Абе тия тука куинчета и минчета,канисчета и пенисчета са някакви големи деца,ония минал у жърмани станал охрана за 400 евро и тука ми дава разписки от сметки,видео материяли от фейс контрол камери и т.н а другия мисли че момичета под 16 години четат темата и пише някакви термини,и заучени фрази за да зариби девственица,защото 1 е да си потече кръвчица.

Абе мишоци,на по 20 + нещо години сте,ми пишете по-форуми,и се занимавате с неща който са далеч от вас,фанете си гадже,и мислете за женене + деца,какво ми спорите тука,с някакви заучени изречение,интересни невиждани от нас термини и мислите че ви се вдига рейтинга ? Пред кого ?

КОЙ го боли фар колко зимаш,или колко ти е сметката или какви клиенти имате и т.н ?! КАКВО МИ ОБЕСНЯВАШ ЗА ЖИВОТА СИ >!?!!? ТИ СИ КОМПАС...тотално неориентиран...

А ти бе куинч бот очилат насран,ти па какво обесняваш кежуалите глупави,100% съм сигурен че си научил за културата от гугъл,мастър си ти,като имаш клип в зазз от близко с очила и с някакво грозно момиче на крака ти със сигурнорност си известен гангстер из градинките при децата на по 14 години...