Първоначално написано от
Alabalaportokala
Ехехеее... От кога чакам свястна тема. Момиченца момиченца заблудени. Свестните момчета са толкова много повече от кучките на тоя свят,но знаете ли какъв ви е проблема ? вие не ги забелязвате. Вие търсите лошите момчета, тежкарите и мъжкарите. Момчетата които се държат грубо с вас, но и ви плащат сметката в заведението, момчетата които не ви се обаждат по седмица, но затова пък стане ли дума да излезете на диско ви свиркат. И знаете ли на вас ви харесва това. Вие обичате т.н. лоши момчета, не толкова опаричените момчета( е и това го има) а ЛОШИТЕ Момчета. Толкова много ви заслепяват и толкова много ви завъртат главите че пропускате добрите си и свестни момчета - приятели които само използвате и търсите когато ви потрябват. 1 мой приятел точно така беше горкия. Използваше го лиглата въртеше го, но той с доброто си сърце и изпълняваше всичко за което го помоли, но тя не му обръщаше внимание колкото на пичовете с колите и парите, които не спираха да я нараняват, но тя пак беше при тях. Затова не си бършете ръцете в нас, ние не сме ви виновни че сте СЛЕПЦИ. Свестните и точните пичове са много, но тях никой ама никой не ги забелязва за съжаление....Огледайте се и ще ги намерите... Колкото до мен. Аз предпочитам да се държа леко груба с мадамата, а не толкова мило и чувствително. Обичам да съм недостъпен, така че да я имам когато си поискам и да не и давам това което иска (веднага) !
Поздрави