- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- outlet Fred Perry
Извинявай,не съм спала от 2 дни и съм подразбрала грешно думите ти.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
bate nema ubijdash puhchetata shoto stavame losh =D>Първоначално написано от ATAKABG
![]()
АЗ имам боксерки на Бен Шърман!
Лапайте ми кежуал-пишката!
Grumpy old madman
Тук има снимани хиляда лева.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
А аз като имам едни обувки и един пуловер на La Coste (оригинални при това), кежуал ли съм?
![]()
Левски шампион але але!
Внимавай, още съм навит да те шибам! Иначе майтапа настрани, но с риск да бъда обявен за какъвто ще да е, ама напоследък ме кефят супер яко нещата на La Coste, Lonsdale и Fred Perry, а съм противник на всякакъв вид насилие и хулиганство, особено пък футболното! Каква ирония!Първоначално написано от fаke
![]()
Левски шампион але але!
Приятел, все ми е тая каква е точната разлика. Това, което ме интересува е, че и двата вида култура са известни с любовта си към боевете (поне според скромните ми познания по темата). А аз на боевете не съм никакъв почитател, така че и двата вида субкултури, движения, или както там се наричат не са ми симпатични. Ако нещо съм се объркал сериозно и двете субкултури не обичат боевете, тогава приеми мойте извинения.![]()
Левски шампион але але!
air_J, айде да не шибаш приятелката ми, а?![]()
След Хова година освен да отида да си купя и едни кецови маратонки (не знам какво гледах). 130-тина лева бяха. То и без това лонс и пери нямат кой знае какво тука...
Туй са ми дрешките за НГ де, а сега съм с тениска и риза Шърман, а в колата ми е суитшира.
Пери и Бъбрири ще карам с единични бройки![]()
Първоначално написано от air_J
![]()
![]()
![]()
явно не си виждал скоро снимки
![]()
деа престанете да се праите на интересни, всичките тия марки са просто марка дрехи, нямаш ли го в главата, носенето на една дреха няма да те направи хулиган или там още някъф
еби му майката, мн сте зле
Опа, извинявам се, не знаех, че между вас има бизнес. Ебати филма се получи, форума започна и да събира двойки, деба и сапунките.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Не знам как се погаждате - единият расист, другият - не, ама щом сте заедно, значи всичко е наред.
А относно темата - някой може ли да ми даде смислен отговор, защо нещата на споменатите в темата марки са много по-скъпи, отколкото в чужбина? При La Coste обърнах внимание, че разликата в цените в София и Мадрид е горе-долу двойна, ама противно на логиката двойно по-скъпо е в София. На какво се дължи тази аномалия?![]()
Левски шампион але але!
аз същото забелязах при Лонсдейл като бях в Лондон...
лично аз стигнах до заключението, че докато тук за повечето тва са 'супер яките маркови вносни дрешки', там си е нещо супер нормално да ходиш така, пък и като се има предвид, че там се произвеждат, а в България се внасят
ба ли му майката, не мога да го обясня, ама се разбирам![]()
Да разбирам ли, че ситуацията придобива следният вид - по-добре последен в града, отколкото първи на село (или обратното - по-добре първи на село, отколкото последен в града)? Тоест, като иска селският първенец да носи венчета, крокодилчета и лъвчета ще трябва да се бръква двойно повече от привилегированите граждани на света?![]()
Левски шампион але але!
Тука в Стокхолм всеки ходи с такива, независимо дали е педераст (има доста) или някакъв друг.![]()
^ накърни много млади български хомофоби![]()
Разбрахте ме, недейте се правете..и без тва не съм наясно с тези субкултури...скинове ли и аз не знам какви![]()
мЕродавно.......По принцип не ме интересува кой как пише но понякога и аз имам такива моменти.....![]()
Я да чуя коя е твоя милост? Мнението ми по темата може и да не е меродавно, но смятам това, което съм казал в точно тази тема за истина. А на мен наистина ми стана интересно, кой ли ще е този мозък от форума на Левски, дето се регва тук, но с друг ник, щото се страхува да не го ебават във форума? И още нещо - ще приложиш ли цитати в които ми се смеят, за нещо? В общи линии според мойте скромни спомени ми се смяха (ако разбира се това може да мине за "смях") само тогава, когато казах, че съм против шаловете тип "зебра" и чуждите символи в сектора. Сега обаче изобилства със теми против чуждите символи в сектора, само тези смешни шалчета все още имат привърженици, но един ден и те ще дойдат на моята. А, още веднъж ми се смяха, във връзка с това, че се изкефих полицайте на мача с Вердер като понабиха един с една качулка с пухчета. Изкефих се, не защото биха фен на Левски разбира се, а защото човека си го заслужаваше. Та вземаха разни типове да защитават пухестият, като вземаха да ми обясняват колко видиш ли много бил направил за Левски (смях и пародия, ако да те бият полицаи е синоним на левскарщина - не, мерси), като разбира се, по-умен аргумент от това, че изяде няколко палки така и така не ми дадоха (аргумент за неговата левскарщина става въпрос). Та ще оценя, ако АТАКАBG си каже ника във форума на Левски, за да знам все пак кой го е срам да не се разбере, че пише и в тийнпроблем, за да не му се накърни имиджа на кежуал, или за какъвто там се има. Съжалявам за лиричното отклонение, но се почувствах засегнат на личностна основа от ATAKABG, та бях длъжен да изясня известни факти.Първоначално написано от ATAKABG
П.С. - ATAKABG, хората, които твърдиш, че ми се били смели можеш да ги поздравиш от мен - в крайна сметка съвсем доброволно си дойдоха на моята позиция.![]()
Левски шампион але але!
На мен не ми беше интересно. Аз гледам тука кака ти фейк и благодаря на времето че няма да си тръгва скороПървоначално написано от _Becko_
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/286/71305_987.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/286/71320_201.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/286/71321_208.JPG
Ето ги дрешките на мен. Дънките не са оригинални, но са...номвер едно. Всичко са им барнали. Щях да се бия с продаваче, щото почна да ми обяснява за оригинали, магазини ала-бала, но като му казах че съм влизал в Магзина на жилтите павета и че не продава оригинални неща млъкна.
А това го видях вчера като влязох в тоалетната:
Всъщност няма да видите, защото нито едно от 6-те USB-та не иска да работи! Да вържа още 2?
Приказваш к'во да е. Вили, ако се появи и не го мързи, може да ти обясни някои неща. Да не кажеш че аз съм пристрастен.Първоначално написано от ATAKABG
А каква е разликата между мен и теб (освен че не съм хутболен хулиган)?
Бе май не съм от най-плюещите по модата, а и аз се обличам с дрешки, каквито твърдиш че ти си започнал да носиш преди всички други.
Ти кои марки дрехи носиш и защо?
От кога ги носиш? А кежуалите кога са се навудили и от кога носят хм...кои марки и защо носят?