- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такава ли трябва да бъде хининовата вода?
Ами въпроса ми може да е малко тъпичък , но тей като до сега не съм използвала Хининова вода и си нямам и идея каква трябва да бъдеДнес ми я донесоха от Бг едни наши познати ,но на нея пише :Хининова вода, а под нея лосион и мирише на спирт shock: Такава ли трябва да бъде за растеж на косата?
PS.Малко объркано стана ,но ако все пак някой ми е разбрал въпроса нека да каже за да знам дали мога да я използвам![]()
Благодаря предварително и ВЕСЕЛА КОЛЕДА
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Ами да,би трябвало това да е,но честно казано
няма кой-знае какъв ефект,да не кажа никакъв...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Хининовата вода си е за по-бърз разтеж да косата, а доколкото съм виждал и мирисал, то не ми миришеше на спирт, но може сега да има и някъкви допълнителни съставки, които стимулират разтежа.
Да.Първоначално написано от chipi_kaoo
А може и да е някакъв лосион эа лице..
[size=7][b][u]fosse cos
Плссс ако някой знае какво е и дали става за коса да каже ,тей като имам цели 5 шишенцаТрябва да знам дали ще мога да ги използвам или не
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
hininovata voda e v malko 6i6ence sa6to kato tezi na spirta no ne trqbva da miri6e na spirt i e leko rozova na cvqt az sam izpolzvala a dori v momenta izpolzvam hininov 6ampoan no 4esno kazano nito ednoto ne deistva
мисля,че не трябва да мирише на спирт...моята поне не е такава.
А розова ли е на цвят? Тази, която ползвах преди миришеше на спирт и беше лосион, и бях много доволна от нея. Ползвай я спокойно!![]()
ПОпринцип хинина трябва да има леко горчив вкус и розов на цвят.Имах на милва преди и от пусто любопитство да вида вкуса-е горчив беше.Сега имам на Панацея/само таква имала в аптеката и мама ми я зела/ и тя леко ми мирише на спирт,но е розова на цвят.АКо не е много силен мириса на спирт я позлвай спокойно
Ползвай я.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
ЗащоПървоначално написано от Iria
Ако от спирта който съдържа и окапе косата
Кво ше праим тогава? Я по добре си купи друга, от друга аптека, и питай фармацефта дали трябва да е така, се пак не съм фармацефт ма така смятам, че е най добре
![]()
Първоначално написано от chipi_kaoo
Ами проблема е ,че не съм си в Бг, а тук в Германия не мога да си намеря Хининова водаТочно за това помолих наши познати да ми донесът....А и мен също ме е страх да не ми окапе косата от този спирт
![]()
fiama...Да водата е розова и мирише все едно вътре си е само спирт.. нищо друго![]()
А марката е няква мн измислена ...."Купро 94 ЕООД Г. Оряховица"
Тааа сиг ли си ,че мога да я ползвам без да ми окапе косата?
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Не дей да рискуваш. Дори и някой да ти каже: "Нищо няма да ти стане, тва си е спир", нали не той ще се маже, и неговата коса си е на мястото. Е попитай някой лекар там или някой който разбира от тези работи. Не е шега тва, шот ти ше си ходиш с гола глава. Аз съм виждал преди 1-2 години, майка ми ползваше, и си спомням че миришеше приятно, косата и миришеше много хубаво, така че сега може да е осъвременена формулата, но не си струва риска. :P![]()
Sega sam po informiran, otidoh pri mam4eto i ia pitah dali niakade ima hininova voda, i tia mi dade na firma ot G.Oriahovica... mai e sashtata, v prozra4no plastmasovo shishenci i biala kapoa4ka, na etiketa pishe losion, no nqma sadarjanie. Naistina mirishe malko na spirt, no maika mi ia e polzvala i kaza, 4e tova na a hininova voda, a samo niakvi himikali, i vaobshte nima promeni v kosatai, nito polojitelni nito otricatelni. Kaza 4e tia e polzvala takava v bialo shishence, i si e mirishela normalno, taka 4e dori i da ia polzvash niama da ima efekt. Dano ti donesat druga :P :P :P
Да водата е напълно същата :P Еее сладур страшно ти благодаря за помоща ...Направо си суперТе че няма да ми донесът нова ...няма,но смятам да пробвам тази ...да видим може нещо да стане (не трабва да губя надежда , нали все пак няма странични ефекти
![]()
![]()
)Още веднъж БЛАГОДАРя и Весела Коледа :P
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
МоляПървоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
Е майка още не е без каса, ма не е и с най-фешън коса... така че пробвай :P
И мойта е на Панацея и е розова, имам приятелка дето е от друг град, рядко се виждаме и видях я лятото с доста къса коса, сега скоро я видях и каза че от 2 месеца я използвала тая хининова вода на Панацея, косата и беше сравнително по-дълга, доста по-дълга! Надявам се и на мен да ми помогне, то все пак си зависи и от самата коса! По темата, ако много мирише на спирт, по добре не я използвай!Първоначално написано от Kisses{P}
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ефект от Хининовата вода има. Само престанете да си гледате непрекъснато косите, защото ще ви се струва, че не расте.
Опитайте се поне 2-3 седмици да не я гледате и ще забележите, че е порастнала.
Ами щом ти мирише на спирт може да я разредиш с розова вода.Обаче щом хининовата вода не трябва да се нанася по цялата дължина на косата щот я изсушавала значи може би е нормално да има спирт...И все пак защо ще си изсушавате растящата коса?Освен това доколкото разбрах хининът в тая вода е само 2% което няма да даде голям ефект.Но не мога да говоря със сигурност щот не съм я ползвала.