.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

Re: Обица на езика..?!

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Ами първо незнам дали темата е точно за тук.. но мисля че тук е най-правилното място И сега към темата .. искам да си пробия езика..обаче мн приятели ми казват " недей ще сажеляваш.. можеш да умреш ако ми уцелили някаф нерв.. .. и тем подобни.." Искам да ви питам.. дали боли и дали найстина е толкова упасно Благодаря предварително

Повече от две години имам обичка на езика .. и нямах никакви проблеми ... като изключим фъфленето първите две седмици

Град
    Sofia
    Az li4no su6to mn haresvam obicata na ezika,no me e strah da se probiq a adski mn iskam,no imam priqtelki koito se probiha i si4kite kazaha 4e ne boli,ama sled tova e gadno,za6toto si 1 sedmica na te4na hrana,moje da ti se infektira,moje ezika ti prosto da ne ponese takova ne6ty...

idi v stydio i 6te ti obqsnqt plusovete i minysite
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Znachii..spored men obica na ezika e qko..obache az lichno ne bih go probvala na sebe si makar che iska...no strashno e zashtoto moje da ti suzdade mn problemi.. Puk i ne go pravi samo za da si moderna..napravi go ako go iskash naistina
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Пробий си не е нищо страшно аз имам три на езика.Е вярно една седмица и нещо бях на течни храни,но пък после ти е гот,обаче най-много се радва гаджето а и не боли ако отидеш при специалист няма да има никакъв проблем(на мен ми го пробиха в поликлиника)
    14/88

мен лично не ме боля...даже още първия ден си хапнах стабилно..въпрос на организъм, драга
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Имам познати които са си слагали, като те дупчат не боли, обаче след това езика ти се подува, неможеш да говориш/ядеш нормално + мн е гадно като ти влиза храна под пиерсинга + може да се възпалява и става гадно.
    The Spark

Guest
    оох....
    амм така...няма да умреш,споко начиии има риск да се притъпи вкуса,ама е ааадски малък....1 на 2-3 хиляди....мм да-боли докато те дупчат....ама не се умира от такава болка споко,преживавя се... най-страшното екато видиш иглата,имаш чувството че ще ти я забият в мозъка...вв интересн наистината,когато гледаш е по-страшно...казвам ти го от опит...не се умира

Град
    ... Some happy place ...
    Xm i az iskam da si produp4a ezika.. nqkoi ako moje da mi predloji hubavi studia v sofiq ... ako moje nqkoi s li4en opit su6to da kaje ... ms
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на Sarabi
    Пхах... супер много уважавам лекарите, но за пиърсинг трябва да съм ненормална да отида при тях.
    Иначе имам обица на езика от година и половина. Аз ще те посъветвам да отидеш в някое хубаво студио (както казаха не кварталната фризьорка) и просто да слушаш пиърсъра кво ти говори, защото той най - добре си знае работата. Каквото ти каже ако трябва си го записваш (щото гледам, че си залухава и вярваш на глупости) и го следваш точка по точка, за да не си докараш сама на главата някоя инфекция и после да обвиняваш пиърсъра. На него това му е работата, това е учил. Както можеш да очакваш от инжинер да разбира най - добре от жички, така можеш да очакваш от един пиърсър да разбира най - много от пиърсинги, тъпо е да твърдиш, че някой знае и може по - добре от него точно това.

Мен не ме боля нито като ме дупчиха, нито след това. Естествено езика си ми беше подут и т.н всички дискомфорти, но си набивах баничка още на следващия ден, "течната храна" е пълна глупост. Единствения ужас беше като си захапя обицата ахах хах , тогава ми се мреше
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

hah .. spokoinoo ne boli .. az sega imam obica na ezika .. ii moga da ti kaja che samoto probiwane waubshte be boli .. dori ne usetih kogame probiha ..no sled katu ti mine upoikata malko shte te boli .. ii parwite 4 5 dena shte trqbwa da si sama na woda sokowe i supi .. ii ezikati shte se podue noo ti zadaljitelnu trqbwa da si kupish "sandrin" to pomaga za spadanetu na ezika .. aa ii za da ne te boli tokowa mnogo ezika sii hupuwai "aulin" isipi si cqlutu prahche nad i pod ezika ii pii woda .. ii shte widish che nqma da te boli .. haiide uspeh ii za da ne si zagubish wkusowete kaji da te probiqt malko po nazad spokoinu ubicata sama shte si doide napred katu ti spadne ezika .. az imam ubica wechi ut polowin godina ii mi e doshla dosta napred :P
    by buu*

