- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се прави смучка?
Та въпроса ми е как се прави смучка.Правили са ми няколко пъти ама аз самия не знам как се прави![]()
![]()
нз как се прави смучка
....сори пич ма немога да ти обясна...не съм по обясненията
![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
И кфо смучая по врата ли![]()
![]()
![]()
Taka:
1-vo -izbira6 mqsto
2-ro -po4va6 da smu4e6 kolkoto moje6 i
3-to -prigotvi se za burzo bqgane (4e ba6ta i kato vidi smu4kata,6te te podgoni s pu6kata ! )
А мацката трябва да е тъпа уфтсъ, която да не може да я скрие...Първоначално написано от AnoNim4e
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ооо, аз не давам да ме "цокат"![]()
![]()
What you give is what you get!
То и приятелят ми не прави мизерии, ама понякога, когато се повдетини, му е много яко да ми оставя "печатчета". Първият път му дадох на рамото, ама стана така, че цялото ми дясно рамо беше осмукано (буквално). Вторият път пак там, помолих го да не се престарава и номерът бе, че на рамото в последствие нямах почти нищо, но на най-очебийното място на врата ми беше оставил без да иска синьо петно... Да се чудя аз после как да го крия от нашите, ама поне вече сме по-внимателни...Първоначално написано от Desi_etnies
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
бате,не си страстен...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
поздрав: теодора - белег на врата![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Първоначално написано от TellMeYourName
а може би "прахОсмУкачка"?
можеш да пробваш и с щипките за пране!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Това е доста извратено и не знам какъв трябва да си за да допуснешку-ку
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
По-точната дума е безсмисленоПървоначално написано от АМЕРИКА над всичко
![]()
What you give is what you get!
Амии...ЛогичноПървоначално написано от Mortificatiоn777
![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
значи фащаи го/я и почваш да я смучеш
ии мани бившия ми ебати смучките правихваща ти кожата по врата и хем смучи хем дъвче
аа мн мн болезнено! и мн мн дълготраино
... та смучиш пробваи да се упражняваш в/у себе си :Р
ти може би си се родил научен как се прави смучка?Първоначално написано от Psyhicx
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Смучка се прави като смучкаш![]()
...могат да се правят и други неща.Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/1037777e.jpg нещо такова ли? хахахах някой да знае как мога да го махна по-бързо![]()