.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблемно кръвотечение

Искам да ви попитам нещо,но може темата да се повтаря,за което много се извинявам!Та преди няколко дена с приятеля ми правих секс за 1 път,но бях точно на края на цикъла си(а моят цикъл е малко объркан-продължава ми 6 дена,но ми тече постоянно до 5-я,а на 6 има някакви остатъчни течения..)та проникването му беше адски болезнено...даже още ме боли,но не ми тече кръв въобще...на следващия ден обаче ми протече...но някак странно...чиста кръв(не менструална) и не е постоянно,а примерно през час за малко и после пак спира...така е вече няколко дена...и искам да попитам нормално ли е?Ако не тогава какво да правя?Да се съветвам ли с гинеколог?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na men ne mi izglejda normalno tova kryvotechenie da prodaljava 2-3 dni... Idi na ginekolog!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Na men ne mi izglejda normalno tova kryvotechenie da prodaljava 2-3 dni... Idi na ginekolog!
    Подкрепям напълно . Трябва да посетиш гинеколог колкот може по- бързо .

ako e byrkal s prysti moj da te odraskal s nokat no nikoi nemoje da ti kaje sys sygurnost nai dobre otidi na ginekolog i ne se pritesnqvai ne e stra6no
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от МайкаВиДаЕба
    намали си подписа Мъ офсЪ !
    няма да е зле

Супер фен
    Според мен не е нормално. Най-добре отиди на гинеколог.

Само медицинско лице може да ти помогне.

Чичко генеколог те чака Успех

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Чичко генеколог те чака Успех
    [img][/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си