Цитирай Първоначално написано от ceko_potter
Цитирай Първоначално написано от the ROOSTER
абе за теб няма свестни момчета...защото не знаеш къде да търсиш и вероятно защото не ги заслужаваш.Сякаш някой ти е виновен за всичко я се осъзнай малко.
+1
+2
P.S. 1.Съмнявам се да си имали "доста" момчета в живота си ,за да слагаш всички под общ знаменател ,че са "гадни".... За това когато минете през всички и се убедите , че няма свестни тогава вече може да критикувате момчетата...
P.S. 2. Момиче съм да не кажете ,че защото съм момче твърдя това.... и по-горе писах мнението по въпроса "има ли свестни" .....
Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
Абе честно да ви кажа не всички момчета са глупаци.... има си и "добрите" и "лошите" момчета... но нали всеки си има характер? НЕ можеш да кажеш на някой да стане по-добър или по-лош той си е просто такъв... ако не ти харесва не бъди с него... Но да си кажа честно въпреки че съм момиче не мисля че "ние" сме цвете за мирисане... както при момчетата, така и тука си има "ку*ките" и "добрите момиченца" .. така, че безсмислено е да питаме имали свестни момчета след като на тоя свят има от всичко по много и независимо дали на някой му харесва винаги ще си има "глупаци" и "ку*ки" ... приемете света това което е .. не е като в приказките да срещнеш принца на бял кон, който ще те обича вечно.... колкото и да спорим кой е свестен и кой не е .... няма да има праавилен отговор... всеки си има идеал,който следва и индивидуално мислене .. това е от мен
....