Цитирай Първоначално написано от Abigoria
Цитирай Първоначално написано от varSAritai
Цитирай Първоначално написано от Abigoria
Цитирай Първоначално написано от varSAritai
Как мое да сравневате ЛЕКАР или ХИРУРГ с некав НАРКОМАН дет праи пиерцинг стегнете се моля !
Наркоманът е учил за да прави пиърсинги. Учил е точно къде да дупчи, как и пр. Докато Лекарят или Хирургът са си лекар и хирург. Те са учили обща медицина, и вероятно специализирали нещо.Но НЕ са обучени да правят пиърсинги. Те са лекари, а не пиърсъри. Примерно, ти би се доверил на човек с книжка, или на човек без книжка да те закара до някъде? Пиърсърите са типовете с книжки
аз вече сам се доверявал не веднъж на "човека с книжка" но сам обеден че 1 лекар какъвто ще да е зн по добре анатомията на човешкото тяло отколкото пича дет дупчи
Пак казвам- лекарят не дупчи, той лекува. Пиърсърите държат курсове и наистина разбират от тва, което правят. Те са обучени да дупчат и знаят точно къде и как да го правят, това им е професията. Един лекар ти познава анатомията, но това не значи, че няма да ти прецака органа, нали? Имам позната, дето не се дупчи при пиърсър и лекува поразии от лекар около година.

Ама не ми се спори, никога, повтарям, НИКОГА не бих се пробила при лекар. Просто искам да имам език после
ok само въпрос ти имаш ли пиерсинг ?