- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко странен проблем с гаджето....хелп...
ам значи от 2 седмици ходя с едно моми4е и не сам срещал друга като нея ..... значи говорим си адски много и това мн ми харесва но има 1 проблем зна4и то нз дали е то4но проблем...и ме е малко срам да го кажа амм примерно кат си ходим по улицата нали се държим за ръка ала бала но кат се опитам да я целуна тя в 50% от слу4аите ми отказва или се дръпва или се завърта главата и нз .... не сам свикнал така в смисал с многото дрруги момичета с който сам бил сме се натискали и са си ми давали вниманието което искам от тях ....а с тва моми4е не е така нз някак си тя не ми дава достатачно внимание или нз и аз как да се изразя ....говорили сме на тази тема и тя ми казва 4е с всичките си гаджета е така но ...аз не и вярвам много много...или може би не сам бил с моми4е като нея ..и нз какво да правя....?
П.П на 16 сам тя е на 15 ...
Мерси на хората дет ше дадат мнения...
da ne bi da q e strah da ne bi da q vidi nqkoi poznat po ulicata kogato q celuva6 hmmm
nz..
pfff amm az hodq da q vzimam ot daskaloto i i nekoi ot klasa i kat q pita kfa li e gadjeto i tq me predstavq na vsi4ki.... i vsi4ki kazvat 4e sme sladka dvoika
има такива по срамежливи момичета.Аз имах подобен проблем с моята приятелка още в началото като трагнахме..сякаш се притесняваше от мен..но после нещата се оправиха.Мисля че и при вас ще се оправят..само че и дай малко време и в никакав случай не допускай да се карате заради това![]()
ami i az bqh taka v nachaloto![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
mn s ekefa kato nqkoi idva da vzeme priqtelkaa si ot u-6te i a zmn obi4am a po temata nz moje da e po konservativnaПървоначално написано от ivelin9021
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Ми нз и аз ... виж питаи е колко приятела е имала преди теб за да разбере6 дали наистина е срам или няма опит![]()
\
/ \
/ и УСПЕХ БАТКА
![]()
Може да се притеснява да се целува пред хора, нямам представа...Попитай нея.
\Първоначално написано от koalka
/
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
и аз не обичам да ме мляскат по улиците![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Дори и аз съм така в началото,въпреки,че не ме притеснява опита или хората,които ще ме видят.Просто някои момичета се отпускаме по-трудно-това е.А лично аз мразя да ме мляскат по улиците-това за мен е излишна показност.Не е необходимо всички минаващи да разбират колко сме си вкусни един на друг.Но най-добре попитай нея![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Ami sigurno se pritesnqva,a za tova,4e ti e kazala 4e i s drugite bilo taka,spored men ne iska da si priznaeq,no nai-veroqtno e nqmalo drugi predi teb![]()
Ako si po-tarpeliv,ne6tata 6te si doidat na mqstoto postepenno![]()
dam veroqtno nqma opit.. ama 6te se otpusne .. i vse pak ato ste nasame ti dava da q celuva6 nali ?
Тоя некав играч го раздавал ?Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
( точно като нашия приятел от темата " чукаш и бягаш")
По Темата : ам.. опитай с разговор...седнете, поговорете...п1к ако не стане нищо...казваш й - така и така и край...![]()
hmm..sig e sramejlifa am 6te se oprai spox..po4ti si4ki momi4eta sa taka s nofo gadjeai nazdrafe za vas
![]()
![]()
Ами най-вероятно е малко по притеснителна и я е срам да я целуват пред други хора..хъх..поговори с нея и я попитай![]()
awe ei 1vo ne bih zarqzal tfa momi4e samo zaradi tova neshto zashtoto tq e naistina svqstno momi4e i ne sam sreshtal dr kat neq i ne iskam da q izgubqПървоначално написано от gPa3HuTeJl
2ro shtom i trqbva vreme she i go dam she q iz4akam kolkoto e nujno da se otpusne puk i az she i pomogna....
3to nikoga ne sam bil s momi4etata na principa 3ukashi bqgash kakto ti se izrazi zashtoto si imama principi koito ne prestupvam!
Просто момичето е по -притеснително![]()
Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
П.П.Това е отвратително.да не поддържаш лична хигиена , пък да искаш нещо от този сорт...![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
ot li4en opit, nai-veroqtno si i purvoto gaje i zatova e o6te tolkova plaha, pove4e tarpenie ....![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
[b][i] изчакай малко време ще се отпусне .... имай търпение и я предразполагай това е най-важното![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
pfff egoistiC ti si zle...pff.... za tfo sfedinie miq si zubite vseki den ivinagi absolutno vinagi duf4a dufki!Първоначално написано от ~egoistiC