Моята ситуация е следната..отдавна харесвам едно момче с което определено нямам шанс по незнайно много причини...наскоро се запонзах с един негов приятел мн забавен човек..пишем си из скайп и се разбираме мн яко...видяхме се кефи ме човека но още имам чуства към предишното момче..и то силни..споделих го това на една фр и и казах че ми допада но нетолкова..и тя започна с нещо като намеци..че тя го харесва.. не точно зарибявки но..нещо от сорта..ся съм в много тъпо положение нз кво искаам ..чуствам се егоист..сякаш ги искам и двамата Но нЕ моЖе..просто ми е адски объркано
Не се залъгвай, че имаш чувства към този негов приятел.Тази лека ревност, която изпитваш е егоистично от една страна, защото първо н атеб е обърнал внимание и ще ти е тъпо с приятелката да си пишат и говорят, и т.н.А след като с онова момче нищо не може да стане, най-добре се опитай да го забравиш...
Така е..права си @koalka но чувствата ги имам..макар и несподелени ... доста пъти съм се опитвала да го забравя и все напразно..като спра да му обръщам внимание и той ми дава някой знак..и повод..да се залъжа пак..и пак..и пак..иначе за ревността си напълно права..ааз пък както немога да ревнувам
spored men su6to samo se zalugva6 4e izpitva6 ne6to kum tozi 4ovek,moje bi momentno privli4ane no edva li e tolkova seriozno.Prosto tvurde silno jelae6 da zabravi6 biv6oto mom4e i zatova....A v tova 4e gi iska6 i dvamata ne vijdam ni6to lo6o prosto izpitva6 obi4 kum ediniq no i privli4ane kum drugiq Prosto popitai tvoita fr kakvo to4no izpitva kum vuprosnoto mom4e i sled tova preceni kakvo izpitva6 ti kum nego,ako 4uvstvata sa silni bori se za nego,no ako ne sa ostavi go.....ne si igrai s drugite po dobre e 6te narani6 mn nevinni xora .Uspex