.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Просто въпросче.....

iskam da q istriq!Moderqtorite vie ste :P
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    И аз мисля като теб само дето той яко те е изтормозил щом чак си се разплакала Та.. Мене ако питаш ся може да му го върнеш Знам, че не трябва ма и той кат не се усеща.. Предполагам не е глупав.. Та.. Почни да се държиш малко по-различно с него А и още нещо.. НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ Е БИЛА ПО-ДОБРА ОТ ТЕБ!

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    София
    Не бих си помислила такова нещо.С теб е една година,това не е малко време.Нормално е да ти раэкаэва эа миналото си,дори и эа бившите си.Попринцип аэ никога не съм била толкова ревнива ,камоли пък да ревнувам от някоя бивша ,эащото така иэлиэа.Спокойно,може би просто се е сетил и е решил да ти каже.Няма лошо Бъди по-широко скроена и не си мисли глупасти.
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми очевидно, не те харесва, и те изполва!
    Никога не те е обичал и всичко е илюзия!
    Мой Съвет - НАПОРКАЙ СЕ!

Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    Еми очевидно, не те харесва, и те изполва!
    Никога не те е обичал и всичко е илюзия!
    Мой Съвет - НАПОРКАЙ СЕ!
    Грубянин, голям си келеш

ДА ? И 'КВО!?!!

Град
    Там
    ДА ? И 'КВО!?!!
    Тц Тц..

По-скоро аз започвам темата за бившата му приятелка.Аз го карам да ми разказва.На мен ми е интересно
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    По-скоро аз започвам темата за бившата му приятелка.Аз го карам да ми разказва.На мен ми е интересно
    \/ и аз съм така...мн съм любопитна

Град
    *in a pink dream*
    normalno e da si govorite za bivshata sled kato ste tolkova vreme zaedno az syshto pitam za bivshi , interesno mi e .no ako beshe s tebe , samo za da ne e sam , sled 1 godina shteshe da si usetila , spoks
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    софия
    и аз сум изпаала в тая ситуация
    Have a nice dey

az kato izpadna v takava situaciq kazvam ne6to ot roda na - MI VYRVI SE PRI NEQ VE bah ot zor 6te mi govori za biv6ata si

ДА ? И 'КВО!?!!
    абе ти си мн тъп ве!
    а по темата: щом не иска да те натъжава, значи те цени не по-малко от бившата си...

Цитирай Първоначално написано от miss california
    normalno e da si govorite za bivshata sled kato ste tolkova vreme zaedno az syshto pitam za bivshi , interesno mi e .no ako beshe s tebe , samo za da ne e sam , sled 1 godina shteshe da si usetila , spoks
    +1

Ами... Да видим...
    Ви сте заедно толкова много време, че няма как той просто да не ти сподели нещо за негова бивша приятелка и т.н. Щом до сега не сте се разделили не трябва и да се притесняваш, че ще стане.
    Все пак той явно е спрял да ти говори за нея след този ден. Може просто тогава, на момента да си направила или казала нещо и той да се е сетил за нея, което не означава, че ти си по-зле или тя е по-добра. Тя е минало, а вие сте бъдещето!
    :P

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мисля, че той просто ти се е доверил. Човек винаги може да пази един човек в себе си, една голяма любов, но това не означава, че не те обича. Тя е един перфектен спомен и той вероятно го знае, тя вече не е истинска, ти си. Затова бъди с него и не се притеснявай. Не е много приятно да слушаш за онази, която е била Съвършената за него, защото се чувстваш неуверена, но в този случай важното е, че той все пак ти се е доверил.
    Понякога , когато нахлуят спомени за този човек в теб, просто искаш да ги споделиш , то е нещо много интимно и вътрешно и е хубаво, че е посмял да ги сподели с теб. Това значи, че те чувства много близка.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Никой нормален човек няма да си убива времето с друг цяла година..
    Ако просто иска да не е сам, поне ще си прави разнообразието, а няма да е само с една..
    А това, че е говорил за бившата си е доста тъпичко.. нормално е да се натъжиш..
    Еми какво да си помисля, че се е присетил за нея, че му е залипсвала или, че са се срещнали някъде и се е сетил за хубавото време, което е прекарал с нея и... ще ми стане яко криво
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miss california
    +1 puk i vse pak momi4e tova e cqla godina zamisli se toi ako ne si te obi4a i tebe izob6to nqma da e s teb tolkova vreme :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Повече от фен
    Абе,честно да ти кажа и на мен не ми е много приятно да ми говорят за бившите си приятелки.Не че ревнувам,просто не ми е приятно и аз не знам защо.Имаше едно момче още на първата среща започна да ми говори за завоеванята си и аз си казах"Няма да е този."Но вслучая щом сте заедно от една година,едва ли е само за развлечение с теб.Явно просто те чувства много близка,толкова близка,че може да ти сподели такива неща.И все пак щом не ти е приятно-кажи му.

Повече от фен
    Абе,честно да ти кажа и на мен не ми е много приятно да ми говорят за бившите си приятелки.Не че ревнувам,просто не ми е приятно и аз не знам защо.Имаше едно момче още на първата среща започна да ми говори за завоеванята си и аз си казах"Няма да е този."Но вслучая щом сте заедно от една година,едва ли е само за развлечение с теб.Явно просто те чувства много близка,толкова близка,че може да ти сподели такива неща.И все пак щом не ти е приятно-кажи му.

AZ VIKAM DA IZVIKATE MAIKITE SI I DA IM NABIITE PO EDNI KUT MOQ V GUZU I POSLE DA SI GO NAVRETE V USTATA I DA GI PITATE KVO SA QLI

Приятелят ти явно държи на теб и е видял ,че те натъжава така че няма място за притеснение .НАли сега е с теб ,а не с нея

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Говори с него и се изяснете
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами те хората са казали че старата любов ръжда не хваща, но според мен не е това което си си помислила. Все пак сте заедно от година... може просто да се е сетил нещо или да са се засекли някаде и да са му изплували спомени. Сама каза спомените не се забравят току-така. Всеки човек си има минало.
    Иии още нещо вземи си вдигни самочувствието, какво е тва "тя е по-добра от мен"?! Ако мислиш че всички други са по... от тебе няма никаде да стигнеш. Повярвяй в себе си.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    bulgaria
    4ovek e vinoven sam za gre6kite si taka 4e ti trqbva da re6i6 sama det se vika hamte boli ham te sarbi razberi kakvo iska6 tiii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си