- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обица на езика..?!
Да умираш няма ,ама миожеш да загубиш напълно усещането за вкус ,не ти трябва ,и тази дупка с времето се разширява (ако си носиш обицата де) ,в дупката е събират микроби който предизвикват кариеси и други инфекций.
Йога и мъдрост
Аз предлагам да седнеш да се научиш да пишеш грамотно първо, пък тогава-когато имаш малко акъл в главата, си помисли дали точно така искаш да привличаш вниманието на хората...Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.
ami as dnes si probih ezika... nito me bolq pri probivaneto.... nito mi se podu... samo deto nemoga da qm no tova sa podrobnosti veche
probi mi go hirurg..mnogo tochno
![]()
така,спри да слусшаш хората които нищо незнаятпреди 10 дена точно си дупнах и аз езика,цялата работа е в това че точно 2 дена ми беше много трудно да хапвам..... крем супички и такива за 3,4 дена мах,иска си саможертвата сега ми остават оште 10 дена да ми сложат малката обица.Ако искаш да ме питаш дирекно нещо скъпе "housefen1" надявам се сам помогнал
![]()
Как мое да сравневате ЛЕКАР или ХИРУРГ с некав НАРКОМАН дет праи пиерцингстегнете се моля !
Наркоманът е учил за да прави пиърсинги. Учил е точно къде да дупчи, как и пр. Докато Лекарят или Хирургът са си лекар и хирург. Те са учили обща медицина, и вероятно специализирали нещо.Но НЕ са обучени да правят пиърсинги. Те са лекари, а не пиърсъри. Примерно, ти би се доверил на човек с книжка, или на човек без книжка да те закара до някъде? Пиърсърите са типовете с книжкиПървоначално написано от varSAritai
![]()
аз вече сам се доверявал не веднъж на "човека с книжка" но сам обеден че 1 лекар какъвто ще да е зн по добре анатомията на човешкото тяло отколкото пича дет дупчиПървоначално написано от Abigoria
![]()
хахахахха като чух тва можеш да умреш щях да падна,ако се засегне нерв може да изгубиш вкусовите си качества,до смърт няма да се стига споко![]()
като толкова много искаш отиди при пиърсър повтарям ПИЪРСЪР не в някой салон за красота при няква неграмотна козметичка :P
и няма нищо лошо в тва да си дупнеш езика,ама след време омръзва ,поне на мен за 1 година ми омръзна![]()
hip-hop
Пак казвам- лекарят не дупчи, той лекува. Пиърсърите държат курсове и наистина разбират от тва, което правят. Те са обучени да дупчат и знаят точно къде и как да го правят, това им е професията. Един лекар ти познава анатомията, но това не значи, че няма да ти прецака органа, нали? Имам позната, дето не се дупчи при пиърсър и лекува поразии от лекар около година.Първоначално написано от varSAritai
Ама не ми се спори, никога, повтарям, НИКОГА не бих се пробила при лекар. Просто искам да имам език после![]()
ok само въпрос ти имаш ли пиерсинг ?Първоначално написано от Abigoria
^На езика не, иначе имам 6 общоИмах и на веждата, ама махнах обицата, щото не се харесвах
аз пък незнам даже за какво са ви обици на езика щте се плезиш ли немога да разбера а неможе да ме обедии некой че за него ше си я сложи секи гледа да е интерен а не мисли за последсвията понякога са фатални приемете го като съвет за какво ви е и с тфа и без тфа никой няма да ви върне даже без него изглеждаш по добре и по естествено повечето хора с татоси и пиерсинги имат лоша слава дори и да неее е така някои като кажеее ехеех тая колко свирки сигорно е праила и такива глупости който може и да не се вярни ама ела и ги обеди и докажи някой като си е наумил така и тфа е
Темата е стара ама като я прочетох ми стана смешну за някой хора който се правят на философи а даже нямат обица на езика..първо ако все още не си си пробила езика.. или има някой който да чете тази тема и се чуди к'во да прави и иска савет.. ПРИ ЛЕКАР НЕ ХОДИ ДА ТИ ПРОБИВАТ ЕЗИКА !!! ИМА СИ СПЕЦИАЛИСТИ ЗА ТАЗИ РАБОТА .. ОТИДИ ПРИ ТОЗИ ЗА КОЙТО СА ТИ КАЗВАЛИ ЧЕ Е НАЙ-ДОБРИЯ В ГРАДА .. наистина може да спреш да усещаш вкусове ама това ще стане ако идеш при някой некадарник който незнае как да си върши работата.. наистина има такава вена(нерв) която ако се уцели може да умреш ама това пък вече незнам при кой трябва да си отишла за да ти я уцелят и да стане.. Аз лично съм с пиърсинг на езика от бая време вече не ме болеше изобщу даже когато ме пробиваха после езика се подува и започва да боли ама е поносима болка не е болка за умиране аз 2 седмици карах на млека прачки почнах след 1вата седмица ама от тес Слънчо лапаш нещо гълташ нищо..Сухи пасти ядах след 1 седмица и 2-3 дена чупих ги на малки хапки..пюренца може да ядеш ако ги обичаш аз лично не ги обичаш и неядах..нещо друго да не изпусна ама мисля че няма абе общо взето нетрябва първоначално да нарушаваш храненето щото да не стане нещо и да си напраиш нещо на езика щото е много чувствителен в началото..не е страшно който се колебае да отида няма да умре от това само да гледа да е при най-добрия че като гледам кви скучай има тука и какви глупости ви предлагат да ходите при лекари се хванах за главатааз си смених обицата на 11 ден..щото ми омръзна с голяма и я смених с малка макар че ми бе надут езика още ама не ми пукаше.. ама не го препоръчвам изчакайте си да спадне
![]()
и междо другото една приятелка има 3 обици на езикаако си мислите че е болка за омиране и е супер страшно едва ли тя щеше да има 3 и да е с тях вече години..
