Здравейте
Някои от моите мнения са доста показателни в какво състояние съм и все пак искам да споделя с вас и може би в някое от вашите мнения може и да открия някои истини .
Вчера излязох с едно момче,което в продължение на месец ми помагаше или поне се опитваше да ми помогне да забравя бифшия си приятел.Много говорехме и за мен ,и за бифшия ми и за въпросното момче.Съпер приятно ми беше в компанията му ,бъзикаше ме и т.н все едно ме сваляше...И сега мен малко ме е страх ,защото май започвам да го харесвам не само вътрешно ,но и външно.В същото време мисля и за бифшия си ,защото страшно много го обичам и много ми липсва
Никога до сега не съм изпадала в такава ситуация и се чудя как да постъпя.Има и още нещо момчето си имаше приятелка ,но нещата между тях нещо явно не са вървяли или незнам и аз,но същата вечер след като излязохме ,като се пребрах той ми написа sms ,че е скъсал всякакви отношения с гаджето си ...
Много е объркващо ,поне за мен ,всичко което става...
Едновременно искам да съм си с бифшия ,но явно леко започвам да харесвам и другото момче,но незнам дали не е просто заблуда за да забравя малко бифшия си