- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- outlet Fred Perry
абе винаги съм се питал
как така на такива хора като атаката и сие им остава време да събират файтинг експириънс, при все че са по цял ден у форума (можете да проследите различните мнения през какви часове са пуснати) или в скайпа/ицкуту
може да са като Батман и Зоро - през деня горди благородници, а през нощта - раздаващи справедливост бойни машини
![]()
По-скоро като някаква смесица между супермен и онази от Flashdance - оксиженистката.Първоначално написано от quench
Цял ден на строежа / касата във Фантастико, другата половина - корави виртуални токати, третата половина от деня (Dritte Halbzeit) яко бой и въргали по стадиони, седенки, яко дискотеки и пички.
Grumpy old madman
важно е моралното и интелектуално превъзходство
няма нужда да биеш хората, които те дразнят - само един корав поглед, изпълнен с първична заплаха е достатъчен да накараш всеки да се посере от ужас
а още по-жестоко наказание е всички корави ладове да се съберат, да бутнат някой 14-годишен в калта и да го наритат смело
а най-ужасното е като минаваш по улицата покрай пейка с мейтовете и да те изгледат мошно на кръв - може да получиш удар от притеснение
абе винаги ми е изглеждало странно некви българчета да се наричат мейтове - и да попитам
процесът на създаване на компания при кежуълите да не би да се казва мейтинг?
Те си живеят живота и си правят кефа.Първоначално написано от Rowdy
С Лонсдейл!
Дето в западна Европа се носи от най-ниските социални прослойки. Тия, дето нямат пари за цигари в кутия и си купуват тютюн и хартийки и си свиват.
Е това е то живот. Майната им на Поршетата, яхтите и хайвера. Мощно пешком, градски транспорт, голф 3, банички, дюнери и пица и на парче.
Grumpy old madman
колко си плосъкПървоначално написано от Canis_Dirus
истината в живота се крие в малките, прости и обикновени неща
в купоните всяка седмица и секса с непознати. Ни съ притеснявай майна, ти болестите остави на нас![]()
Прав си! Те се радват на малките си неща. Но пичките радват ли се на малките им неща?Първоначално написано от quench
Grumpy old madman
Бе, я да ме светнеш, кой плаща по 16 лева на час в БГ за неквалифициран труд?Първоначално написано от ATAKABG
И вадиш ли повече от 2,500 на месец?
Grumpy old madman
Я аз съвсем с образователна цел да питам - кежуъл мадами има ли?![]()
![]()
Робинята на Quench
В България с неквалифициран труд вземаш горе/долу толкова за ден, нема кво се правите на тЕрикати и патрони по форумите.
някой може ли да намери филмите I.D. и The Firm че май ги няма никъде, поне където съм търсил![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
в смисъл, кажи си го точно,за да не се объркамПървоначално написано от Мetoman88
предполагаш, че случйно в необозримото бъдеще ще ме срещнеш на улицата и тогава се предполага, че вероятно може би ще ми скочиш на бой
знам, че се биеш всеки ден и би се бил и с мен, но от редовните боеве не ти остава време да се занимаваш с такива нещастници като мен,а?![]()
т.е. 2 в 1, защото иначе не скачате,а?Първоначално написано от ATAKABG
![]()
"нее, битката си беше 1 на 1, ама той се спъна 3 пъти в крака ми и два пъти падна с лице на подметката ми"
лол
какъв ще е танцът?
Ттццттцт, ще се избиете ей. Агресията в младите напира...![]()
Бавен чичка с очила кой няма да пръсне?Първоначално написано от ATAKABG
Да, забравих че има и по-лош вариянт![]()
И все пак...защо закачате стареца? Вижте го каква е душичка милия, и е толкова компетентен по всички въпроси, а вие тука му се подигравате. Нормално е да е куку.
много клоуни станахме.. ама да не се окаже, че клоуните сте вие?
Сега сигурно бърше пода. Хем помага на майка си в домакинската работа, хем обаче пералнята не спира да му пере парцалите.