Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
да знаете,че аir J е един клоун,дето мн му се смееха във форума на Левски... Неговото мнение не е особено миродавно,той е комплексиран плъх
Я да чуя коя е твоя милост? Мнението ми по темата може и да не е меродавно, но смятам това, което съм казал в точно тази тема за истина. А на мен наистина ми стана интересно, кой ли ще е този мозък от форума на Левски, дето се регва тук, но с друг ник, щото се страхува да не го ебават във форума? И още нещо - ще приложиш ли цитати в които ми се смеят, за нещо? В общи линии според мойте скромни спомени ми се смяха (ако разбира се това може да мине за "смях") само тогава, когато казах, че съм против шаловете тип "зебра" и чуждите символи в сектора. Сега обаче изобилства със теми против чуждите символи в сектора, само тези смешни шалчета все още имат привърженици, но един ден и те ще дойдат на моята. А, още веднъж ми се смяха, във връзка с това, че се изкефих полицайте на мача с Вердер като понабиха един с една качулка с пухчета. Изкефих се, не защото биха фен на Левски разбира се, а защото човека си го заслужаваше. Та вземаха разни типове да защитават пухестият, като вземаха да ми обясняват колко видиш ли много бил направил за Левски (смях и пародия, ако да те бият полицаи е синоним на левскарщина - не, мерси), като разбира се, по-умен аргумент от това, че изяде няколко палки така и така не ми дадоха (аргумент за неговата левскарщина става въпрос). Та ще оценя, ако АТАКАBG си каже ника във форума на Левски, за да знам все пак кой го е срам да не се разбере, че пише и в тийнпроблем, за да не му се накърни имиджа на кежуал, или за какъвто там се има. Съжалявам за лиричното отклонение, но се почувствах засегнат на личностна основа от ATAKABG, та бях длъжен да изясня известни факти.
П.С. - ATAKABG, хората, които твърдиш, че ми се били смели можеш да ги поздравиш от мен - в крайна сметка съвсем доброволно си дойдоха на моята позиция.