![]()
ооо забравих нещо много важно за тези който ще се дупчат 1вите 2-3 седмици изрично ЗАБРАНЕНО ДА ЯДЕТЕ ТОПЛИ НЕЩА ИЛИ НАЙ - ВЕЧЕ ДА ПИЕТЕ НЕПИИТЕ ЗАЩОТО ЕЗИКА ВИ НЕЗАБАВНО ЩЕ СЕ ПОДУЕ ИЗЧАКАЙТЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПОЧНЕТЕ ДА ПИЕТЕ ЧАЙ-ЧЕТА И ТАКИВА ГОРЕЩИ НЕЩАИ ДРУГОТО КОЕТО Е .. ПО ДОБРЕ СИ ВЗЕМАЙТЕ ОБИЦА СЪС ЖЕЛЯВО НА КОЕТО СТОЯТ ТОПЧЕТАТА ОТ КОЛКОТО ЕДНО СЕ ЕДНО СЕЛИКОНОВО ТАКОВА.. ТО РАЗРАНЯВА ЕЗИКА НЕ НА ВСИЧКИ ПРИ ВСЕКИ Е РАЗЛИЧНО АМА ИМА ХОРА НА КОЙТО НЕ ИМ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ ТАКА ЧЕ ВЗИМАТЕ ЛИ СИ НОВА ОБИЦА СЪС ЖЕЛЯЗНА ТРАБИЧКА ТАКА ДА СЕ ИЗКАЖА ДА Е АИДЕ УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОЙТО СЕ КОЛЕБАЕТЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zdraweeite as sum na 13 ii nashte ne mi dawaha da si napra piarsing xD kazvaha 4e ako si naprawa shte me obiqt .. ;] i edin den otidox 30 lv i si probix ezika pribrah se nashte oshte ne znaqt ;] pro probivaneto nqma nikva bolka useshtash samo kak iglata minava prezz ezika a tova za te4nata hrana spokoino az na wtoriq den qdoh meso i nqmashe bolka nito se poduh fufleh malko no .. malko !taka 4e spokoino nito se gubqt vkusove nito neshto otiwate i se probivate ;] ! NEBOLI !
дннес си пробих изика като цяло '' лоол '' деня беше много инетерсенОТИДОХ В СТУДИО и съм много доволна от както вие го нарекохте '' наркомана '' който дупчи .... аз лично не усетих кога стана и не ме болеше яка съм 2 пюренца
гладна съм ама малко по малко ще се оправи супички а ууууууу сещаш се нали ;д ? ам друго какво да ти кажа това за жабуркането е много важно без него ще те боли и ще се инфектира мноого
така че слушай човека в студиото какво ти казва и това е ! айде успех
![]()
![]()
izkam da popitam dali moje da se d1v4e d1vka kogato si s obica na ezika? blagodarq predvariteno
Да,дъфка се дъфче....аз искам да питам за най-хубавото студио в София,в което мога да отида?
Вижте хора..изобщо не боли !!! Съвсем малко е гадното накрая когато ти вадят абоката само.. аз имам обица .. .. не съм се пробивал при специалист.. напротив ..пробиването ми излезе точно 2.00 лева.. ! без сандрина.. !Иии няма нищо опасно...на течна храна 1-та седмица .. след употреба на каквото и да е.. се жабурка с сандрин.. ии това е общо взето най важното !!..
![]()
Зависи и от теб и от тоя дет' те дупчиПо хубаво не си прави.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..