- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- outlet Fred Perry
 Отговор в тема
 Отговор в тема

абе винаги съм се питал
как така на такива хора като атаката и сие им остава време да събират файтинг експириънс, при все че са по цял ден у форума (можете да проследите различните мнения през какви часове са пуснати) или в скайпа/ицкуту
може да са като Батман и Зоро - през деня горди благородници, а през нощта - раздаващи справедливост бойни машини

По-скоро като някаква смесица между супермен и онази от Flashdance - оксиженистката.Първоначално написано от quench
Цял ден на строежа / касата във Фантастико, другата половина - корави виртуални токати, третата половина от деня (Dritte Halbzeit) яко бой и въргали по стадиони, седенки, яко дискотеки и пички.
Grumpy old madman
важно е моралното и интелектуално превъзходство
няма нужда да биеш хората, които те дразнят - само един корав поглед, изпълнен с първична заплаха е достатъчен да накараш всеки да се посере от ужас
а още по-жестоко наказание е всички корави ладове да се съберат, да бутнат някой 14-годишен в калта и да го наритат смело
а най-ужасното е като минаваш по улицата покрай пейка с мейтовете и да те изгледат мошно на кръв - може да получиш удар от притеснение
абе винаги ми е изглеждало странно некви българчета да се наричат мейтове - и да попитам
процесът на създаване на компания при кежуълите да не би да се казва мейтинг?
Те си живеят живота и си правят кефа.Първоначално написано от Rowdy
С Лонсдейл!
Дето в западна Европа се носи от най-ниските социални прослойки. Тия, дето нямат пари за цигари в кутия и си купуват тютюн и хартийки и си свиват.
Е това е то живот. Майната им на Поршетата, яхтите и хайвера. Мощно пешком, градски транспорт, голф 3, банички, дюнери и пица и на парче.
Grumpy old madman
колко си плосъкПървоначално написано от Canis_Dirus
истината в живота се крие в малките, прости и обикновени неща
в купоните всяка седмица и секса с непознати. Ни съ притеснявай майна, ти болестите остави на нас
Прав си! Те се радват на малките си неща. Но пичките радват ли се на малките им неща?Първоначално написано от quench
Grumpy old madman
Бе, я да ме светнеш, кой плаща по 16 лева на час в БГ за неквалифициран труд?Първоначално написано от ATAKABG
И вадиш ли повече от 2,500 на месец?
Grumpy old madman

Я аз съвсем с образователна цел да питам - кежуъл мадами има ли?

Робинята на Quench
В България с неквалифициран труд вземаш горе/долу толкова за ден, нема кво се правите на тЕрикати и патрони по форумите.
някой може ли да намери филмите I.D. и The Firm че май ги няма никъде, поне където съм търсил
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
в смисъл, кажи си го точно,за да не се объркамПървоначално написано от Мetoman88
предполагаш, че случйно в необозримото бъдеще ще ме срещнеш на улицата и тогава се предполага, че вероятно може би ще ми скочиш на бой
знам, че се биеш всеки ден и би се бил и с мен, но от редовните боеве не ти остава време да се занимаваш с такива нещастници като мен,а?
т.е. 2 в 1, защото иначе не скачате,а?Първоначално написано от ATAKABG

"нее, битката си беше 1 на 1, ама той се спъна 3 пъти в крака ми и два пъти падна с лице на подметката ми"
лол
какъв ще е танцът?

Ттццттцт, ще се избиете ей. Агресията в младите напира...
Бавен чичка с очила кой няма да пръсне?Първоначално написано от ATAKABG
Да, забравих че има и по-лош вариянт
И все пак...защо закачате стареца? Вижте го каква е душичка милия, и е толкова компетентен по всички въпроси, а вие тука му се подигравате. Нормално е да е куку.
много клоуни станахме.. ама да не се окаже, че клоуните сте вие?
Сега сигурно бърше пода. Хем помага на майка си в домакинската работа, хем обаче пералнята не спира да му пере парцалите.