- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако ме хванат !!!
Значи ако ме хванат с газов пистолет ей така по улицата като се разхождам нали спират ме полицаите пребъркват ме и го откриват ще влезнали вътре или ???? Изобщо ще ми кажат ли нещо ???
Ако нямаш 18 ще настъпят последствия......
а то за газов искат ли ти разрешителноПървоначално написано от momchence_89
![]()
За газов не искат разрешително... След като имаш легални докуметни и навършени 18 години нищо няма да ти кажат най много да ти се заядат за кво ти е щот си нямат друга работа![]()
А ти винаги можеш да кажеш че около вас се навъртат много бездомни кучета и за да ги плашиш да не те хапят затва го носиш ....
Ако те фанат ще се наакаш...
[quote="exploitedteen"]ако е легално закупен и си носиш документите за него (т.е. фактура или касова бележка, че си го закупил легално) и имаш навършени 18 няма да ти кажат нищо...
quote]
Така е![]()
[size=7][b][u]fosse cos
и аз така си мисля..Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Всъщност могат много да ти кажат, стига да поискатПървоначално написано от ATAKABG
А бокс да не си мислиш че е законно да носиш в себе си? То в софия съм виждал пред едно РПУ огрома табела и стевлка към магазина за антирадари, но глобата е от 50 лева за използването му
Моля ти се...има разлика между активен и пасивен антирадар....Активните са забранени и за тях е глобата....другите са си напълно разрешени и можеш да си ги закупиш така че табелата си е съвсем на място......В такъв магазин просто не се продават активни антирадари.....
Mnogo mislish... Blagodarq vi za drugite koito otgoworiha kato horata az si imam makarov po tochno e na bashtamiПървоначално написано от _Cuddly_
a gazov shte si vzema da strelqm na lqvo na dqsno.... Popitah zashtoto pochti vsqka vechr me hvashta i proverqvat tapite tova im e rabotata ama te veche i na bazik pochnaha zapoznahme sa
drugo e da imash pistolet sas topcheta drugo e gazov za po naprede moje i drugo
![]()
Носиш си документ че си го закупил + лична карта (естествено трябва да имаш 18 ) и нямаш ядове. Но не трябва да си пиян или друсан (поне видимо) защото иначе ще си имаш проблеми.Първоначално написано от momchence_89
Ако още не си си купил газеняк - по-добре недей (мое си мнение), по-добре един боксАко обаче вече си решил - може да драснеш 1 ЛС да ти дам съветче за пиндак, защото съм що годе навътре
![]()
То като малко бременнаПървоначално написано от exploitedteen
Хладно оръжие ли е бокса?
Кои наричаш активни и кои пасивни? За заглушаване на радара ли става дума?Първоначално написано от Special K
Що? По тая логика не мога да си нося и гайчен ключ 30ка в мен. Или отверка.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
За да си стреляш на ляво, на дясно?![]()
Както ти казаха вече, ти трябват 18 и документ.
На мен са ми намирали нож и бокс като са ме джобили и не ми казаха нищо ...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Активните са тези които пречат на работата на полицейското устроство(например не изписва скоростта) а пасивните са тези които само те предупреждават за такова.....