- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- outlet Fred Perry
деба аз имам някъв проблем и не мога да се регна нещо... ама и там има едни дето само спам правят..Първоначално написано от ATAKABG
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тоя е бил ГОЛЕМЕЦ бе...
Само едно не ми е ясно,как разбираш инфо за групировка и даваш мнение по нета кой мишкар,кой интернетаджия от Германия ?!
Сигурно е лудо информиран...
то като седиш по цял ден пред пц-то как няма да знаеш за големите неща, а за тея по малките дето никъде не пише, ше разбера кат стана трамвайПървоначално написано от LSFCsupporter
![]()
Заебете го гастарбайтера да си живее на Запад и да си мисли, че е висша особа.
ПП Продавам поло-шърт YvesSaintLaurent размер ХЛ![]()
Първоначално написано от ULTRA'
Каляк,и ти носиш ХЛ,по на бодигарда мнението,само дъ тру хулиганс са с над Л размер на дрехите...
На canis ника му в лаута е Onetrucasualчак ми става малко жал за теб и от кога да си портиер е високо квалифициран труд, всеки портиер е със сако, ти си точно тва портиерче на мега елитна дискотека с 10 евро вход
Какво прави истинският кежуал canis петък вече... виси в skype
![]()
Ах, ама сигурно. Аз преди няколко години излизам от една дискотека, одариха един от малките хулиганчетана Лаута. Излизаме, става боя, а аз сигурно бях най-малкия на години, а на размер в пътиПървоначално написано от ATAKABG
![]()
На Лаута има и по дребни ама има и някой 100+ и не са някви торби, мускул бацеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Първоначално написано от exploitedteen
Hooligans and Thugs Footballs most violent fans
http://video.google.com/videoplay?do...I5SK2wLQ3aWADA
Работата със сако е като financial advisorПървоначално написано от FOOTSOLDIER
Няма значение - прошляците не са ни целева група.
Grumpy old madman
Говорех за дискотеката, там ти подхвърлят трохички... 480 евро за Германия е нищо но какво му трябва на Onetruecasual![]()
48 часа - 10 евро на час. Чисто! Добре е.Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Нормален работен месец - 160 часа - 1600 евро.
Толкова взимат средно бруто (преди данъците). Тоест чисто си взимам над средното.
Ама както и да е? Що още го дъвчете? Ако малко имаше някой в главата нямаше да напирате толкова, ама нейсе.
Grumpy old madman
Ти не можеш ли да смяташ? Получавам повече, отколкото е средното за Германия. Само че работа по-малко понеже някак между другото уча висше.Първоначално написано от Мetoman88
Не съм охрана.
Grumpy old madman
Всъщност точно на тази работа си работя за себе си, понеже голяма част от парите ги получавам на черно. Никъде не е казано, че няма да се върна. Възползвам се от безплатното образование.Първоначално написано от Мetoman88
Парите не са всичко, но е хубаво да го има.
Ние сме ново поколение, което по подобието на едно друго е следвало в чужбина, за да се върне в България.
Grumpy old madman
Всъщност немците нямат отношение към българите. Даже се чудят, когато кажа, че съм българин "Ама вие не сте ли по-мургави?"Първоначално написано от Мetoman88
А иначе за кого ще работиш? За някой от българските богаташи? Те както дерат народа, така и турчин не го е драл.
Grumpy old madman
ама то кежуъл простотията е била свързана със заплатата ли бе?
ами че то тогава аз изобщо не ставам за кежуъл, аз съм некъв убитак, дето за един ден изкарва надницата на половината работещи кежуъли в софия бре...
тцтцтц
и се мисля за много як, ама съм смотан, защото съм "мишка, тиняк, убитак", който крие това зад твърдението, че имам неква мизерна кариера и че правя нещо с живота си
а не това е важно, важното е да носиш яки дрешки на Фред Пери (което е "пума"-та на запад) и да се бия всеки ден, да ям яко банички и пици на парче и да съм горд с върхглаянето си в калта
![]()
Добре бе, господин "Спали ли сте с форумкини".Първоначално написано от ATAKABG
Оди бегай за бело и се зарибявай с пичките у селското диско.
Grumpy old madman
хаха, за разлика от истинския селски кежуъл, аз не се правя на готин пред дечица, хвалейки се с насраните си маратонки от илиянци
милият ми той, радвам се, че такива боклуци като теб не идваха на срещите, а само нормалните потребители - и така трябва, големите смотани като теб трябва да си седят вкъщи, да хейтват и да ги е страх от неминуемото неодобрение на околните
![]()
Абе тия тука куинчета и минчета,канисчета и пенисчета са някакви големи деца,ония минал у жърмани станал охрана за 400 евро и тука ми дава разписки от сметки,видео материяли от фейс контрол камери и т.н а другия мисли че момичета под 16 години четат темата и пише някакви термини,и заучени фрази за да зариби девственица,защото 1 е да си потече кръвчица.
Абе мишоци,на по 20 + нещо години сте,ми пишете по-форуми,и се занимавате с неща който са далеч от вас,фанете си гадже,и мислете за женене + деца,какво ми спорите тука,с някакви заучени изречение,интересни невиждани от нас термини и мислите че ви се вдига рейтинга ? Пред кого ?
КОЙ го боли фар колко зимаш,или колко ти е сметката или какви клиенти имате и т.н ?! КАКВО МИ ОБЕСНЯВАШ ЗА ЖИВОТА СИ >!?!!? ТИ СИ КОМПАС...тотално неориентиран...
А ти бе куинч бот очилат насран,ти па какво обесняваш кежуалите глупави,100% съм сигурен че си научил за културата от гугъл,мастър си ти,като имаш клип в зазз от близко с очила и с някакво грозно момиче на крака ти със сигурнорност си известен гангстер из градинките при децата на по 14 години...
Аз ще дойда на следващия "митинг" и ще видиш илиенци и селски кежуал,ще ти серем на живота
баце те пишат заучени фрази щот са педофили и искат да се запознаят с малките 13,14 годишни, а тука е бол с такива... тея срещи на форумО не се ли правят и в Пловдив??
Ако само знаете как изглеждате отстрани. Дори не може да се разбере смисъла на тоя спор, тъй като и на двете страни им е ясно че другата няма да отстъпи и ще продължат безмислените спорове)))
Ама явно ви харесва на всички. И на Канис и на Атакабг
Даже си приличате повече отколкото може да си представите. Всеки си тегли към неговото и не го ебе какво пише другия![]()
и ти реши да натрупаш едно мнение по тоя случай...Първоначално написано от mother
![]()
Еми скучая да ти кажа)) Чакам да ми дръннат един тел.