- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- outlet Fred Perry
А бе са последно има ли го тоя магазин или го нема :Д
Пиша си аз,в гугъл,FP..да видя некое форумче дет продават дрехи по тъничко от магазините,и оп..гледам тема в ТИЙН ПРОБЛЕМ ... викаммощно хулигани...четем четем 12 страници...то пълно,скинхедс,пънкове,хул гани,ултраси,разбиращи,пит ащи...
За незнам кои път виждам тема за кежуал културата,и винаги се спори в нея ...не виждам защо има дебили които се опитват да си дигнат форумния реитинг и лафят кежуалчета дришльовци,некакви ми пишлемета и т.н
И отново,мразещите червени идиоти,избиват комплексите,като спорят спорят,и накрая видят че повече немат как да се отбраняват в спора,ехх говедото...говедото виновно...синият тийн проблем,синьото бфс и т.н (това е далеч от темата) ...
Които иска НОСИ,тва е,дали се възприема като хулиган,или лудак щот има венец,тва си е негов проблем,дали е на 14 или на 24 корав лад,тва си е негов проблем...културата си е култура,тя се следва и от малчовците...
Живи и здрави кежуалитеи смърт за прасетата....
ŹęĻĘNă RẩҹIҹЌāПървоначално написано от LSFCsupporter
Grumpy old madman
преди 5 годинки имаше мн малко от "просветените"
сега вече всеки знае
и в момента образовате господин полицай с тая тема
fuck off red pigs
[quote=Canis_Dirus]ŹęĻĘNă RẩҹIҹЌāПървоначално написано от LSFCsupporter
Време е да смените маркитеПървоначално написано от badju1
![]()
Скиновете носят още от 90те Fred Perry,а модерно е сега да носят Lonsdale заради "LoNSdale" или някои казват заради "LoNSDAle" идващо NS от национал социалист,или NSDA от NSDAP - Национал Социалистическа Работническа Партия.
А всичките бели кецове,каре-та и кежуал движението доидоха с идването на филмите "The Football Factories & Green Street Hooligans".
леле да не се бъзикаш...Първоначално написано от LSFCsupporter
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
усещам как искаш да ме биеш през монитораПървоначално написано от LSFCsupporter
![]()
Е кат заговорихме за скинове минове реших и аз да дам от себе си каквото знам
Да само Factory е...
tuzaro,няма да се бием през монитора нито реално![]()
язък за ника, не минаваш за форум хуулсПървоначално написано от LSFCsupporter
![]()
Скинове миновеПървоначално написано от LSFCsupporter
кежуъли межуъли
каст'фони маст'фони
ласмаги джасмаги
Аз не съм съгласен, че кежуълс са носили Лонсдейл. Или, че са влагали смисъл, че е с NSDA в името, ако са носили.
Grumpy old madman
Аз не говорих за кежуалите и NSDA(P) а за скиновете,всеки си има теория която следи,аз съм фен най-много на ФП и Адидас най-добрите кежуал марки за мен !
tuzaro,защо беее
Domobran,няма грижи бате оставяме корави да царят...
защото са си го "избрали", а не защото не са имали възможност да се хванат на друго бачкане ?![]()
алелуя.
начи и аз засега спадам към уъркин клас...![]()
Ec7e$тв3нyYyYyyПървоначално написано от Psychopath*
![]()
аз от 15 годишен влача тухли и обикалям строежите![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Каква партия викашПървоначално написано от LSFCsupporter
![]()
А това един филм ли е, че си го написал това? по отделно ми изглеждат познати, ама първия май нещо не съм го срещал така написан.
трудно е ,но не е невъзможно. когато имаш силна амбиция за издигане над средното ниво е напълно реално. конкретни примери имам, но не искам да давам. и опит знам, че е много по-лесно да се занимаваш с мъкнене на кашони натам-насам по 8 часа на ден отколкото с труд, който изисква акъл.Първоначално написано от ATAKABG
алелуя.
Националсоциалистическа Германска работническа партия бях го объркал да,сега доволен ли си ?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
И както виждаш има "&" между филмите,и филма съм го объркал,защото аз такива смешни филми не им обръщам внимание дето 5ма бият по 30 и така.А тъй като,тук някои се мислят за корави ладс да си свалят филма заради които обърках името "The Real Football Factories"
Поне нещо реално,не ония дет шмъркат степчета целия филм и мажат наред...и 1 път ги набиха...и то в края на филма...![]()
http://www.zazz.bg/play:236cb7c9
Това е 1вата серия,търсете си ги с същото име и натам...и по-полека с филмите.
ако нета ти е под 1024 туката в секунда, просто забрави да станеш мега корав мейт.Първоначално написано от exploitedteen
Вчера имах нещастието да гледам бат ви Славчо, който каза че бил лад гай![]()
Да ти кажа ли имена на филми в които има '&'? Това прави ли ги два филма?Първоначално написано от LSFCsupporter