Ами преди около 2 часа най-добрата ми пряителка ми каза че е влюбена в мен! Ние сме мн добри приятели от 3 години откакто учим заедно аз почнах да тренирам футбол тя ходеше с един от моя отбор и така се заедно в един клас и по цял ден заедно и станахме мн добри приятели и аз никога не съм гледал на нея като на нещо повече. Се и разправях там за момичетата кво съм правил и глупости както и тя ми разправяше и се заедно спали сме мн пъти заедно но само е така на едно легло тя мн пъти е оставава в нас. Имаше проблеми тея месеци и аз бях там за да и помогна и сега е скъсала с гаджето си и просто е уязвима и заради това ми каза това или поне така се надявам аз съм мн объркан и тя като ми каза Гошо обичам те и аз и викам е наталке и аз те обичам и ми вика не аз съм влюбена в теб и аз шах и седа и я гледам и само казах "Оу" и викам нати тфа онова казах нещо там да си останем само приятели и си тръгнах и сега незнам какво ще стане .. Аз съм влюбен в друго момиче с което немога да бъда тя го знае това и знае че съм несериозен и незнам защо ми го каза сичко това сега пак ще излизам и се чудя бяхме се разбрали да ходим в една кръчма аз са и пратих смс че няма да ходя там и незнам какво да правя с нея мн я обичам ама много и незнам дали да бъда с нея или не мн ви моля хелп като се прибера ще видя ко сте написали мерси мн !!