.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 257

Тема: outlet Fred Perry

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тоя индианец бърка Торсида Пловдив с Лаута Хулс, ама е вещ не се закачайте да няма виртуален тукат
    хаха,да спомням си го това.

мани,той не знае къде се намира... говори наизуст,чел е в гуугъл,в уикипедия и във фуутболкежуал.ком и говори партенки

са се регнал в лаутахуулс.орг оня ден и пуснал некви теми,хората веднага го надушиха и му писаха 'поредния интернетаджия,излез да пиеш по-добре бе'... тва още 1-ия ден като се регна го разкриха мишморока...

зубъра-задръстеняк,без живот,пари и добра компания си личи отдалече.
    деба аз имам някъв проблем и не мога да се регна нещо... ама и там има едни дето само спам правят..
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Тоя е бил ГОЛЕМЕЦ бе...

Само едно не ми е ясно,как разбираш инфо за групировка и даваш мнение по нета кой мишкар,кой интернетаджия от Германия ?!

Сигурно е лудо информиран...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LSFCsupporter
    Тоя е бил ГОЛЕМЕЦ бе...

Само едно не ми е ясно,как разбираш инфо за групировка и даваш мнение по нета кой мишкар,кой интернетаджия от Германия ?!

Сигурно е лудо информиран...
    то като седиш по цял ден пред пц-то как няма да знаеш за големите неща, а за тея по малките дето никъде не пише, ше разбера кат стана трамвай

Заебете го гастарбайтера да си живее на Запад и да си мисли, че е висша особа.

ПП Продавам поло-шърт YvesSaintLaurent размер ХЛ

Цитирай Първоначално написано от ULTRA'
    Заебете го гастарбайтера да си живее на Запад и да си мисли, че е висша особа.

ПП Продавам поло-шърт YvesSaintLaurent размер ХЛ

Каляк,и ти носиш ХЛ,по на бодигарда мнението,само дъ тру хулиганс са с над Л размер на дрехите...

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    На canis ника му в лаута е Onetrucasual чак ми става малко жал за теб и от кога да си портиер е високо квалифициран труд, всеки портиер е със сако, ти си точно тва портиерче на мега елитна дискотека с 10 евро вход Какво прави истинският кежуал canis петък вече... виси в skype

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    тоя същия заблуден типаж ми разправяше веднъж,че Лаута Хуулс били лапета,които висят в интернет
    Ах, ама сигурно. Аз преди няколко години излизам от една дискотека, одариха един от малките хулиганчетана Лаута. Излизаме, става боя, а аз сигурно бях най-малкия на години, а на размер в пъти

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    тоя същия заблуден типаж ми разправяше веднъж,че Лаута Хуулс били лапета,които висят в интернет
    Ах, ама сигурно. Аз преди няколко години излизам от една дискотека, одариха един от малките хулиганчетана Лаута. Излизаме, става боя, а аз сигурно бях най-малкия на години, а на размер в пъти
    На Лаута има и по дребни ама има и някой 100+ и не са някви торби, мускул баце

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    BBC - Hooligans - the untold story

Документален филм на BBC за световното в Германия 2006 и тамошните изцепки.

Не е лошо и поне е малко по-актуално...

Hooligans and Thugs Footballs most violent fans

http://video.google.com/videoplay?do...I5SK2wLQ3aWADA

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    На canis ника му в лаута е Onetrucasual чак ми става малко жал за теб и от кога да си портиер е високо квалифициран труд, всеки портиер е със сако, ти си точно тва портиерче на мега елитна дискотека с 10 евро вход Какво прави истинският кежуал canis петък вече... виси в skype
    Работата със сако е като financial advisor

Няма значение - прошляците не са ни целева група.
    Grumpy old madman

Град
    във филма
    Говорех за дискотеката, там ти подхвърлят трохички... 480 евро за Германия е нищо но какво му трябва на Onetruecasual

Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Говорех за дискотеката, там ти подхвърлят трохички... 480 евро за Германия е нищо но какво му трябва на Onetruecasual
    48 часа - 10 евро на час. Чисто! Добре е.
    Нормален работен месец - 160 часа - 1600 евро.

Толкова взимат средно бруто (преди данъците). Тоест чисто си взимам над средното.

Ама както и да е? Що още го дъвчете? Ако малко имаше някой в главата нямаше да напирате толкова, ама нейсе.
    Grumpy old madman

Град
    във филма
    На морето ще си мисля как се гърчиш

Цитирай Първоначално написано от Мetoman88
    Да серем на живота на всички боклуци,които се изнасят от България и работят за жълти стотинки на запад!
    Canis_Dirus 95кг?АХахаххахах колко кг си "охрана"
    Ти не можеш ли да смяташ? Получавам повече, отколкото е средното за Германия. Само че работа по-малко понеже някак между другото уча висше.
    Не съм охрана.
    Grumpy old madman

А какво си?Засрами се,работиш за чужда държава,защо не остана?Не беше ли патриот?Парите ли са всичко?
    Всъщност точно на тази работа си работя за себе си, понеже голяма част от парите ги получавам на черно. Никъде не е казано, че няма да се върна. Възползвам се от безплатното образование.
    Парите не са всичко, но е хубаво да го има.

