Реших да си взема малко почивка от поставянето на маслинки,върху мечната и руската салата (ще имаме гости,баща мие е именник) ии да изразя мнение върху един екзистенциален въпрос,свързан с форума.

От бая време,забелязвам някаква интересна тенденция-някои от най-активните потребители си създават по още един (или повече) профили,и от тях пишат някакви неща,които звучат на границата с абсурдоността..
За някои е просто шега,но при някои мисля, че е сериозно и ако в основния си профил са сдържани и консервативни,то във алтернативния са разкрепостени и развратни.

Нещото което ме подтикна да пиша това,е общуването ми с един такъв юзър,за който имам предположения,че е дело на някой друг познат.
Странното е,че тази химера не се поддържа само във форума,ами те са си направили акаунти и във скайп,ай си киу и пр.

На мен ми е адски забавно,при всички положения,въпреки,че хората от фалшивите профили си позволяват болезнена откровенност (като например как ги боляло задника,защото вчера са правили анален секс с 7 момчета) ..

Вие какво мислите?