.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Малко странен проблем с гаджето....хелп...

ам значи от 2 седмици ходя с едно моми4е и не сам срещал друга като нея ..... значи говорим си адски много и това мн ми харесва но има 1 проблем зна4и то нз дали е то4но проблем...и ме е малко срам да го кажа амм примерно кат си ходим по улицата нали се държим за ръка ала бала но кат се опитам да я целуна тя в 50% от слу4аите ми отказва или се дръпва или се завърта главата и нз .... не сам свикнал така в смисал с многото дрруги момичета с който сам бил сме се натискали и са си ми давали вниманието което искам от тях ....а с тва моми4е не е така нз някак си тя не ми дава достатачно внимание или нз и аз как да се изразя ....говорили сме на тази тема и тя ми казва 4е с всичките си гаджета е така но ...аз не и вярвам много много...или може би не сам бил с моми4е като нея ..и нз какво да правя....?
    П.П на 16 сам тя е на 15 ...
    Мерси на хората дет ше дадат мнения...

da ne bi da q e strah da ne bi da q vidi nqkoi poznat po ulicata kogato q celuva6 hmmm nz..

pfff amm az hodq da q vzimam ot daskaloto i i nekoi ot klasa i kat q pita kfa li e gadjeto i tq me predstavq na vsi4ki.... i vsi4ki kazvat 4e sme sladka dvoika

има такива по срамежливи момичета.Аз имах подобен проблем с моята приятелка още в началото като трагнахме..сякаш се притесняваше от мен..но после нещата се оправиха.Мисля че и при вас ще се оправят..само че и дай малко време и в никакав случай не допускай да се карате заради това

ami i az bqh taka v nachaloto
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    pfff amm az hodq da q vzimam ot daskaloto i i nekoi ot klasa i kat q pita kfa li e gadjeto i tq me predstavq na vsi4ki.... i vsi4ki kazvat 4e sme sladka dvoika
    mn s ekefa kato nqkoi idva da vzeme priqtelkaa si ot u-6te i a zmn obi4am a po temata nz moje da e po konservativna
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    BULGARIA
    Ми нз и аз ... виж питаи е колко приятела е имала преди теб за да разбере6 дали наистина е срам или няма опит \/ \/ и УСПЕХ БАТКА

И аз имах такъв случай - пред познати съответния се държеше все едно не сме заедно. После се оказа че искал само да спи с мен и всъщност се срамува от мен.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Мега фен Аватара на koalka
    Може да се притеснява да се целува пред хора, нямам представа...Попитай нея.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    \/

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен
    Град
    Mars
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    \/

I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    и аз не обичам да ме мляскат по улиците
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Дори и аз съм така в началото,въпреки,че не ме притеснява опита или хората,които ще ме видят.Просто някои момичета се отпускаме по-трудно-това е.А лично аз мразя да ме мляскат по улиците-това за мен е излишна показност.Не е необходимо всички минаващи да разбират колко сме си вкусни един на друг.Но най-добре попитай нея
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Ami sigurno se pritesnqva,a za tova,4e ti e kazala 4e i s drugite bilo taka,spored men ne iska da si priznaeq,no nai-veroqtno e nqmalo drugi predi teb
    Ako si po-tarpeliv,ne6tata 6te si doidat na mqstoto postepenno

Град
    STARA ZAGORA
    dam veroqtno nqma opit.. ama 6te se otpusne .. i vse pak ato ste nasame ti dava da q celuva6 nali ?

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    И аз имах такъв случай - пред познати съответния се държеше все едно не сме заедно. После се оказа че искал само да спи с мен и всъщност се срамува от мен.
    Тоя некав играч го раздавал ? ( точно като нашия приятел от темата " чукаш и бягаш")

По Темата : ам.. опитай с разговор...седнете, поговорете...п1к ако не стане нищо...казваш й - така и така и край...

hmm..sig e sramejlifa am 6te se oprai spox..po4ti si4ki momi4eta sa taka s nofo gadje ai nazdrafe za vas

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами най-вероятно е малко по притеснителна и я е срам да я целуват пред други хора..хъх..поговори с нея и я попитай

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Тоя некав играч го раздавал ? ( точно като нашия приятел от темата " чукаш и бягаш")

По Темата : ам.. опитай с разговор...седнете, поговорете...п1к ако не стане нищо...казваш й - така и така и край...
    awe ei 1vo ne bih zarqzal tfa momi4e samo zaradi tova neshto zashtoto tq e naistina svqstno momi4e i ne sam sreshtal dr kat neq i ne iskam da q izgubq
    2ro shtom i trqbva vreme she i go dam she q iz4akam kolkoto e nujno da se otpusne puk i az she i pomogna....
    3to nikoga ne sam bil s momi4etata na principa 3ukashi bqgash kakto ti se izrazi zashtoto si imama principi koito ne prestupvam!

Просто момичето е по -притеснително

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на rakiQ
    или може би
    дъхът ти я отблъсква?

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    или може би
    дъхът ти я отблъсква?

П.П.Това е отвратително.да не поддържаш лична хигиена , пък да искаш нещо от този сорт...
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

ot li4en opit, nai-veroqtno si i purvoto gaje i zatova e o6te tolkova plaha, pove4e tarpenie ....

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    [b][i] изчакай малко време ще се отпусне .... имай търпение и я предразполагай това е най-важното
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    или може би
    дъхът ти я отблъсква?
    pfff egoistiC ti si zle...pff.... za tfo sfedinie miq si zubite vseki den ivinagi absolutno vinagi duf4a dufki!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си