Не съм сигурна дали темата е за този форум, но все пак ето и моята историйка...с приятеля ми сме заедно от година и половина, много го обичам и дойде Коледа...време за подаръци. Чудих се дълго време какво да му купя, на момче е по трудно да се избере подарък. Досега съм му подарявала все оригинални и яки неща...готин парфюм, наша снимка в рамка, секси боксерки...и този път реших да е блузка! Та днес си разменяме подаръците и тъй като много често от доста отдавна съм му намеквала, че жената подарява това което иска да й подаряват, си мислех че той ще ми подари нещо от сорта на парфюмче, сребърно бужу или секси бельо, защото досега не ми е подарявал нито едно от тях...но уви...отварям аз торбичката и какво да видя вътре!? Гел за лице, пяна за лице и някакъв крем за лице за премахване на пъпки (а аз за щастие, нямам пъпки и смея да твърдя, че имам хубава кожа на личицето)!!! Бях изумена!!! Всичко друго съм очаквала, но не и това! След това едвам се сдържах да не цапапдосам с торбата по главата и да му кажа: "Как можа да ми подариш туййй!!!". И така сега той има блуза на Benetton, а аз имам крем за пъпки! Моля дайте съвет как да му кажа, че според мен това е кофти подарък, без да го нараня, все пак много го обичам!!!