- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна история
Здравейте ...
Значи всичко се случи преди 1 ,2 седмици ....Момичето в което бях влубен рзбрах ,че се сваля още със 2-ма приятели от които един от тях ми е мнодо добър ФР и и след време гледам та я нама никаква във скайп и във mIRC ... мина 1 седмица никакав сингалм от нея аз рзбхра от моя приятел ,че тя буквално ма е заеб*ала и неще да чуе за мен съответно това много ме нарани .... бах много тъжен напраих една камара глупости ...
и мина време моя приятел я е оставил и тя След седмица и 2,3 дена се появи и ми вика можеп ли ми помогна ПЦ ми са е счупило нещо и им вика извинявай занм ,че много е нараних някакви такива .... та въпроса ми е ако вие бахе на моето място как бихе постъпили ??? бихте ли и прсотили ???
Лично аз не вярвам ,че ще и простя някога ...![]()
еми прости и бе... щом ти харесва перспективата да си втора цигулка...
абе мани я тая...кво се занимаваш с такива дрисли..![]()
на мен тази перспективата за втората дупка на цигулката не ми харесва ... и заради това НЯМА ДА И ПРОСТ НИКОГА ...Първоначално написано от lonesome
![]()
аз искам да знам мнението на хората от този форум ... и какво те биха направили ако са на мое място![]()
Втора дупка на цигулката....
Найссс.
незнаех, че цигулката е духов инструмент с дупки...![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от bbbb
![]()
ne te zaslujava qvno ostanete si samo priqteli ne pravi gre6kara vtori pat za6toto prosti6li vednaj tq pak 6e napravi sa6toto i 6te trqbva da pro6tava6 pak taka 4e samo na pred
продължавай напред , а за приятелството според мен не го заслужаваПървоначално написано от ice_f90
Да простиш е божествено, но това не е за прошка. Не се занимавйа повече с тая.
Аз ако бях на тебе, щях и кажа да иде другия заради който те е зае*ала да и помогне. Тегли и една и да се спасява, аман от....пикли![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ти вече си взел най - правилното решение \/
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Ами, аз лично не бих се занимавала.То не е до прошка това...дали ще се сваля с двама твои приятели.Тя няма да се промени..за толкова кратко време, хич не ми се вярва.Гледай си живота и не мисли за тази.