- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обица на езика..?!
Пхах... супер много уважавам лекарите, но за пиърсинг трябва да съм ненормална да отида при тях.
Иначе имам обица на езика от година и половина. Аз ще те посъветвам да отидеш в някое хубаво студио (както казаха не кварталната фризьорка) и просто да слушаш пиърсъра кво ти говори, защото той най - добре си знае работата. Каквото ти каже ако трябва си го записваш (щото гледам, че си залухава и вярваш на глупости) и го следваш точка по точка, за да не си докараш сама на главата някоя инфекция и после да обвиняваш пиърсъра. На него това му е работата, това е учил. Както можеш да очакваш от инжинер да разбира най - добре от жички, така можеш да очакваш от един пиърсър да разбира най - много от пиърсинги, тъпо е да твърдиш, че някой знае и може по - добре от него точно това.
Мен не ме боля нито като ме дупчиха, нито след това. Естествено езика си ми беше подут и т.н всички дискомфорти, но си набивах баничка още на следващия ден, "течната храна" е пълна глупост. Единствения ужас беше като си захапя обицата ахах хах , тогава ми се мреше![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)