Ние сме ново поколение, което по подобието на едно друго е следвало в чужбина, за да се върне в България.
    Grumpy old madman

Ще видиме колко ще се върнеш,никога няма да работя на чужденците,добре че поне немците имат отношение към българите...
    Всъщност немците нямат отношение към българите. Даже се чудят, когато кажа, че съм българин "Ама вие не сте ли по-мургави?"

А иначе за кого ще работиш? За някой от българските богаташи? Те както дерат народа, така и турчин не го е драл.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на quench
    ама то кежуъл простотията е била свързана със заплатата ли бе?

ами че то тогава аз изобщо не ставам за кежуъл, аз съм некъв убитак, дето за един ден изкарва надницата на половината работещи кежуъли в софия бре...

тцтцтц

и се мисля за много як, ама съм смотан, защото съм "мишка, тиняк, убитак", който крие това зад твърдението, че имам неква мизерна кариера и че правя нещо с живота си

а не това е важно, важното е да носиш яки дрешки на Фред Пери (което е "пума"-та на запад) и да се бия всеки ден, да ям яко банички и пици на парче и да съм горд с върхглаянето си в калта

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

абе оставете го тоя бе,той е толко умрел,че нема накъде повече...

убит е до безобразие,заебете,не се занимавайте с него.

по тоя начин само му правите харабията,да се чувства и той някъв,щото извън форума е пълната мишка,а тука на някои им изглежда интересен и Ентелигентен.

игнор за такива клошари и тва е...
    Добре бе, господин "Спали ли сте с форумкини".
    Оди бегай за бело и се зарибявай с пичките у селското диско.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на quench
    хаха, за разлика от истинския селски кежуъл, аз не се правя на готин пред дечица, хвалейки се с насраните си маратонки от илиянци

милият ми той, радвам се, че такива боклуци като теб не идваха на срещите, а само нормалните потребители - и така трябва, големите смотани като теб трябва да си седят вкъщи, да хейтват и да ги е страх от неминуемото неодобрение на околните

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Абе тия тука куинчета и минчета,канисчета и пенисчета са някакви големи деца,ония минал у жърмани станал охрана за 400 евро и тука ми дава разписки от сметки,видео материяли от фейс контрол камери и т.н а другия мисли че момичета под 16 години четат темата и пише някакви термини,и заучени фрази за да зариби девственица,защото 1 е да си потече кръвчица.

Абе мишоци,на по 20 + нещо години сте,ми пишете по-форуми,и се занимавате с неща който са далеч от вас,фанете си гадже,и мислете за женене + деца,какво ми спорите тука,с някакви заучени изречение,интересни невиждани от нас термини и мислите че ви се вдига рейтинга ? Пред кого ?

КОЙ го боли фар колко зимаш,или колко ти е сметката или какви клиенти имате и т.н ?! КАКВО МИ ОБЕСНЯВАШ ЗА ЖИВОТА СИ >!?!!? ТИ СИ КОМПАС...тотално неориентиран...

А ти бе куинч бот очилат насран,ти па какво обесняваш кежуалите глупави,100% съм сигурен че си научил за културата от гугъл,мастър си ти,като имаш клип в зазз от близко с очила и с някакво грозно момиче на крака ти със сигурнорност си известен гангстер из градинките при децата на по 14 години...

Аз ще дойда на следващия "митинг" и ще видиш илиенци и селски кежуал,ще ти серем на живота

Град
    hate city plovdiv, майна
    баце те пишат заучени фрази щот са педофили и искат да се запознаят с малките 13,14 годишни, а тука е бол с такива... тея срещи на форумО не се ли правят и в Пловдив??

Ако само знаете как изглеждате отстрани. Дори не може да се разбере смисъла на тоя спор, тъй като и на двете страни им е ясно че другата няма да отстъпи и ще продължат безмислените спорове )))

Ама явно ви харесва на всички. И на Канис и на Атакабг

Даже си приличате повече отколкото може да си представите. Всеки си тегли към неговото и не го ебе какво пише другия

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Ако само знаете как изглеждате отстрани. Дори не може да се разбере смисъла на тоя спор, тъй като и на двете страни им е ясно че другата няма да отстъпи и ще продължат безмислените спорове )))

Ама явно ви харесва на всички. И на Канис и на Атакабг

Даже си приличате повече отколкото може да си представите. Всеки си тегли към неговото и не го ебе какво пише другия
    и ти реши да натрупаш едно мнение по тоя случай...

Еми скучая да ти кажа )) Чакам да ми дръннат един тел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си