- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- outlet Fred Perry
Носенето на качествени, известни и предимно скъпи дрехи не прави човека футболен хулиган, като каквито се опрличават кежуалите.
Аз харесвам от марка по няколко вида дрехи.
Пълно е с CASUAL по магазините![]()
ataka,govorish naizust,bate...ne sme v angliq. moje da sum privurjenik na casual culture, obache kolkoto i malko skinheads da sa ostanali vse sa poveche ot koravite(o.O) casuals... kakvoto i da si govorim 80% ot bulgarskite casual-cheta sa novoizliupeni pikliovci.
a bulgarcheto sum go mqrkal sled finala za kupata s vas v stz i momcheto izglejda korav lad,taka che ne si pravi izvodi ot teenproblem.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
А има ли такова животно кежуъл скинхед? Специално за България питам, нещо като хибрид, се си мислех, че много от скинхедовете са станали кежуъли за да не бият на очи... може и да бъркам, ама кежуълите, дето съм виждал 90% са с 1-2 номер прически и татуси по краката с националистически и фашистки характер(поне там се виждат). Разбира се може и да бъркам тотално![]()
smeshko,samo kato znam koi sa sofiiskite casual brigadi i kato im znam srednata vuzrast mi stava smeshno v kvi filmi se vkarvash... verno,dano da vleze exploited da ti poobqsni tva onova(prosto pri nego si lichi,che ne e manekenche kato nqkoi hora),shtoto za godinite si si dosta neorientiran.
i ne zamesvai loveshkata brigada s men,shtoto sum dosta otdalechen ot neq.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
o,sveshtena prostota... govedata se subraha i pochnaha da pliuqt po prostosmurtnite.
begaite u izrael,zaedno s futbolistchetata si.
1.ne nosq karirani shapkiПървоначално написано от EMO_ULTRAS
2.shapkite koito nosq sa gore-dolu kolkoto maichinata ti zaplata i za kintaj ne mi govori shoto mojem da te kupim i da te prodadem bate.
Баааа, хора, по-спокойно бе, вие ше се избиете тука. И то за едното нищо - дрехи. Смърди ми на женско.. стига с тая суета.
Пийте по 3-4-5 бири и поспете повечко.![]()
П.С
Дано не го онеса аз сега..![]()
Собственост на Canis_Dirus
ti she si za komuna ako ne spresh skoro heroina...Първоначално написано от EMO_ULTRAS
![]()
bate stiga se pyna nekoi kato vi nareche s pravo goveda i pochvate starata rodna mila pesen.. nosete si drejkite pravete si boevete kyv e problemyt... a tva s casualite sa noemr ednov sofia mi prozvucha kato negyrska banda v getotoПървоначално написано от ATAKABG
![]()
v takyv sluchai, shtom i negyr doidoh, bih te pokanil na intimna vecherq plus noshtuvka v evtin hotel (predpolagam klasata na hotela naj-malko te interesuva)Първоначално написано от ATAKABG
![]()
pyk shte vidime koi kogo, toest ti nqma kak da gledas . Are za mnogo godini, bate
![]()
![]()
bate ogranichen si na brymbar i vyrtish prikazkite v edin i syshti kryg. Ako t ie slojno da me razbetresh, she ti go kaja kato za tebe s itk jagon "filmiral si se kopele" samo edno ti e v ustataПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Аз съм Българче ами вие сте некви нацита там бе!?!?А аз до последно се надявах да не си .. щото ме кефеше как се изказваш..нищо пак ме кефиш..и искам онова знаме на Конфедерацията да ми кажеш откъде сте си го взели?!
А иначе по темата .. дали знаете че има розови тениски на Lacoste!?!?
Кежуъл който носи розова тениска на Lacoste какъв е ?!?! Кежуъл гей!?!?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
casual-fashion merci![]()
Ааа тия кежуалите са баси гнусните вървят с некви блузки дето са с каре тип родопско одеяло ужас![]()
Едното е мое, другото на приятел. Не знам кое си гледал, но май е и без значение. От магазини в Стара Загора са купувани (неговото дали не е от Казанлък даже). Може да проверя дали няма други.Първоначално написано от Initial_D
Пък какви сме...май не е от значение? Нали няма и ти да ставаш от хората с предрасъдъци?
Ловешките момчета и аз не ги оценявах, но сега поне не са смешните левскарчета от форума
Ето какво не можах да покажа. Оказа се че ако ги искам ще ми ги подарят, ама са малко....поочукани
По дяволите, пише се "предразсъдък", стига сте писали думата грешно!
Ще станеш даскалица ти![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Ааа, не, неее! Децата около мен не биха оживели. Една правописна грешка - един тупаник.. ще ги сцепвам.Пък и като се има предвид, че мразя малки безмозъчни същества...
Мама им мръсна на малките противни червеи..![]()
Точно това им трябва на децата, малко хардлъв
ПП но не BDSM![]()
Лелеее...би могла да бъдеш адски строга учителкаПървоначално написано от _Cuddly_
напомняш ми госпожата ми по история
![]()
What you give is what you get!
А кога ще видим вас левскарите така? Дайте ваша снимка....а вас има ли ви на някоя от тях?
volene,znaeme te,che poluchavash priliv na semenna technost kato gledash snimki na LH...![]()
i molim ti se,spri se s toq izraz "psevdo-casual",shtoto lichno az sum sprql ot izvestno vreme da si igraq na firmichka. drugi kato teb obache produljavat...da sa NOMER 1 po sofiiskite ulici...![]()
Радвам се че дори и ти си наясно. Интересно е да те сравним с един 20 годишен младеж, мислещ се за велик във форума. Дали познава доста хора извън него? Аз бих казал че да, и с отще доста си комуникирам лично и виртуално и май като цяло не е много разбран и харесван. Не успяра с това парадиране явноПървоначално написано от Alcohooligan
emile,v menzis si.
Ей, путьо, ако ще си мерим пишките с това кой кого познава кажи.
Ти когато дойдеш в нашата агитка и запееш "само Левски", ела ми кажи.
А някоя своя снимка ще пуснеш ли? Я тук, я на ЛС...
Пък и смея да твърдя че познавам доста ключови фигури от Левски, на които сигурно им се радваш от ниското.
Щото вас ви посрещаме от гарата и ви изпращаме до сектора и обратно с наши шалчета, ама сигуртно и това не си го видял? Сигурно щото го няма, нали? Или вие хулиганите не сте ни били от солидарност?
Пак ако ще си мерим пишките...погледни кои са хората с плочките и седалките в ръце на мача в Стара Загора. Виж сайтове, виж вестници, погледни дела. Тез хора най-вероятно са били с мен (аз с тях) повече пъти, отколко ти си ги виждал.