- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Серията на Bilka
Четох добри отзиви за продуктите на Bilka ... една приятелка си търсеше тоник за лице и аз й казах да си вземе този на Bilka ... доста милилитри е и е само 2.90 ... пробвах го и много ми хареса, а и мирише супер ... въпросът ми е какви продукти включва цялата серия и бях чувала, че има и серия за коса ... някой може ли да ми каже какви са всички продукти за лице и коса и доволни ли сте от тях ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Мерси много, Тони![]()
А някой ползвал ли е кремът за лице с бяло грозде и антицелулитния гел ?![]()
аз съм ползвала антицелулитния..имаше МАЛЪК ефект,не се надявяй на много![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Добри неща съм чувала за продуктите на Билка.
Използвала съм тоник за лице, нищо лошо не се случи на лицето ми, значи става. (принципно ако е гаден продукта веднага получавам обрив, или ми се изсушава страшно много кожата).
Шампоан против пърхут - не забелязах ефект.
Крем за ръце - супер добър, перфектна хидратация
Интимен гел - нямам забележки, освен, че смърди на веро.
Let the psycho plays with you...
аз съм ползвала много техни неща и съм страшно доволна... а цената е просто смешна
Просто аз
Мм, аз съм ползвала шампоан на Билка, ама не останах кой знае колко впечатлена.Сега използвам един тоник за коса с орехи, бяла бреза и коприва, който уж подхранвал и заздравявал, ама ще видим.
![]()
nicolepcd
Единственият продукт от тази марка, който съм използвала е кремът за ръце с червено грозде - останах много доволна :P , а и не е много скъп (под 2лв. струва).
А гелът за лице е нещо като тоника нали ? - само че за ексфолиране на лицето ... иии бях си поръчала един на Avon и ми излязоха лишеи ... възможно ли е да е от него и необходим ли е гел, ако нямам проблемна кожа на лицето ?
Спешно ми трябва отговор !
на билка имам крем за ръце и нокти
добър е и мирише хубаво
моят е с екстракт от грозде![]()
Peace & Love
крем за ръце с грозде![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Взех си гела ... как да го нанасям ? ... трябва ли да се втрива в кожата или просто го нансям с памуче на мокрото лице ... стоя извезстно време и отмивам ?
Имам почистващо мляко на Билка със бяло грозде и съм много доволна.
Перфектно почиства грима ми , който е малко , но спиралата , която никак не е малкосъщо я маха идеално. :P
аз преди малко ходих да си копувам глезотийки от аптекатаее нямаша кой знай какъв избор на Билка само кремове и шампоани аз исках тоника ,но за сметка на това пък си взех Розова вода,лентички за черни точки,балсам за устни,лакове такива на Перфект за на нацепване на нокти,изглаждането и ем и един топ лак
![]()
![]()
![]()
п.п. да не правя нова тема да попитам вие за какво използвате Розовата вода![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ползвала съм шампоана на Билка за мазна коса и не ми хареса,даже повече почна да се омазнява![]()
И аз мислех да питам за тази Розова вода ... мисля, че е за почистване на лицето ... а какава е цената й ?
Ииии моля ви някой да ми каже как да го нанасям този гел на Билка![]()
мойта е 1,10Първоначално написано от darka1
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ами аз имам една специална четка,но може и без нея.Значи изплакваш си лицето с вода,нанасяш малко от гела разтъркваш добре и отмиваш.Не е нужно да стойш с него.Ако те интересува четката е http://www.proimpressions.com/catalo...al%20Brush.jpg ето такава.Дано съм била полезна.Първоначално написано от darka1
![]()
Мерси много![]()
Доволни ли сте от розовата вода и как я нанасяте ?