e po dobre za nas polu4avame vsi4ko koeto iskame samo s nqkolko luji i posle kato usetim 4e stava po seriozno koi otkude e !! Pone az taka pravq po dobre e za surceto da ne te boli :P
    И аз съм съгласен с това мнение

Цитирай Първоначално написано от miteto
    Какво искат момичетата?

1) Страстен секс
    2) Емоционална привързаност
    3) Уважение, разбиране, подкрепа
    4) Искат момчетата/мъжете да ги карат да се чувстват истински момичета/жени
    5) Внимание
    6) Лично пространство

Можете да дадете всичко това в една връзка - Вие сте Божи дар за жените :P
    Т'ва (без т.1) го давах доколкото мога на едно момиче и к'во стана?!
    Постоянно недоволстваше,че съм бил прекалено мил с нея,незнам си к'во и накрая ме заряза заради друг...
    В този случай някое момче може да си каже `Край,всички момичета са такива!` и да спре да се държи по тоя начин с тях ами да почне да се държи по по-лошия начин,понеже го е страх,че и тя ще се окаже като предишната...И по-предишната...
    Проблема е и от двете страни.
    Свестни момчета и момичета има,но друг е въпроса дали ще попаднем на тях,защото са малко...

ами повечето просто бягат от сериозните връзки..но това не означава,че няма свестни момчето..аз лично съм с такова :P

Ами спрете да се занимавате с момчета,а си намерете МЪЖ госпожички :]
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Ами спрете да се занимавате с момчета,а си намерете МЪЖ госпожички :]
    Еец,еец
    Всъщност е така...

Град
    v edno sypersko grad4e
    света е разнообразен има и светни и несвестни и момичета и момчета и каквото си пожелаеш :P не винаги човек знае какво точно иска,за това да не виним никой
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Варна
    забелязала съм, че за повечето момчета, които си струват се е лепнала по някоя лигла дет не го заслужава и си го пази да не и го отмъкнат - то ко няма да си го пази, като знае, че такива трудно се намират от друга страна повечето мъже не обичат да са с по - умни от тях жени, защото се комплексират вместо да се чувстват поласкани

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от miteto
    Какво искат момичетата?

1) Страстен секс
    2) Емоционална привързаност
    3) Уважение, разбиране, подкрепа
    4) Искат момчетата/мъжете да ги карат да се чувстват истински момичета/жени
    5) Внимание
    6) Лично пространство

Можете да дадете всичко това в една връзка - Вие сте Божи дар за жените :P
    (без т.1) ... доколкото мога...
    Ами ти си го каза, приятел

На въпроса дали има свестни момчето моя отговор е -НЕ!!! Да и когато се стигне да това за сериозна връзка те бягат защото ги е страх.

Голям фен
    Имаше един лаф по въпроса..."Свестните момчета са като извънземните-всички сме чували за тях,ноникой не гои е виждал"
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Абе много сте нахални!
    Попаднали сте на някакъв такъв и айдеее сички да сме такива. Еми хубаво ама не. Тъй както ми е изнервено днес знаете ли как мога да ви овикам ! Пък и обяснете какво имате впредвид "свястно момче "? Ако е само тва за връзката - ей ма тука ела и ме вземи.
    Се едно да кажа как не ми е провървяло с някое момиче, и после почвам с изводите, че всички момичета са един дол дренки, всичките не струват. Ще се обидите, нали ?
    А и да отговоря на темата ти конкретно : има ! Потърси и ако имаш късмет ще попаднеш на точния човек.
    Ай чао че ме изнервихте тука
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Хората обичат да слагат всички под общ знаменател
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iMmOrAl`GiRl
    Хората обичат да слагат всички под общ знаменател
    За жалост : /
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Град
    Маями
    Никак не е трудно да направиш една жена щастлива!Само трябва да си добър приятел,другар,любовник,бр т,баща,майстор-готвач,механик,водопроводч ик,модист,стилист,електрот хник,сексолог,психолог,гин еколог,психиатър,терапевт, строумен,симпатичен,атлет чен,нежен,внимателен,кавал ер,интелигентен,с богато въображение,съзидателен,бл аг,силен,разбиращ,толерант н,благоразумен,амбициозен, даровит,смел,решителен,зас ужаващ доверие, съобразителен страстен, но преди всичко платежоспособен...

