- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- outlet Fred Perry
ti nqmash pravo da pishesh v taq tema,tuka sme samo koravi.![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
бърбари само това ще кажа досети сеПървоначално написано от ATAKABG
Ей, смешко, ти да не си мислиш че те знаят кой си бе?
А...щом от Берое те е страх какво да говорим, Намека ми беше че това с песните съм го правил аз във вашата агитка в Стара Загора на финала с Литекс. Защои никой нищо не ми каза, а? Вярно че се ебавах, ама защо някой не скочи? Може би защото бях на стадиона с някого?
И к'во ще гледаш посрещането? От колко години идваш тука? Така е от 5 години мойто момчеАз и преди съм го казвал: Полицаите се чудят как да удържат врете агитки, които обаче при събирането си не се лепваш с щмруци, а с прегръдки и дружно отиват да пият бира. След 2-та мача май месец в Стара Загора не беше така, защото повечето от вас си отидоха с влакове, но преди мача си е традиция. По вестниците видял ли си кой стои...един със седалка и остреща един с палка? Много добра снимка...а за фон пак двете разделения. Е с този човек пък си пих бирата след мача, докато сестрра ми си правеше бала над нас...хм...
Абе ти само софиянци ли познаваш? Сега се замислих че основните са ви кадри са от други краища на България.
Всички ревнаха да се оплакват че не била тема за калпазанщина, но все пак...то като другата поумря леко
Hammerfall-ката е левскарка да, както и други асеновградчани, които посещават футболни мероприятия.
Нали е за кежи стока темата...Екс, понеделник или сряда ще мръдна даги видя тия американски шушляци
Аз съм БЪЛГАРЧЕ .. не съм човек с предрасъдъци.. няма значение какъв си стига да си печен!!!
Все пак мисля че идеологията и приятелството не трябва да се смесват.
Btw ... от ПФК Левски съм .. но спокойно не съм толкова запален .. на мен ми дай автомобили ..
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
човече, "предраЗсъдък"! Спирам да се карам и почвам да бия!Първоначално написано от Initial_D
![]()
Собственост на Canis_Dirus
i na mene mi beshe pod nivoto da chukam maika ti,za tva sega minah na lelq ti... vnimavai da ne izpadnesh sega v nervna kriza,nezakonni sinko!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Или поне чуркаПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Ако си момиче от Асеновград, левскарка и отговаряш на този прякор - да, за теб става дума
Аве ейПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Абе, що на тез снимки всички носят бели маратонки?
ООообичам те! ообичам те, мила!
Със бели маратонки и изтъркани дънки.
Grumpy old madman
Ей да бе - видях го. Ама той не стига, че с черни маратонки, ами че и с някакво милитари якенце. Някъв кежуал-wannabe ми се струва. Диверсант?Първоначално написано от exploitedteen
Grumpy old madman
Ти най-важното изпусна от песента "на старозагорската гара"Първоначално написано от Canis_Dirus
Те обичат да минават от тук и да пеят песни "Във Зарата на гарата - СИФИЛИС, СИФИЛИС" и едни жестове с ръце
Може ли военните да пита? Ама те няма да кажат че е удобно и знаеш, че това на крака ти няма да падне след 100 метраА по-гадно нещо от маратонки с лепки няма!
Кецове не е ли онова нещо за 8 лева, с което играя футбол?
Не съм съгласен с това за тичането и удобството. МОже би съвсем малко си прав. Аз поне бягам доста бързо с кубинки, макар и едната да тези килограм (и малко). Малко хора бяхат добре с кубинки де, но ако в часовете по физическо си бягаш добре...
Не плюя маратонките, само тия с лепки, инъче и аз бих носил, но не си намирам каквито искам (не знам какви искам, чакам да ги видя)
sled teq snimki ti razreshavam poveche da ne pisheh po temata. ae bateПървоначално написано от ATAKABG
няма го вече , не си правете труда да търсите
благородна лъжаПървоначално написано от DaleCavese
![]()
ебавам се![]()
кеде го видя тва бърбари??Първоначално написано от beercore
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не бих казал че марката е нещо особено... повечето я носят защото техен прител я носи.. или нещо от сорта
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Да не говорим колко по - удобни са.
Abe smehurkovci...tva 4e imate 100 drehi na fred perry ili lacoste ili ben sherman ili henry loyd i t.n. ne te pravi casual be glupaci! za da si casual trqbva poveche! trqbva surce! trqbva prinadlejnost! trqbva hus ! Casual dvijenieto e predimno huligansko ... kariranite shapki, pravite dunki i markovite gornishta sa samo 4ast ot cqloto! za da go proumeesh trqbva da si chast ot tova dvijenie....
V bulgaria ne e tolkova shiroko razprostraneno vupreki 4e nqkvi liohmani si kupuvat kareta za da se pravqt na muje.......
beercore написа:
Ааа тия кежуалите са баси гнусните вървят с некви блузки дето са с каре тип родопско одеяло ужас
ti nedei da znaesh kvo kare e !!!!
разбираш ги работитеПървоначално написано от casual_style
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
casual_style, поста ти не отговаря на ника ти
Явно имаш желание да пишеш от сърце, ама не става само с ядене
Кежуал (обикновен, ежедневен) ли си, като се облечеш така? Си! Какво повече искаш? Пък Пери в България, особено в София...пълно е!
Една приятелка се върна от Лондон преди 3 дни. Като погледна снимките...кецове пери, жълтури с лонсдейл...всеки с нещо си
В Стара Загора се сещам за два случая, в които лица от ромски произход са били облякли дреха на лонсдейл, и то не онези от сергийката пред входа![]()
Първоначално написано от casual_style
Тоя е яко филмиран!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И още нещо - Фред Пери и Лонсдейл не са нито маркови, нито дизайнерски дрехи, нито каквито и да било дрехи, издаващи престиж в обществото специално в Англия. Яке Лонсдейл струва точно 16 паунда, а на намаление е 11 паунда, тениска Фред Пери струва около 30 паунда, така че не виждам защо се учудвате, че в Англия всеки ги носи тези марки...![]()
Левски шампион але але!
Нещо много задълбо4ихте и по4нахте да се оплитате и сами да си противоре4ите.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower