.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    In a bathtub full of ether......
    Не си достатъчно мързелива затова.......
    Не цениш собственото си спокойствие....

Град
    По гетата...
    Аз пък мразя да бързам, мразя срокове, мразя шибания град, в който съм роден, обичам да спя колкото може повече (въпреки че в последно време ми се случва все по-рядко) и за това като се махна от скапаната столица, дори само за ден-два ми е някакво готино...

Град
    In a bathtub full of ether......
    Хах все едно аз съм писала предното мнение...... Малко хора ценят спокоиствието в днешно време.....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Да бе,все някой друг ви е виновен,че света ви е в хаос..ако не е съседа или гаджето,ще е 'скапаната столица'
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

по-вкусно ми е яденето, готвено на печката на село - на дърва. по-добре ми е без телевизор. а колко хубаво е да се къпеш със слънчева водааа..

ама...така ме научиха, че е правилно. пък аз нямам воля да променя каквото и да е. затва просто ги псувам, че са дръпнали толкоз точно сега, та за мен е неизбежно да им ползвам благата.

бих се оттеглила в планината някъде, ама родителите ми ще се поболеят /или ме е страх. не мога да преценя, щото я има другата пречка/.

долу напредъка! за първобитното!

пука ми за инфото, за науката, за изкуството, блабла. искам да паса кравите и да си свирукам.

или да се наспя.

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Да бе,все някой друг ви е виновен,че света ви е в хаос..ако не е съседа или гаджето,ще е 'скапаната столица'
    Не съм казал че света ми е в хаос, а че не харесвам забързаното ежедневие. Всеки умее да се приспособява към дадена среда - мога да се справям както тука, така и в Торонто (живял съм там малко), където нещата са на още по-бързи обороти. Но просто не обичам напрежението и гоненето на срокове...

basson, ок, съгласен съм че си имаме напреднало здравеопазване. До него обаче имат достъп само по-богатите като се замислиш. Но как да е - това си е + за напредъка.
    От ~70 години обаче напредъка е довел до направата на ядрени и термоядрени бомби, с които всяка по-голяма страна гледа да се снабди. Знаеш ли колко е била силна бомбата, паднала над Хирошима? А знаеш ли, че руснаците примерно имат 2500 пъти по-силна?
    Да не говорим за това, че почти всичко, което ядеш и пиеш е химия и генно инженерство, а въздуха, който дишаш е пълен с отрови. Ето ти друг аспект на прогреса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си