.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Проблем с Microsoft Genuine Software

в долният десен ъгъл ми се показа преди няколко дни една иконка в формата на звезда (и всеки ден от както се показва не се маха)
    кото си доближа мишката ми изписва You may be a victim of software counterfeiting
    а като го цъкна ми се отваря нова интернет страница - ето я и нея - http://www.microsoft.com/genuine/dow...3-91f53cea0cf1

и като си включа компа или като го рестартна ми се показва
    точно където пише Welcome (в средата но монитора) и в средата но welcome има един провоъгълник и ми изписва това с You may be....counterfeiting
    Click Resolve Now to get help with this problem и под този надпис с два малки правоъгълника пише Resolve Now или Resolve Later

а под този правоъгълник в долният десен ъгъл пише пак с това
    You may be..counterfeiting
    This copy of Windows did not pass genuine Windows validation

като натисна Resolve Now ми се включва компа, а докато не избера или Resolve Now или Resolve Later не ми се включва компа
    какво да правя?

Нарушение на т. 7 от правилата на форума! (от Ruthless)

да бе вярно лиииииии само това
    е как пиратски???????

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Абе тфа се оправя много лесно значи теглиш си тия трите работи
    http://store1.data.bg/jackey/program...dation%20tool/
    и след тфа отваряш кейфайндъра и даваш Опшънс Чейндж уиндолс кий и там въвеждаш цифирте от документа Windows XP key който си изтеглил и и даваш там окей или кфото е и след тфа отваряш Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool и горе в дясно трябва да ти пише един надпис със зелено и знчи си готов

аааааау мерси много \/

пичове ако някой има такав проблем и не може да истегли тези неща от дата да пише нa e-mail:hristo_chernogorov@abv.bg

az imah sa6tiq problem i blagodarenie na vas sa se opravi no ostava problema 4e nqmam zvuk -nqkoi mi be6e kazal 4e driverite na zvuka sa se iztrili ta moje li nqkoi da mi kaje kak da si gi instalna 6toto naistina ve4e ni6to ne razbiram

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си