- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво получихте за Коледа?
Най-якия подарък,бееее...
Мишката Джордан
Ххаахха
Ебаси![]()
![]()
![]()
Кой е като мене,беееееееее![]()
аз пак получих мн сладко калъфче за гсм ми,с мн яка мишчица отпредтфа от мама,тати ми подари гривничка,а бабчету ми ми даде 20 лв :P вуйна ми ми е взела супеер секси и готина блузка :P
I've Been A Bad Girl!
дрехи и пари, които ще дам за още дрехи![]()
Собственост на Canis_Dirus
Нокиа 3500 с карта памет
блуза
някви козметики
кеш очаквам (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
браво на вас бе..
еби му майката, аз пък получих тубичка ъъъъ ... КАЛЕ![]()
![]()
и от родата 20 лв.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
пЪрвО....вЕсЕлА КоЛеДа На вСичКи!!!![]()
![]()
нА мЕнЕ дЯдУ КоЛеДъъ мИ дОнЕсЕ....пАпАгАлЧеТа![]()
![]()
![]()
JusT FreAk OuT..:;."`,*.:^;`<
ЛялЯля...) ;Pp
Махморлук: |
Ах после ще пиша...
I am the substance and the one who has no substance.
МаЛиИи, кОлКуУУуУУ Си пЪнК! Не Е иСтИнА ПрОсТуУуУУ!Първоначално написано от punk-princess
Собственост на Canis_Dirus
Пари, бюро за компютъра,лакомства.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Mмм...обица за езика...някфа обица дето и тя не знае за къде е...мн яка висулка на черна кожаи кутийка за обиците
))другото е кеш..и нз ко да си купя :/
подаръците сам си ги правим... засега - paco rabanne XS![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Хари Потър, пръстен, парфюм Nina Ricci и пари![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Ти изобщо не ги разбираш тез пънкарските неща. КОй пънк си няма папагалчетъ?Първоначално написано от _Cuddly_
Споменах ли че получих чорапи "Тракийска стъпка", които са със свастики? Показах на подаряващия какво ми е взел и бях убеждаван че това което виждам е нереално...а уж съм добре с окото
Аз съм българче,
що не си пуснеш мустак?! Ще ти отива на регресивните, незаконни възгледи и хобита.
Бтв, на гащите си имаш ли свастика? Няма?! Засрами се.
Нищо.Бях много лоша и се наложи сама да си купувам подаръци.Стратегията е добра - мисля догодина пак така.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Е не екафяваВярно че браун ис бютифъл, ама...
И шми вийш ти чорапите и тогаз ти ще видиш че виждаш това което аз виждам, а аз виждам свастики (с 1 запетая![]()
Гиовориш иронично,но все пак..Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Баща ми е на 47 години ,роден е 60те години..когато вече се е бил зародил и развил пънка,и през целия си съзнателен живот слуша пънк от 50те,60те и 70те.Даже сега на именния му ден,пускам това,за да го радвам.
Той имаше папагалчета,беше си ги избрал даже от някакво село до Пловдив,където в едни гигантски клетки имаше поне по 200-300 птички.![]()
Това оффтопик.
Аз получих за Коледа нематериални неща..любимото ми момче си идва от Лондон,и се сдобрих с един приятел.![]()
Мда,доволна съм.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
mda...'77 ala-balaПървоначално написано от exploitedteen
aj pak leka
Жалко,че е твърде пиян за да дойде да спомене какво има предвид той под пънк от 50те..но за мен това което той го нарича така си е rockabily. А за пънк от 60те мога да ти дам пример с Iggy Pop & The Stooges или пък Velvet Underground.![]()
Dwight D. Eisenhower
ПРАВИЛНО!Първоначално написано от exploitedteen
Всяко отричане на холокоста е престъпление.
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Исках бензинова резачка, а получих нож за белене на краставици...![]()
Еми той така си ги нарича..а аз не искам да му чупя 'хатъра.
Но все пак съм на мнение,че и рокабили и гараж пънк/рок са страхотни,също толкова колкото пънка от 70те и 80те.
А и то не е само баща ми,попадала съм и на други индивиди от тези среди,които супер много се кефят на нещата от 50те и 60те..говоря з ахора над 30 години,от Пловдив-вероятно ще се сетиш кои.![]()
Dwight D. Eisenhower