хъхъхъ.. ми кво да се лъжем ся..така си е..по темата - ми има свестни момчета..що да няма..ако и ти си 'свястна' ще си намериш такъв..не е нужно да слагаш всички под общ знаменател..свят голям..хора различни..мир и любов да има..айдее

Град
    v edno sypersko grad4e
    май ще се повторя ама карай Има всякакви момчета свестни,хубави,добри,интел гентни,мн фешън,мн задръстени абеее всякакви!! Истината е там че трябва да намериш най - подходящия за теб,и сиг тогава за теб той ще е "свестен"
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    ...и си момчето мечта? За к***те?
    Ami ne to4no tova e 4e te ne mi se vruzvat kurvite hah vruzvat mi se "dobri momi4eta" haha ma tfa si e tehen problem az ne sum vinoven 4e sum takuf te sa vinovni 4e mi se vruzvat !!
    Пълния глупак си ти. За к'во ти е да тръгваш с момиче, като знаеш к'во ще последва. Само да ги нараняваш. Пълен!! Вземи се стегни
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

има ли свестни момчета?

НЕ НЯМА!!!!

-Доволна ли си ся?

Strike a Fatal Blow
    Feel the last beat of your heart
    The Sword Sings of Death...

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    има ли свестни момчета?

НЕ НЯМА!!!!

-Доволна ли си ся?
    Въпроса е, че има. Друга тема е, че трудно ги забелязвате поради една или друга причина.
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Цитирай Първоначално написано от the_uNf0rgIv3n
    Въпроса е, че има. Друга тема е, че трудно ги забелязвате поради една или друга причина.
    +1! Много си прав!

Град
    ...В МоЯтА мАЛкА ... мЕчтА...
    Като нов тук се позачетох от последната страница,две...И съм момче...И от мойта приятелка разбрах,че непознава много такива....Та да кажа някой основни неща които смятам....

Много е селски да се однасяш групо с момиче...Изискано,нежно,ром нтично ужасни мирищещи рози с букер на вечеря,от колкото много пари(нещо скъпо) и курво кога ще чукам...

Много мразя и не мога да си помисля как повечето се отданасят с момичетата като предмети...Ужасно е тъпо....ГОворя и момчета и момичета...Те също имат чуства,плачат смеят се...

Не съм ама избщо на мнението чуг и бег...Като също не мисля,че днеска искам тая след 3 седмици ще съм с другата...

Когато съм с приятелката ми не ме интеерсуват въобще други момичета,сякаш сичко ми е безралично освен нея(говоря нещо,което обичам,а друго освен приятелката не мога)

Също понякога ме е яд,когато момиче каже,но аз ..не го заслужавам...Тогава аз предимно казвам...(отнася се до приятелката ми)...МдаМмм Не заслужаваш толкова малко,прекалено си важна за толкова малко...

Да разсипеш,обсипеш,разтопиш момиче ( пак и пак и пак Приятелката ми ) е ужасно сладко според мен ... Тогава винаги се изчервявате (момичета) и казвате: Стига де,благодаря...и да не се повтарям какво ще отговоря...

Лично аз мисля,че момиче е ужасно тъпО да го караш да прави нещо...(пак майКО пРиятелката)...Когато ми каже нещо не искам да ти кажа е тъпо да почнеш да се молиш ма моляте кажи няма да живея...

Интересно ми е да видя...Какво продължение ще има темата...

Град
    Plovdiv
    6toto sa mom4eta... tfa sa nai neserioznite hora na sveta
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Град
    ...В МоЯтА мАЛкА ... мЕчтА...
    Не винаги е така ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове