- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- outlet Fred Perry
Абе не съм кежуъл, ама ги подкрепям, в мнението им, че сте клоуни и смешници!Първоначално написано от bboy_bunker
аз не съм побойник и престъпник.. ти трябва да се пазишПървоначално написано от Мetoman88
![]()
Бе не мога да ви разбера. Два дни седмицата съм в дискотеката. Там имам на седмица по 120 евро заработени. 500 на месец
Отделно ми е другата работа.
Отделно покера.
А мисля и още една работа да почвам за 2-3 вечери в седмицата.
И пак няма да стигнат парите за Порше. Пък и за друго ще ми трябват.
Grumpy old madman
и като се събуди целия мокър и прозореца отворен.... баце ние не сме правени в гъз, спри се малкоПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
качи само The Firm другия го намерих, мерсиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Може и да не сте правени в гъз, ама явно сте се завряли в някакъв гъз и си мислите, че само лайна има. За дни работа в дискотеката си изкарвам 120 евро. 12 часа работа - 80 евро (по 6,50 на час) + бакшишите - около 40 евро. Нещо неясно? 4 уикенда в седмицата = 480 на месец. Е?Първоначално написано от tuzaro
Grumpy old madman
тея дискотеки да не работят от 6 до 6Първоначално написано от Canis_Dirus
Петък и събота = два дни в които работа в дискотеката по 6 часа.
12 часа на седмица. Ясно?
по 6,50 на час = 78 на седмица (но шефа винаги дава по 80)
бакшишите ~ 40 евро на седмица (като и до 80 съм стигал)
ОБЩО 120 на седмица
4 Седмици в месеца - 480 евро на месец
Е какво му е сънуваното? Това е стандарт. В Западна Европа много рядко плащат по-малко от 6 евро. Като стандарта отива към 7,50 на час.
на предната работа взимах 7,40 на час, но не ме кефеше.
И не си мислете, че това са много пари.
като си платя наем, ток, телефон, застраховки и едно 400 евро са си отишли.
Затова не става само с една дискотека![]()
Grumpy old madman
мерсиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
защо говориш за неща, с които не си запознат? Познавам чистачки, знам колко взимат.Първоначално написано от ATAKABG
А другата ми работа е финансов съветник "financial consultant" и колегата, с когото започнахме обученето, е бивш данъчен.
Та средната брутна заплата за града е 1600 - 1700. Нормално е да взимам по-малко, след като не работя на пълен работен ден. за тази работа парите са нормални. Не се оплаквам. Дори в други дискотеки взимат по-малко. Но ние нали сме елитна и входа е 10-15 евро за разлика от 3-5 навсякъде другаде.
Ама като взимат по 2000 ела стани чистачка. Ще си спестяваш по 1000 на месец минимум.
Grumpy old madman
Хмм. Аз съм този, който не работи на пълен работен ден, защото не му е кеф. То е ясно, че не всичко е пари.Първоначално написано от ATAKABG
А до колко им лижа гъза... бе на работа с "Господин ..." се обръщат към мен. А в дискотеката шефовете не са немци и сме на ти.
и това за гъзолизането го казва човек, който обича да си попява за Хитлер... И се кефи на Третия Райх. Ама прав си! Хитлер е австриец!
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Canis_Dirus,признавам те за ВЕЛИК
Това че Хитлер е немец,значи ли че нео-фашистите по-света трябва да обичат немците като народ (в днешно време) ? Естествено не е логично да ги мразим,но немците в днешно се срамуват от Хитлер. (Тези който се водят "нормални")
Нещо свършиха аргументите.Първоначално написано от ATAKABG
Няма нищо. Дойде време за коравите виртуални токати![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей, това като го казваш ти... 1,65 с вдигнати ръце и 50 кила напикан. Категория "ле кок спортиф" и направо карирам гащите от страх.
кенефите ги чисти една българска туркиня.
П.П. И дискотеката няма нужда от много охрана. Има само двама човека фейс контрол. Просто някакви мизерници изобщо не влизат. Не всеки е готов да даде 10 евро за вход.
Някакви псевдо велики криминални елементи изобщо не припарват в близост.
Grumpy old madman
Canis_Dirus,само не разбирам като всички казаха че не ги ебе за теб,ти продължаваш да разправяш какво е там,фейсове мейсове,корави ладс,камери,колко сте,какво работите, ХУ ГИВС А ФЪК мейт ?
Е щом богослови некакви модератори в ФОРУМ,и некакви празници предлага...ми е ясен.... suicide е решението ...
Абе то външния вид не е много показателен. И аз не съм машина и сигурно звучи смешно аз да съм охрана, ама...
![]()
![]()
Хубаво е да си вярвате.
АТАКА, точно аз съм бачкатора. Дето сам си решавам, кога и колко да работя + че работя квалифициран труд - с костюм и вратовръзка. Ти си точно забития добит бачкатор, който толкова се е заврял в гъза, че вече се е пристрастил към вкуса и аромата, че вече му харесва.
Ама явно е супер работа да бачкаш в магазин за цигари. Много яко.
На 95 кила баш слаб си падам да знаешТе всички слабаци носят XL
LSFCsupporter разкажи сега за Фродо - там си вещ.
Grumpy old madman
10 евро вход, пък заплата 80 евро без бакшиши... яко си ебан и от към шефа си![]()
Аз като нося XXL,сигурно съм некъв безсмъртен по-логиката ти а?
LSFCsupporter разкажи сега за Фродо - там си вещ.
Яяя ми го обястни тва че нещо не улавям![]()
аре махай се ве само оспамваш цялата тема с твойте тъпи дискотеки и повръщни... бах му майката айде спри се, колко пъти да ти се казва, че на никого не му се слушат простотии колко се плаща , кой е охрана и нз кво още...аре ходи се скрийПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Баси злобата..
What you give is what you get!
тоя индианец бърка Торсида Пловдив с Лаута Хулс, ама е вещ не се закачайте да няма виртуален тукат![]()