Оффф, абе я по-добре не си дупчи езика. Той ти е даден, за да го използваш за наистина важни неща, като хранене, а не за украса и за да го "кичиш" с някви топченца и тем подобни.. (нищо лично към тези, които си дупчат органините)

Dali nqkade prodavat izkustveni obici za ezika v Sofia ??
    - . ...мразя да сэ wLюbwam,.,мразя и да съм сама .,.. мразя да мэ гледаТ ,.,когато по улицитэ плача,, .. мразя сэбэ с!,мразя своэто [сьRцэ]...толкоз нэрв! проп!лях,а всэ ощэ съм дэтэ... [ !!! ] **коiTy iska skype Da пише ;]] **

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от lqlqgirl
    Dali nqkade prodavat izkustveni obici za ezika v Sofia ??
    Има ли такива изобщо?
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Супер фен Аватара на fake
    има, ама според мен много лесно падат, щото се държат само на вакуум. в дарк муун и на тъмно ги продават.
    Boots and braces don't make racists!

Пфтт тея изкуствени обици са толкова противни,колкото и изкуствените татоо-та.
    Или го правиш,или не...
    И не мога да ви разбера какво се плашите толкова от някаква минимална болка?!

Град
    Свищов
    Аз имам обеца и при продупкването не ме боля,след това 3-4 дена докато ми сложат малка обица ме дразнеше,но не ме е боляло!

Град
    Под владенията на гривните
    А бе ако толкова искаш болката няма да те притеснява...
    Имам извесни болки ама след пробиването нормално е ...
    Ти пък кво питаш за чуждо мнение ..
    Не може да ти улучат нерв ако са професионални се пак тва им е работата ...
    Не му мисли толкова
    Ходи и се пробий

моля ви кажете ми според вас нормално ли е едно 12 годишно момиче да си пробие езика.аз съм на толкова , но хипер мн искам.не съм питала майка си и съм почти сигурна,че ако я питам тя ще ми откаже.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз имам обица на езика - грам болка няма да почувстваш.Не усетих абсолютно нищо и ето 2 години по-късно нито един път съм нямала проблеми

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от tedsSs
    Оффф, абе я по-добре не си дупчи езика. Той ти е даден, за да го използваш за наистина важни неща, като хранене, а не за украса и за да го "кичиш" с някви топченца и тем подобни.. (нищо лично към тези, които си дупчат органините)
    +1

Абе хора да ви питам (тия дет имате пиърсинг на езика най-вече) преди 3 дена си пробих езика, и само 1 нещо ме притеснява, има едно такова вдлъбнато където е обицата, ще се махне ли, казаха ми,че ще се махне, тва е щото е подут езика, ама я кажете и вие.. ?

p.s. и кога горе/долу ще се махне?

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от xXgorgeousXx
    Абе хора да ви питам (тия дет имате пиърсинг на езика най-вече) преди 3 дена си пробих езика, и само 1 нещо ме притеснява, има едно такова вдлъбнато където е обицата, ще се махне ли, казаха ми,че ще се махне, тва е щото е подут езика, ама я кажете и вие.. ?

p.s. и кога горе/долу ще се махне?
    това е подутинка
    до няколко дни ще се маххне
    споко

Абе хора как да си почистя обицата отдолу топчето има нещо бяло - котлен камък ли кво там..? Пробвах е така се оплезих и с клечка за уши ама не става, трябва да сваля обицата ли кво? Я кажете..Малко ме е страх, от 2 седмици вече ми е обицата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си